Add Your Blog | | Signup
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 2M ago

Review For Those Hijab Shopaholic

Assalamualaikum.. ^^ So, ni macam express entrylah ye.. Mencari masa nak tunaikan hajat seorang sahabat.. Lollz.. Haha..Alright, obviously memang most of us, girls.. memang pantang kalau nam...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 4M ago

LAILANT HQ

Assalamualaikum and hello!! So, today Ana nak share pasal satu produk kecantikan yang akan keluar after raya ni, in Shaa Allah.. And the product name is -- LAILANT.Apa yang Ana tahulah, they...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 4M ago

RE-DESIGN

Assalamualaikum guys!! Okayh,, blog Ana baru je lepas re-design after one day Ana privatekan blog untuk siapkan editing.. and done! Ana banyak buat perubahan dari segi grafik and warna jelah...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 5M ago

SURAH AD-DUKHAN

Haluuuu.. Nak hilangkan ngantuk before tunggu Subuh.. Ana nak spend time sikit.. Bukan selalu dapat buat entri ni kan? So, nak story pasal apa? Okay,, bulan Ramadhan ni,, better story pasal ...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 5M ago

MY NEIGHBOUR, CHARLES

Esok puasa.. Seriouly Ana tak tau kenapa Ana rasa nak nangis.. Huhu.. What if.. Hmmm takpelah..Ana baru balik dari asrama actually and I am so tired since Majlis Pelancaran Ihya' Ramadhan ba...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 6M ago

STRUGGLING FOR EXAM

Fuhh.. harini nak balik asrama dah.. Kaki aku yang injured ni pun dah semakin baik.. Cuma tak boleh turun tangga laju2 je.. Haha.. Takpe at least boleh kawad.. Hmmm... Exam pun dah nak dekat...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 8M ago

DRAMA AJE AKU NIH

Hey....!! Sekarang Ana kena prepare diri untuk jarang2 balik rumah and prepare diri untuk menangguh-nangguh drama asian yang akan ada dan sedang ada sekarang ni.. Huhu.. Sekali dah terjebak ...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 8M ago

MOVING

Wowww... Haiii.. So now, after a long time again I make a new entry but another new entry might be so long after this because I just decided to move to another school to make a new experienc...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 9M ago

THIS IS UKHWAH

Haii.. Alright actually Ana memang dh lama tunggu nak buat entry ni since this is a very special entry for my special friendss.. Well,, it's a common things that happens to form 4 students."...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 9M ago

This Year

Jadi form 4 susah gak sebenarnya.. Ana memang kalau boleh taknak ambil aliran sains tulen langsung but then I ended up in that class. Plus, the class is very cary actually. I mean the studen...