Add Your Blog | | Signup
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 1d ago

My Neighbor, Charles

Esok puasa.. Seriouly Ana tak tau kenapa Ana rasa nak nangis.. Huhu.. What if.. Hmmm takpelah..Ana baru balik dari asrama actually and I am so tired since Majlis Pelancaran Ihya' Ramadhan ba...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 1M ago

Struggle nak exam

Fuhh.. harini nak balik asrama dah.. Kaki aku yang injured ni pun dah semakin baik.. Cuma tak boleh turun tangga laju2 je.. Haha.. Takpe at least boleh kawad.. Hmmm... Exam pun dah nak dekat...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 2M ago

Drama Aje Aku Nih

Hey....!! Sekarang Ana kena prepare diri untuk jarang2 balik rumah and prepare diri untuk menangguh-nangguh drama asian yang akan ada dan sedang ada sekarang ni.. Huhu.. Sekali dah terjebak ...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 2M ago

Moving

Wowww... Haiii.. So now, after a long time again I make a new entry but another new entry might be so long after this because I just decided to move to another school to make a new experienc...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 3M ago

This is ukhwah

Haii.. Alright actually Ana memang dh lama tunggu nak buat entry ni since this is a very special entry for my special friendss.. Well,, it's a common things that happens to form 4 students."...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 4M ago

This Year

Jadi form 4 susah gak sebenarnya.. Ana memang kalau boleh taknak ambil aliran sains tulen langsung but then I ended up in that class. Plus, the class is very cary actually. I mean the studen...
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 5M ago

Alhamdulillah..

Wahhh. Semalam ingat nak post entry,, tapi Ana pening kepala sangat-sangat semalam, tak jadi nak buka blog. Huhu.. So, semalam result PT3 keluar. Bayangkan,, Ana relaks sangat dari malam tu....
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 5M ago

Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf

Jom join !! Klik banner untuk join!!
ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 5M ago

Giveaway Topup Percuma by Atiqah Najihah

ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ · 5M ago

New Year Giveaway by MF

Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.KLIK BANNER UNTUK JOINHadiah:Grand Top Referral :...