Add Your Blog | | Signup
Rahsia Sihat & Cantik · 1M ago

SET NUTRIWHITE - JOM KENAL

Salam sayang  Seperti yang kak long janjikan, entri kali ini kak long kongsikan setiap item yang ada di dalam SET LENGKAP NUTRIWHITEDi bawah adalah senarai bahan penjagaan kulit yang terdapa...
Rahsia Sihat & Cantik · 1M ago

MISI KULIT CANTIK dengan NUTRIWHITE

Salam sayang  Ramai yang tidak tahu Shaklee turut mempunyai rangkaian penjagaan kulit. Terdapat 2 jenis iaitu Enfuselle dan Nutriwhite. Hari ini kak long ingin berkongsi mengenai SET NUTRIWH...
Rahsia Sihat & Cantik · 1M ago

HQ Shaklee yang Baru!

Salam sayang  Buat semua pembaca setia rahsiasihat.com ini, kak long nak beritahu yang bermula 25 April 2017 (iaitu Selasa hadapan), HQ Shaklee tidak lagi beroperasi dari The Pinnacle Sunway...
Rahsia Sihat & Cantik · 1M ago

MUDAHNYA BERSHAKLEE

Salam sayang  Teringat semasa di awal pembabitan kak long dengan Shaklee.Masa itu, tidak semudah sekarang. Segala pesanan dibuat melalui fax atau e-mel kepada pegawai Shaklee/ wakil cawangan...
Rahsia Sihat & Cantik · 2M ago

Mengidam ketika hamil, FAKTA atau AUTA?

Sudah menjadi kebiasaan kita, sebaik sahaja disahkan hamil, pasti akan diikuti dengan sindrom MENGIDAM. Lazimnya, apabila MENGIDAM ia berkait rapat dengan makanan. Keinginan yang membuak-bua...
Rahsia Sihat & Cantik · 2M ago

KeUNIKan VIVIX

Salam sayang  Sekarang Ini setiap pagi Encik suami tidak perlu diingatkan lagi. Langsung ke dapur, ambil sudu dan membuka peti sejuk. Objek pertama yang dituju adalah sebotol VIVIX. 1 sudu V...
Rahsia Sihat & Cantik · 2M ago

Nak turunkan dan kawal KOLESTEROL

Salam sayang  Hai semua 😄Kak long harap korang semua sihat dan ceria-ceria selalu ye.Kebelakangan ini, kak long sering menerima berita tentang sahabat seumur yang menderita akibat strok. Dal...
Rahsia Sihat & Cantik · 2M ago

VITAMIN UNTUK KULIT

Salam sayang Rajin tak korang membelek-belek muka kat cermin tu.Ada tak bintik-bintik hitam atau putih terutamanya di bahagian T (T-Zone). Kalau ada, senasib lah kita ye. Memang sangat rimas...
Rahsia Sihat & Cantik · 2M ago

Bekerja Dari Rumah - Akhirnya 1 Realiti

Salam sayang  Kalian pembaca rahsiasihat.com sudah ambil makan tengah hari? Alhamdulillah kak long dan anak-anak baru selesai.Lambat sedikit berblogging hari ini. Menyelesaikan tugas di ruma...
Rahsia Sihat & Cantik · 2M ago

Cycle 2017/2018 - Cycle Baru Shaklee

Salam sayang  Alhamdulillah semalam 1 April 2017 bermula lah cycle bisnes kami yang baru iaitu CYCLE 2017/2018Masih banyak yang perlu kak long lakukan untuk mengembangkan bisnes Shaklee kak ...