Add Your Blog | | Signup
NOOR ATIKAH RAMLI · 26m ago

Welcome Back to Unit Perolehan

tahun 2017 nie adalah tahun ke 5 ika bekerja dengan Jabatan Kemajuan Orang Asli Negeri Per...
NOOR ATIKAH RAMLI · 23h ago

Welcome Gift from Drypers Baby Club

baru-baru nie ika ada la daftar beberapa kelab untuk mak dan anak. salah satunya adalah Dr...
NOOR ATIKAH RAMLI · 2d ago

Pregnant ! | Minggu 25

Minggu 25Bayi AndaSel-sel otak pada bayi terus berkembang dan menjadi semakin kompleks. Tu...
NOOR ATIKAH RAMLI · 3d ago

Kain Batik Terengganu | Kain Sarung Batik Terengganu

ika nak share dengan korang satu lagi online shop yang ika pernah beli barang dengan diorang nie. belinya dah lama tapi baru sekarang ika berkesempatan nak update dan promot sikit kat korang...
NOOR ATIKAH RAMLI · 3d ago

Pregnant ! | Minggu 24

Minggu 24Bayi AndaBayi anda semakin lasak bergerak. Anda juga semakin mahir membaca perger...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

10 Perubahan Pelik Semasa Hamil

entry kali nie ika nak share dengan korang antara 10 perubahan pelik semasa hamil yang bakal ibu perlu ambil tahu. ika baca dan ika kongsikan dengan korang. ika baca artikel nie di facebook ...
NOOR ATIKAH RAMLI · 2W ago

Rahim Seorang Ibu Yang Paling Selamat Dan Ajaib

ika terjumpa artikel kat fb Info Ibu Hamil dan ika sangat tertarik dengan info kat dalam post tu. so, kat sini ika nak kongsikan dengan korang pulak. sama-sama kita dapat manfaatnya.1. Allah SWT sendiri yang berfirman dalam Surah al-Mu'minun, "Dan se...
NOOR ATIKAH RAMLI · 2W ago

Pregnant ! | Minggu 23

Minggu 23Bayi AndaBayi anda kini sudah semakin sempurna pembentukannya. Jika dia lelaki, s...
NOOR ATIKAH RAMLI · 2W ago

Baby Bergerak !

Info Ibu Hamilsejak dah boleh rasa pergerakan bayi dalam kandungan nie, rasa seronok sangat. seronok yang tak tahu nak describe macam mana. seriously kadang-kadang tu curious jugak la kan ap...
NOOR ATIKAH RAMLI · 2W ago

Pregnant ! | Minggu 22

Minggu 22Bayi AndaBayi dalam kandungan anda terus membesar akibatnya ruang untuk mereka be...