Add Your Blog | | Signup
NOOR ATIKAH RAMLI · 23h ago

Pigeon Wide Neck SoftTouch PP Bottle 160ml | Shopee

kali nie ika nak share botol susu yang ika belikan untuk baby ika. sebelum beli, ika ada lah tanya ibu-ibu yang berpengalaman nie berkenaan botol susu yang sesuai untuk baby. kalau boleh ika taknak la bagi botol susu yang buatkan baby terus taknak br...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1d ago

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017 !

ika nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua pembaca blog ika. di kesempatan ini ika memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. semoga hari raya kali nie lebih bermakn...
NOOR ATIKAH RAMLI · 3d ago

Bengkung Zig Zag Berzip | Set Berpantang Danita

shopping online lagik ! hehehe. betapa teruk simptom mak-mak dapat dekat ika nie. nak berjalan cari barang tapi pemalasnya sungguh keterlaluan. hahahaha ! makanya, kita shopping online saje lah. senang ! kali nie ika beli bengkung zig zag berzip mema...
NOOR ATIKAH RAMLI · 5d ago

Buah Mulberi dan Khasiatnya

korang pernah makan buah mulberi ? tahu tak buah mulberi tu macam mana ? hehehe . ika firs...
NOOR ATIKAH RAMLI · 6d ago

Lady Women Bifold Purse | Lazada

ika shopping online untuk kesekian kalinya. sebenarnya barang nie dah lama ika beli. awal ...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1w ago

Household Storage Buttoned Storage Box | Nile.com.my

shopping di nile.com.my lagik. last ika shopping kat sini tahun lepas. dah banyak barang i...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Selamat Hari Bapa 2017 !

bulan lepas adalah Hari Ibu. bulan Jun pulak adalah Hari Bapa. adil lah kan ? hahahaha. so...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Selamat Bercuti IKA !

start hari nie ika dah amik cuti bersalin walaupun belum bersalin lagi. kahkahkah ! sebena...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Cute Icon for Windows

ika nak share dengan korang satu laman web yang ada beribu-ribu lemon icon yang comel untu...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Neerja Bhanot

asyik dok share beli barang online je kan? kali nie ika nak share satu movie yang bagi ika...