Add Your Blog | | Signup
NOOR ATIKAH RAMLI · 2W ago

Ogos 2017 !

NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Pureen Liquid Cleanser 750 ml | Shopee

tak habis lagi nak review barang baby yang ika sempat shopping secara online. hehehe. kali nie ika beli Pureen Liquid Cleanser 750ml. yang nie sebenarnya boleh je nak pegi beli kat kedai tapi memandangkan ika jenis yang sangat pemalas nak pegi cari k...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Autumnz Milk Storage Ziplock Bags | Shopee

hari nie nak share dengan korang satu lagi barang baby ika yang ika beli secara online. ka...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

LadyBug Print Pop-up Laundry Bag | Lazada

nak share beli barang online lagik ! hahahaha. macam biasalah. ika suka shopping online di Lazada. kat sana banyak pilihan barang. kena pandai cari je. alkisahnya ika nak beli bakul baju kotor untuk baby ika nanti. try la cari bakul baju yang comel-c...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Perjanjian Penyewaan Rumah Untuk Kediaman

entry kali nie ika nak share dengan korang Perjanjian Penyewaan Rumah Untuk Kediaman. disebabkan ika pernah menyewa rumah yang ada perjanjian, makanya, ika berbesar hati untuk share pulak dengan korang. manalah tahu kan kot korang ada rumah untuk dis...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Kerusi Tandas Hamil | Shopee

sebelum bersalin, ika ada beli kerusi tandas hamil untuk persediaan masa berpantang. meman...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Lazz Susu Kambing Free Sample | Lazz Susu Kambing

baru-baru nie ika ada la mintak free sample susu kambing jenama Lazz. saje je isi. hahahah...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Officially Tupperware Brand's Member

dengan ini, ika secara rasminya ika dah jadi ahli Tupperware Brands. sebenarnya ika jadi a...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Cosmoderm | Shopee

tiap-tiap hari dok promote barang beli online. hahahaha ! nampak sangat kan kaki shopping ...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1M ago

Kotex Liners Free Sample | Kotex

sejak dua menjak nie suka mintak free sample. hahahaha ! habis segala bagai yang boleh min...