Add Your Blog | | Signup
NOOR ATIKAH RAMLI · 20h ago

Surah-Surah Amalan Sepanjang Mengandung

masa awal-awal tahu mengandung dulu, bos ika ada bagi ika buku surah amalan sepanjang meng...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1d ago

5 tahun yang lepas

entry throwback gituuuu. hahahaha ! 5 tahun lepas pada tarikh nie ika menghadiri temuduga ...
NOOR ATIKAH RAMLI · 2d ago

Perubahan Suara Ketika Hamil

disebabkan ini adalah kali pertama ika mengandung, makanya ika nak simpan segala bagai ken...
NOOR ATIKAH RAMLI · 3d ago

10pcs Blue Infant Kids Care Kit | Lazada

kali nie nak share satu lagi barang baby yang ika beli secara online. memandangkan ika nie...
NOOR ATIKAH RAMLI · 4d ago

Sterimar Baby Nasal Hygiene Spray 50ml | Lazada

entry akhir-akhir nie penuh dengan entry barang online hasil dari shopping online kat Lazada. dah masuk minggu 30 ke atas nie dah jadi malas nak berjalan cari barang baby. kahkahkah ! semuanya ika order online je. nampak sangat pemalasnya kau nie ika...
NOOR ATIKAH RAMLI · 5d ago

Laundry Goodies : 3 Tier Clothes Hanging & Drying Rack | Lazada

simptom mak-mak belum habis lagi melekat dekat ika. hehehehe. kali nie ika nak share satu lagi barang yang ika beli online di Lazada iaitu Laundry Goodies : 3 Tier Clothes Hanging & Drying Rack. nama ringkasnya ampaian baju. hahahahaha !jujur nak bag...
NOOR ATIKAH RAMLI · 6d ago

Pregnant ! | Minggu 34

Minggu 34Bayi AndaBerat badannya semakin bertambah. Matanya mula sensitif terhadap cahaya....
NOOR ATIKAH RAMLI · 1w ago

Pruritic Urticarial Papules and Plaques of Pregnancy (PUPPP)

kemain lagi tajuk entry ika tu. hahahaha ! entry kali nie ika nak share dengan korang berk...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Selamat Hari Guru 2017 !

ika nak ucapkan Selamat Hari Guru buat semua yang bergelar guru, terutama sekali guru-guru...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Selamat Hari Ibu 2017 !

kalau ikutkan semalam adalah hari ibu tapi ika pulak hari nie baru nak update entry kat bl...