Add Your Blog | | Signup
NOOR ATIKAH RAMLI · 16h ago

Selamat Menyambut Hari Deepavali 2017

NOOR ATIKAH RAMLI · 1d ago

Happy 4th Month Janna !

Umur : 4 BulanCheck Up : 16 Oktober 2017Berat : 62 kgTinggi : 62 cm
NOOR ATIKAH RAMLI · 2d ago

bekal ke pejabat

sejak suami ika balik dok Ipoh setahun yang lepas, ika dah mula bawak bekal ke pejabat. suami ika pon sama. suami ika jenis yang tak suka makan kat kedai. jarang jarang sekali ok la. so, kami balik keje, ika akan bertukang kat dapur untuk siapkan mak...
NOOR ATIKAH RAMLI · 3d ago

Janna kena bedung !

Alhamdulillah. Janna kesayangan ika dan suami dah masuk 4bulan. maknanya dah sebulan Janna maktok dia yang jaga. terima kasih Mak ! sepanjang Janna dok dengan maktok dia, Alhamdulillah mak cakap Janna ok tapi banyak ragam. Alhamdulillah ! Alhamdulill...
NOOR ATIKAH RAMLI · 4d ago

Baellerry Long Zipper Purse | Shopee

update shopping online lagik. hehehehe. kali nie ika nak share ika ade beli purse baru memandangkan purse lama dah kopak dia punya tempat zip. so, cuci mata kat Shopee. ehh terbekenanlah pulak dekat Baelerry Long Zipper Purse nie. sebenarnya ika nie ...
NOOR ATIKAH RAMLI · 5d ago

Super Soft Breastfeeding/Nursing Cover 100% Cotton

masa lepas bersalin, ika ada beli nursing cover memandangkan ika memang menyusukan Janna. ...
NOOR ATIKAH RAMLI · 6d ago

Autumnz Washable Breast Pad | Shopee

sebelum ika bersalin bulan Jun yang lepas, ika ade beli Autumnz Washable Breast Pad di Shopee. barang nie sampai beberapa sebelum ika bersalin. tak sempat nak merasa masa mengandung. masa ik...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1w ago

Piece Roll Up Curtain Clothes Wardrobe | Shopee

awal bulan September yang lepas, ika ada belikan clothes wardrobe untuk letak dalam bilik tengah rumah ika tu. memandangkan mak mertua ika akan dok sekali dengan kitorang untuk jaga Janna, ika belikan je lah dulu wardrobe baju yang nie. nanti dah ade...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Eggshell Bag | Shopee

baru-baru nie kaklong ika ada mintak tolong ika belikan beberapa ketul beg untuk anak buah kitorang. biasalah ika nie kan kaki shopping online. hahahaha ! dalam beberapa ketul beg tu dapatla...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Baby Lace Headband | Shopee

sejak dah ada baby nie, tambah pulak dapat baby girl, ika pon mulalah excited nak beli baju kembang - kembang dan jugak perhiasan kat kepala dia tu. hahahaha ! excited dapat baby ohoiii.then, masa majlis kesyukuran tu, memang ika dah aim untuk bagi J...