Add Your Blog | | Signup
NOOR ATIKAH RAMLI · 9h ago

4R Photo Prints 48 PCS (With Frame Box) | Pixajoy

sebelum nie ika ade share satu entry ika buat name card di Pixajoy. korang boleh baca entr...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1d ago

Bedung Instant Hanaroo | Cikgu Bio

entry kali nie ika nak share satu lagi online shop yang ika pernah beli barang dengan diorang nie. kali nie ika beli bedung instant Hanaroo. yang nie pon dikenalkan oleh bos ika jugak. bos ika pernah beli. sebelum ika beli, ika dah tengok material ka...
NOOR ATIKAH RAMLI · 2d ago

Koleksi Pendrive

koleksi pendrive ika. tak sangka banyak jugak pendrive ika. hahahaha ! ini pon ade seketul...
NOOR ATIKAH RAMLI · 3d ago

Placenta Previa

Alhamdulillah, masa check up di minggu ke 29, doktor cakap uri ika dah kat atas. ika ada l...
NOOR ATIKAH RAMLI · 4d ago

Doa Untuk Anak Dalam Kandungan

Ya Allah,peliharalah anakku selama dia berada di dalam perutku,dan sihatkanlah dia,Engkaul...
NOOR ATIKAH RAMLI · 5d ago

Pergerakan Bayi

kalau ikutkan hari nie ika dah masuk minggu ke 29 ataupun dah masuk 7 bulan. 7 bulan biasanya dah kena start kira pergerakan bayi. ika ada terbaca info berkenaan Pergerakan Bayi nie di page Info Ibu Hamil. kalau korang nak tahu lagi banyak info berke...
NOOR ATIKAH RAMLI · 6d ago

Pregnant ! | Minggu 30

Minggu 30Bayi AndaBayi kini sudah pandai menyesuaikan keadaan mengikut keselesaan. Berat b...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1w ago

Barut Baby | Lil Amni

kali nie ika nak share dengan korang satu online shop. ika dah berjaya la beli barut kat s...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Cancel Trip to Sabah !

bulan Oktober 2016 yang lepas, ika dengan suami ika ada la beli tiket untuk kononnya nak pegi honeymoon kat Sabah. ika nak sangat pegi Sabah. so, ika dan suami kumpul la duit RM1 start dari ...
NOOR ATIKAH RAMLI · 1W ago

Bronchial Asthma

masa ika mengandung di minggu ke 28, ika kena jumpa doktor pakar di Klinik Antenatal, Ipoh disebabkan ika nie ada asthma. masa first time buat buku pink, ika memang declare yang ika ade asth...