Add Your Blog | | Signup
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

Raya Collections Ariani 2016

Tahun lepas twin dapat invitation ke Fashion Show Ariani punya raya collections, alhamdullilah tahun ni pun dapat juga. Kalau tahun lepas raya colelctions dia punya meriah cun melecun tahun ...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

iSkin Beauty event with all the bloggers.

Hi korang,kali ni iena rasa macam terpanggil nak share dekat korang apa yang best untuk dapatkan flawless skin, mesti rata-rata kat sini (malaysia) ada yang punyai macam-macam masaalah kulit...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

PRIVATE HI TEA PARTY BFS BY FATIN SUHANA

Hi, Korang lama dah Iena tak update blog kan, selalu Ida je yang rajin update, bukan malas seberanya cuma kurang idea nak cerita apa dekat korang semua ni.kali ni iena saje nak share korang pasal event Hi Tea Party, selalu tengok cerita orang putih m...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

His and Her Clothing by Hanis Zalikha x Hairul Azreen

Bila sebut Hanis Zalikha mesti ramaiii gila kenal, lagi-lagi yang memang selalu aktif blog...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

Twins at Rayalution Zalora Fashion Show 2016

Siapa tak kenal Zalora? sana sini ada Zalora kot..sama ada kat Facebook Ad ataupun kat iklan TV. Iklan dorang yang paling berkesan yang Ida sangat ialah iklan perempuan menjerit bila dapat p...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

Free Make Over Make Up by Ida Mansor

Hi semua! hehehe rasa macam dah lama dah tak update blog, eh bukan macam tapi memang lama! kihkih.. :p dari dulu niat nak selalu update blog tapiiii pffft tak menjadi je niat tu dari dulu >....
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

Ceritera Kawan

Kalau kita sebut tentang kawan mesti ada pelbagai emosi dan paparan memori suka duka yang tetiba terjah kepala otak kita betul tak?. Bila difikir-fikir kawan ni sebenarnya banyak memberi kes...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

Trip Ke Langkawi

hI, Korang lama pula Iena tak buat update post kan? setelah sekian lama biar terperap gamb...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

Penutup tahun 2015 buat Twin :)

 Alhamdullilah tahun 2015 banyak memberi pengajaran, kebahagiaan dan rezeki buat twin. Dalam tahun ni Ida rasakan tahun yang paling best rasanya dari tahun-tahun sebelum ni kot. Hehe sebab a...
A Liltle Bit Of Everything · 1Y ago

Yes!! Discount holiday room di Intekma!

If you're in Shah Alam this holiday season, lets stay at @intekmaresort today onwards for 30% off for all rooms. Book now, offer lasts till Dec 31 2015.Website: www.intekmaresort.com.myHotli...