Add Your Blog | | Signup

My ABDR Blog Inspirasi, Motivasi, Tips & Panduan

Malay - Wahm, Soho
http://lennybonifacejubilee.blogspot.com
My ABDR Blog · 2W ago

Usaha dan Doa mesti Bergandingan

Assalamualaikum.Sambil-sambil kita usahakan dengan usaha fizikal dan duniawi untuk kesembuhan dan perawatan, kita juga semestinya mengiringnya dengan doa kepada Allah untuk kesembuhan dan ra...
My ABDR Blog · 2W ago

Kisah Ibu Sakit Badan dan Akibatnya

Shidah termenung jauh di sofa ofis. Dan kawan sepejabat, Nina memerhatikannya. Macam ada sesuatu tak kena.Nina pun mendekati Shidah dan duduk di sebelah."Shidah, kenapa ni? Sedih je." Tanya ...
My ABDR Blog · 2W ago

Set Shaklee untuk Setiap Peringkat Hidup Wanita

Assalamualaikum.Bagaimana anda mengenali produk-produk Shaklee? Selalu yang saya dengar dari kawan-kawan sepejabat, mereka membeli produk Shaklee semasa mereka perlukan makanan tambahan untu...
My ABDR Blog · 3W ago

GLA Comple Shaklee dan Wanita

Assalamualaikum.Hari ini, kita mulakan dengan perkongsian kebaikan salah satu produk di dalam Shaklee.Saya memilih untuk kongsikan produk GLA Complex. Kenapa saya pilih GLA Complex? Pertama ...
My ABDR Blog · 1M ago

Segi Empat, Persepsi dan Kepercayaan

Assalamualaikum.Saya ingin kongsikan sesuatu  yang saya dapat dari Program Team Building. Saya telah menghadiri satu program TeamBuilding yang dianjurkan oleh Mdec pada 27 Oktober 2017 sehin...
My ABDR Blog · 1M ago

Protein dan anda. Tahukah anda fakta-fakta tentang Protein?

Assalamualaikum.Tahukah anda, tubuh badan kita (manusia) asasnya adalah protein?Umpamakan protein adalah blok binaan tubuh badan. Kalau kita bina rumah batu, yang membentuk struktur rumah da...
My ABDR Blog · 1M ago

Promosi 3 Hari - Ostematrix

Assalamualaikum.Bersiaran di waktu malam. Menahan mata kerana hendak menyahut cabaran 10 entri.Alhamdulillah, hati masih teguh dengan produk Shaklee. Hari ini nak cerita tentang promosi Shak...
My ABDR Blog · 2M ago

Mesej Kecil - Mari Menjana Pendapatan

Assalamualaikum.Dah lama saya berblogging, saya macam terlupa sesuatu. Terlupa nak beritahu yang saya pengedar Shaklee di kawasan Bandar Baru Bangi, Putrajaya dan Cyberjaya. Maksudnya saya b...
My ABDR Blog · 2M ago

Menulis dengan Usaha

Assalamualaikum.Bersiaran di waktu pagi. Hari ini kita bercakap tentang penulisan.Bagaimana nak menulis? Susah juga nak jawab soalan ini.Daripada beberapa bacaan saya, hendak menulis tak sen...
My ABDR Blog · 2M ago

Bulan Oktobe Bulan Hebat

Assalamualaikum.Hari Isnin, hari yang positif dan ceria. Semua berdasarkan perspektif diri. Sudah bermula bulan Oktober. Bagi kami yang berkecimpung dalam Shaklee, Oktober memberikan kelaina...