Add Your Blog | | Signup

My ABDR Blog Inspirasi, Motivasi, Tips & Panduan

Malay - Wahm, Soho
http://lennybonifacejubilee.blogspot.com
My ABDR Blog · 1d ago

Promosi 3 Hari - Ostematrix

Assalamualaikum.Bersiaran di waktu malam. Menahan mata kerana hendak menyahut cabaran 10 entri.Alhamdulillah, hati masih teguh dengan produk Shaklee. Hari ini nak cerita tentang promosi Shak...
My ABDR Blog · 2W ago

Mesej Kecil - Mari Menjana Pendapatan

Assalamualaikum.Dah lama saya berblogging, saya macam terlupa sesuatu. Terlupa nak beritahu yang saya pengedar Shaklee di kawasan Bandar Baru Bangi, Putrajaya dan Cyberjaya. Maksudnya saya b...
My ABDR Blog · 2W ago

Menulis dengan Usaha

Assalamualaikum.Bersiaran di waktu pagi. Hari ini kita bercakap tentang penulisan.Bagaimana nak menulis? Susah juga nak jawab soalan ini.Daripada beberapa bacaan saya, hendak menulis tak sen...
My ABDR Blog · 2W ago

Bulan Oktobe Bulan Hebat

Assalamualaikum.Hari Isnin, hari yang positif dan ceria. Semua berdasarkan perspektif diri. Sudah bermula bulan Oktober. Bagi kami yang berkecimpung dalam Shaklee, Oktober memberikan kelaina...
My ABDR Blog · 3W ago

Kejayaan Kecil Diri ini

Assalamualaikum.Saya ingin mula balik keinginan saya untuk menulis dan membaca. Kehidupan ini, memang sangat mengganggu keinginan kita.Saya dulu suka membaca. Tak tau la sebab genetik atau d...
My ABDR Blog · 1M ago

Special nya Radiant 4

´╗┐Assalamualaikum.Kulit yang sihat, cantik dan berseri-seri adalah impian ramai wanita, bahkan ada juga kaum lelaki yang juga mengimpikannya. Tahu tak pengambilan supplemen boleh membantu and...
My ABDR Blog · 1M ago

September Specials

Assalamualaikum.Lambat pula saya buat posting pasal September Specials ini. Lebih baik lambat daripada tidak post langsung kan.Untuk anda yang bukan ahli Shaklee, saya mengalu-ngalukan anda ...
My ABDR Blog · 1M ago

Pengalaman Pertama Anak Sulung Jumpa Dentist

Assalamualaikum.Saya nak share momen kali pertama anak sulung saya pergi ke dentist. Ye la, susah tau nak bagi Iman cuba benda yang baru dan asing ni.Hari sabtu lepas, 19.08.2017, saya dah r...
My ABDR Blog · 1M ago

Hendak Maintain Tenaga Yang Stabil?

Assalamualaikum.Pernah kah anda mengalami kelaparan yang amat sangat pada waktu tertentu? Misalnya sebelum tengah hari, ( waktu-waktu dekat-dekat nak haid atau semasa haid). Saya kebiasaan a...
My ABDR Blog · 2M ago

Berdakwah itu apa?

Assalamualaikum.Dah lama tak meluahkan isi kandungan otak dan hati di blog kesayanganku ini. Apa khabar?Hari ini saya nak kongsi rasa dan pendapat. Apa pendapat anda tentang dakwah? Coretan ...