Add Your Blog | | Signup
Aduhai Sholihah · 3M ago

Happy 2nd Birthday Dian Adelia!

yayyyydah lama tak update blogbut izinkan i upload entry ni coz im so teruja!!!nak share ngan u olss review ireview google pasal junglegym oun tak de la byk sgtso nah, i bg keyword terbaruta...
Aduhai Sholihah · 8M ago

Cerita Car Seat Dian Adelia

ari ni terpaggil untuk cerita psal car seat Dian Adelialately ni terbaca news psl accident melibatkan baby takut, sedeh, scary sume ade kalau melibatkan child safety ni..  car seat Dian Adel...
Aduhai Sholihah · 9M ago

Skin Icing with Tomato

ok, i dapat tips ni dr fbsharing2 dr fb lahaaa i ingat i inagtdr puan mary... tq puan sharing info bahan dia gune tomato jenama teknik ni skin icing dengan buah tomatoantara kebaikan dia:glo...
Aduhai Sholihah · 9M ago

Rambut oh Rambut

alkisahnyenak cerita sikit bikin kenangan n info sharingDian lahir dulu, mmm , rambut dia tak la lebat sgt, takla nipis sgt, biasa2 jehitamm rambut diabut for sure tak lurus lasbb i kinting ...
Aduhai Sholihah · 9M ago

Lecithin, Green Tea, Stevia dan Dot Dot Dot

ha ko..post di malam harijujur caption idengan harapan ari ni i jd slim mlim mcm nelydia senrosetp tu la..i tetap puteri sholihahroseberdurismlm time nak taip slim mcm sape tu, jenuh i pkche...
Aduhai Sholihah · 9M ago

Blog Makin Suram

rindunya my blogy rindu?sbb pg td ade la on google cr info bout somethingtbe2 teringat lak my bogkesian my blogterabai..but now i dunno la what to updatekang cerita psl anak je, u oll menyam...
Aduhai Sholihah · 11M ago

Throwback & Comeback Sholihah Collection

pagi2 td bukak fbtersentak bile fb memory share 5 years agobout my dear Sholihah Collectiondh 5 tahuni syggggg sgt Sholihah Collectionsedeh pulak bile i scroll balik gmbr2 lamasince 2010   a...
Aduhai Sholihah · 1Y ago

OOTD Majlis Kesyukuran Iman Taaliyah

ceritanya sabtu minggu lps, ade jemputan dr kak atonuntuk majlis kesyukuran dan akikah 2nd daughter dia, Iman Taaliyahuih, i sejak2 ade Dian ni, rajin ckit g jemputanhahaaahasebab...i sukeee...
Aduhai Sholihah · 1Y ago

Rindu blog..

lamanya i tak ketuk keyboardtd ade opismate cerita psl blog i, tbe2 ade rase rindu mengetuk pintu hatiamboih..so i tak layak lg digelar bloggerklu blogger kena rajin update entry kan..kirany...
Aduhai Sholihah · 1Y ago

Very Short Getaway - Genting Highland

veryyy veryyyy veryyyyy veryyyy short getawaywell, i tak tau nk menuju kemanatp nak jalan2so memandangkan now fenomena el nino kan, agak panasss, but alhamdulillah lately ptg asyik hujanso s...