Add Your Blog | | Signup
Aduhai Sholihah · 6d ago

Garnier Micellar Cleansing Water

Okshort updatereally want to share this thingi know i know now i realllllllyyyyy like ketinggalan zamanorg lain dh lama pakaithen i br nk tryyes, i mmg kaki mekapbut byk2 mekap, i paling tak...
Aduhai Sholihah · 6d ago

Cerita Terbaru

cerita terbaru i?saban minggu mmg selalu discuss utk bangunkan balik Sholihah Collectiontp masih byk bnda yg tak mengizinkandesign terbaru, modal, masa, fabrik, tenaga kerjabile la bole buat...
Aduhai Sholihah · 6d ago

Hajatnya

Hajatnya, balik dr holiday ari tu, berkobar2 semangat nak update blog ngan cerita travelog..balik2 dr holiday, trus puasa..Bile puasa, dh sibuk ngan persiapan raya..bile raya, mmg tak maknan...
Aduhai Sholihah · 4M ago

Happy 2nd Birthday Dian Adelia!

yayyyydah lama tak update blogbut izinkan i upload entry ni coz im so teruja!!!nak share ngan u olss review ireview google pasal junglegym oun tak de la byk sgtso nah, i bg keyword terbaruta...
Aduhai Sholihah · 9M ago

Cerita Car Seat Dian Adelia

ari ni terpaggil untuk cerita psal car seat Dian Adelialately ni terbaca news psl accident melibatkan baby takut, sedeh, scary sume ade kalau melibatkan child safety ni..  car seat Dian Adel...
Aduhai Sholihah · 10M ago

Skin Icing with Tomato

ok, i dapat tips ni dr fbsharing2 dr fb lahaaa i ingat i inagtdr puan mary... tq puan sharing info bahan dia gune tomato jenama teknik ni skin icing dengan buah tomatoantara kebaikan dia:glo...
Aduhai Sholihah · 10M ago

Rambut oh Rambut

alkisahnyenak cerita sikit bikin kenangan n info sharingDian lahir dulu, mmm , rambut dia tak la lebat sgt, takla nipis sgt, biasa2 jehitamm rambut diabut for sure tak lurus lasbb i kinting ...
Aduhai Sholihah · 10M ago

Lecithin, Green Tea, Stevia dan Dot Dot Dot

ha ko..post di malam harijujur caption idengan harapan ari ni i jd slim mlim mcm nelydia senrosetp tu la..i tetap puteri sholihahroseberdurismlm time nak taip slim mcm sape tu, jenuh i pkche...
Aduhai Sholihah · 10M ago

Blog Makin Suram

rindunya my blogy rindu?sbb pg td ade la on google cr info bout somethingtbe2 teringat lak my bogkesian my blogterabai..but now i dunno la what to updatekang cerita psl anak je, u oll menyam...
Aduhai Sholihah · 1Y ago

Throwback & Comeback Sholihah Collection

pagi2 td bukak fbtersentak bile fb memory share 5 years agobout my dear Sholihah Collectiondh 5 tahuni syggggg sgt Sholihah Collectionsedeh pulak bile i scroll balik gmbr2 lamasince 2010   a...