Add Your Blog | | Signup
Aduhai Sholihah · 1M ago

Review: Philosophy Purity Cleanser & Pure Beauty PINK

i mmg ada masalah nieach time i tgk youtube utk mekap tutorial, skincare, or what so ever lai akan mudah terpengaruh dgn produk2 yg deme ni pkiselagi tak dpt, i susah hatiso better i tak tgk...
Aduhai Sholihah · 1M ago

Review: Original Cake

i nak kongsikek yg viral naw2 br niasal dr Taiwankatanye kek yg femes naw2 kat sana yg org beratur pjg utk opening tui kdg2 malas nk beratur2 ni..so tunggu rede je la dulu, br merasaat least...
Aduhai Sholihah · 1M ago

5W1H : Perth, Australia

What1st Time Travel With ToddlerWho3 ketul shj; Abg Am, Leha, Dian.. gile kental ktorg.. selalunya tpt jauh2 ni ktorg cr geng, tp ari tu tak jumpe geng, so kental la g 3 ketul...WherePerth, ...
Aduhai Sholihah · 2M ago

Garnier Micellar Cleansing Water

Okshort updatereally want to share this thingi know i know now i realllllllyyyyy like ketinggalan zamanorg lain dh lama pakaithen i br nk tryyes, i mmg kaki mekapbut byk2 mekap, i paling tak...
Aduhai Sholihah · 2M ago

Cerita Terbaru

cerita terbaru i?saban minggu mmg selalu discuss utk bangunkan balik Sholihah Collectiontp masih byk bnda yg tak mengizinkandesign terbaru, modal, masa, fabrik, tenaga kerjabile la bole buat...
Aduhai Sholihah · 2M ago

Hajatnya

Hajatnya, balik dr holiday ari tu, berkobar2 semangat nak update blog ngan cerita travelog..balik2 dr holiday, trus puasa..Bile puasa, dh sibuk ngan persiapan raya..bile raya, mmg tak maknan...
Aduhai Sholihah · 6M ago

Happy 2nd Birthday Dian Adelia!

yayyyydah lama tak update blogbut izinkan i upload entry ni coz im so teruja!!!nak share ngan u olss review ireview google pasal junglegym oun tak de la byk sgtso nah, i bg keyword terbaruta...
Aduhai Sholihah · 11M ago

Cerita Car Seat Dian Adelia

ari ni terpaggil untuk cerita psal car seat Dian Adelialately ni terbaca news psl accident melibatkan baby takut, sedeh, scary sume ade kalau melibatkan child safety ni..  car seat Dian Adel...
Aduhai Sholihah · 1Y ago

Skin Icing with Tomato

ok, i dapat tips ni dr fbsharing2 dr fb lahaaa i ingat i inagtdr puan mary... tq puan sharing info bahan dia gune tomato jenama teknik ni skin icing dengan buah tomatoantara kebaikan dia:glo...
Aduhai Sholihah · 1Y ago

Rambut oh Rambut

alkisahnyenak cerita sikit bikin kenangan n info sharingDian lahir dulu, mmm , rambut dia tak la lebat sgt, takla nipis sgt, biasa2 jehitamm rambut diabut for sure tak lurus lasbb i kinting ...