Add Your Blog | | Signup
aLeen aVriL · 12M ago

Pulau Perhentian Day 1

Salam semua..Baru ada masa nak update pasal pergi Perhentian ni. Pergi bukan sebab apa, saja gedik nak berjalan lepas habis exam tapi nya lepas result keluar baru berpeluang nak pergi.Anak a...
aLeen aVriL · 1Y ago

Terbengkalai.

Huiiiiiiiihhhhh!!! Lamanya tak update blog. Bukan lupa pon tapi busy yaampun sekarang ni dek non.Banyak cerita yang pending nak cerita sini entah kan bila. Pasal pergiPerhentian, pergi Langk...
aLeen aVriL · 10M ago

Lagu lagu yang menggamit kenangan.

Belek belek pc office tak ada apa sangat yang ada pon kecuali kerja kerja office la kan. Nak dengar lagu so buka folder dalam thumdrive. Nasib ada lagu yang favourite.Lagu ni famous masa ken...
aLeen aVriL · 1Y ago

Boleh la tukar

Gaji bulan lepas ada lebih sikit sebab bulan lepas macam tak banyak spent shopping online. So rasa macam nak beli purse sebab purse yang sedia ada tu buruk sangat. Lama dah rasa nak beli tap...
aLeen aVriL · 9M ago

Pendakap gigi (Braces)

Minggu ni hari Isnin ada kursus di Bangi so appointment dengan dentist sebab nak pasang braces ni terpaksa di tunda kepada hari Selasa. Mula mula call clinic dia tak bagi kata putus samada b...