Add Your Blog | | Signup
All About Us · 2W ago

Makin Rabun

Assalamualaikum Hi korang...Apa khabar? Hari ni Kak Long baru naik kerja setelah 5 hari ta...
All About Us · 3W ago

Selamat Pengantin Baru Finaz & Hafiq

Assalamualaikum Entry ni entry tertunggak sebenarnya...Kak Long dah lama sangat nak upload...
All About Us · 3W ago

Kekaboo Mirabelle

Assalamualaikum Syukur alhamdulillah...Kak Long dah mula melangkah ke satu lagi cabang bisnes online yang baru...Korang mesti dah pernah dengar tudung bawal jenama Kekaboo Mirabelle kan...Er...
All About Us · 1M ago

Terima Kasih Semua

Assalamualaikum Syukur alhamdulillah...Situasi kerja yang agak mencabar sejak kebelakangan ini banyak mematangkan  Kak Long...Pahit manis suka duka semuanya berjaya Kak Long tempoh...Kak Lon...
All About Us · 1M ago

Kerja

Assalamualaikum Syukur alhamdulillah...Rasa seronok sangat berpeluang juga Kak Long nak update blog hari nie...Hihihihi...Korang jangan ler lupakan Kak Long walaupun tahun  ni cuma ada beberapa jer entry yang muncul kat blog Kak Long ni...Tahun nie t...
All About Us · 4M ago

Rindu Blog Ni

Assalamualaikum Owhhhh rindunya...Rindu sungguh...Dah lama sangat ni tak balik ke blog ni...Berbulan lamanya tinggalkan minat yang satu nie...Huhuhuhu...Last entry bulan Mac tempoh hari...Ni...
All About Us · 8M ago

Jom Sihat Dengan Shaklee

Assalamualaikum Lama sungguh tak mempromosikan Shaklee di laman blog Kak Long ni...Walaupun dah lama tak promo bukan bermakna Kak Long dah quit buat Shaklee ya...Syukur alhamdulillah Kak Lon...
All About Us · 9M ago

Assalamualaikum

Lamanya tak bersua kan..Ada yang rindu ke dengan Kak Long?  Seperti biasa Kak Long masih l...
All About Us · 10M ago

Happy New Year

Assalamualaikum New year begin...Macam tak percaya dah pun berganjak ke tahun baru 2017...Sekejap jer kan masa berlalu...Pejam celik pejam celik...Insyaallah kalau dipanjangkan usia tahun ni...
All About Us · 11M ago

Bersawang Dah

AssalamualaikumLama betul tak update blog...Kesibukkan melanda sampaikan nak update blog pun tak sempat...Banyak sangat yang Kak Long nak share dalam blog ni...Tapi tak sempat nak update...H...