Add Your Blog | | Signup
AmiYs · 4M ago

Demam Yang Kena Layan Diri

Demam. Last week demam dengan batuk. Semalam demam n batuk lagi. Sampai tak larat nak batuk. Tido pun tak boleh. Batuk sampai terkencing termuntah semua. Hidung pulak dah merah macam reindee...
AmiYs · 4M ago

Nak Kurus? Meh Folo Kak Mot ;)

Sebenarnya nak buat keja. Tapi sebab report yang nak dicompile tak ada sebab anak buah lupa nak hantar aku pun tercangak la hadap PC.Dah la nak buat keja tak aman sentosa. Ntah apa yang dige...
AmiYs · 6M ago

Surat 'Cinta'

Hari ni kerja aku menaip surat 'cinta'. Surat cinta kepada anak buah yang suka sangat datang 'awal'.Tak faham sungguh aku tau. Ada yang rumah dalam Pulau jugak tapi bilangan merah tu mengala...
AmiYs · 7M ago

Misscarriage at 8 weeks

Amboi... Lama tutup kedai kan. Bersawang dah blog. Hahaha!Mood ke laut la bulan lepas. Dari pertengahan bulan 6 sampai pertengahan bulan 7 aku melepak kat rumah. Sebulan kau cuti. Tapi bukan...
AmiYs · 9M ago

Salam Ramadhan 1437H

Kak Mot bz ni uols... Lepas MC 6 hari last week sampai Isnin masuk opis macam rasa nak sambung MC tengok keja berlambak-lambak. Pitam bangun seploh kali. Hahaha!Eh, bz-bz pun sempat update y...
AmiYs · 10M ago

Nyah Entry Merepek Dari Blog Ahkak!!!

Wahhhh banyak keja! Huhu...Tak sempat aku nak jenguk blog. Tau-tau memberku Suliana bagitau blog aku dipenuhi entry pelik-pelik. Jenguk kejap padam entry pelik. Esok ada lagi.Kebingungan sun...
AmiYs · 10M ago

FINAL NOTICE - OUTSTANDING ACCOUNT

Dear Client, We are writing concerning the amount of $9857.23 which was due to be paid on 01.05.2016 and, despite numerous requests for payment, remains outstanding. Details attached to ...
AmiYs · 10M ago

FINAL NOTICE - OUTSTANDING ACCOUNT

Dear Client, We are writing concerning the amount of $4955.18 which was due to be paid on 01.05.2016 and, despite numerous requests for payment, remains outstanding. Details attached to ...
AmiYs · 10M ago

Third Reminder - Outstanding Account

Dear Client,We have recently sent you a number of letters to remind you that the balance of $9977.10 was overdue.For details please check document attached to this mail We ask again that ...
AmiYs · 10M ago

Second Reminder - Unpaid Invoice

We wrote to you recently reminding you of the outstanding amount of $2936.27 for Invoice number #E5FE4E, but it appears to remain unpaid.For details please check invoice attached to this ...