Add Your Blog | | Signup
madelein.se · 1d ago

Onsdag

Igår var jag på mitt andra PT-pass. Riktigt kul att lära sig om hur muskler fungerar, vad som funkar på vad och vad som är bra för kampsport. Tyngdlyftning tycker jag verkar riktigt roligt så det vill jag verkligen lära mig mer om och testa fler gång...
madelein.se · 2d ago

Fin helg med barnen

Torsdag, fredag och lördag vilade jag från träningen eftersom jag åkte på en sträckning. Igår var jag igång ordentligt igen och det kändes riktigt bra. Vi kör mycket back to basics nu vilket är super. Från stående och sen situationssparring från öppe...
madelein.se · 6d ago

Grym träningsperiod

Jag har fått köra riktigt bra pass senaste tio dagarna men igår åkte jag på en sträckning ...
madelein.se · 1W ago

Vad är det som händer?

Har jag sagt att jag skall vara med i en långfilm? Jag har en av huvudrollerna, ett helt fantastiskt tillfälle som jag inte kunde tacka nej till. Helt nytt för mig men det skall bli så himla...
madelein.se · 2W ago

Slutet och början

Lördag blev det museum med den lilla vilda efter playdate med dagiskompis. Söndag var lilleman på kalas och jag fick rullat med Jossan. Söndagkväll höll jag barnpass och barnen åkte hem till pappan. Jag fick äntligen rulla ordentligt på måndagens BJJ...
madelein.se · 2W ago

Äntligen lördag

Jag ser fram emot lördagar för då slipper jag ställa klockan. Jag tycker det är så skönt a...
madelein.se · 2W ago

Så jäkla gött med lite träning

Jag har varit på PT-pass (tisdags) fantastiskt kul. Tränade BJJ i onsdags (Milla var med),...
madelein.se · 3W ago

Helt plötsligt står psykisk ohälsa i fokus

Jag tror jag vet varför. Det har funnits bloggar om samt personer med psykisk ohälsa länge...
madelein.se · 3W ago

Tillbaks till rutiner

    Jag har haft lite lugnare träningstempo förra veckan eftersom jag var på resa. Fem da...
madelein.se · 3W ago

Hej blogg nu gick ett par dagar igen

Mest händelserika, jag har varit i Chamonix och det var fantastiskt ...