Add Your Blog | | Signup
madelein.se · 11h ago

#followfriday

Ok jag letar efter intressanta bloggar, instagramkonton och liknande att följa. Jag följer ju mest jiu jitsu människor. Det jag letar efter är ganska specifika saker. Snygg design (gärna lite kawaii-stuk om ni fattar, inte nödvändigt dock), proffsiga...
madelein.se · 21h ago

Vad BJJ gör med kroppen

Det är några år mellan bilderna, den första är något år efter sjätte barnet som föddes 201...
madelein.se · 1d ago

Apropå kvinnan som det svagare könet

Jag menar inte alla kvinnor på alla plan narturligtvis men det finns en del fysiologiska skillnader mellan män och kvinnor som gör att kvinnan tyvärr är i ett underläge redan från start. Jag vill bara poängtera att det på många plan är ett maktmissbr...
madelein.se · 3d ago

Alltså jag försöker hitta positiva saker med hösten

Än så länge, nada. Stor dotter blev sjuk, jag blv sjuk (andra gången i höst), idag vaknade lillan sjuk och mellansonen var vi tvungna att ta till läkare idag. Halsfluss, sänka på 71 och en antibiotikakur på det. Han har gått ner sex kilo på tre dagar...
madelein.se · 3d ago

Min första och hittills enda sw tävling

Det blir lite throwbacktuesday på den här men vill dela med mig av mina tankar kring först...
madelein.se · 3d ago

#topictuesday

Skådespelaren Alyssa Milano har uppmanat kvinnor att berätta om sina erfarenheter av sexu...
madelein.se · 4d ago

#motivationmonday

Jag tycker pepp är bra, jag gillar mottot "real queens fix eachoters crowns". Det är en av...
madelein.se · 5d ago

#sundayfunday

Idag blir en funday eftersom jag äntligen kunnat komma tillbaka till träningen. Vi började...
madelein.se · 6d ago

När en både förstår och känner för att döda typ

För några år sedan hittade en av mina ungar tillbaka till fotbollen. Mamman här blev super...
madelein.se · 1w ago

You can do it

Det har blivit ett mer eller mindre infekterad debatt/diskussion huruvida en får lov att benämna sin adhd som en superkraft. Ena sidan menar att det är bra med poisitiva förebilder som unga ...