Add Your Blog | | Signup
madelein.se · 2d ago

Jag gillar att ge mig själv utmaningar

Många gånger så hoppar jag på saker som låter fantastiskt häftigt och så kommer jag på någon dag efter, shit vad har jag gett mig in i. Jag hatar dock att inte fullfölja så då är det bara att bita i det sura äpplet och göra det jag skall. Jag är fort...
madelein.se · 1W ago

Kreativitetslusten faller på

Milla frågade om vi inte kunde pyssla igår. Vi lekte med play doh först och efter det börj...
madelein.se · 1W ago

Veckorna går sjukt fort

Varannan vecka ansvarig för barn, en konstig känsla. Man vill ha koll hela tiden men inser...
madelein.se · 1W ago

Fortfarande sjuk

För sjuk för att träna vill säga. Har bestämt mig för att inte börja för tidigt denna gången så jag tar ut mig. En fördel med att inte träna (den enda) är att min arm får vila lite. I övrigt blir jag helt knäpp av att inte få göra av med energi på de...
madelein.se · 1W ago

Företagsamhet

Håller på att starta upp mitt gamla företag igen. Har ju rredan startat viss verksamhet med det men är lite sugen på att dra igång försäljning igen. Tyvärr verkar det som en hel del av mina gamla grossister inte finns kvar så vi får se vad det blir a...
madelein.se · 2W ago

Shit, sista dagarna innan jobb

Vad hände med den här semestern? Nu är det sista dagarna och sen på måndag börjar allvaret...
madelein.se · 2W ago

Angående beroenden, vad säger ni?

När blir något man tycker om såpass ohälsosamt att man kan kalla det ett beroende? Kan man ens generalisera på det sättet och vad är ok att kalla beroende och vad är det inte? Vad definierar...
madelein.se · 2W ago

Onsdag igen

I måndags blev det BJJ, tisdags BJJ på dagen och SW på kvällen. Jag är uppe i 181 pass av ...
madelein.se · 2W ago

Ny vecka, sista semesterveckan

Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag blev det träning, vissa av dagarna mer än ett pass. Jag passar på när de små¨är hos pappan och när jag ännu har semester. Torsdagkväll var vi några som gick vi ut och åt och spelade biljard efter trä...
madelein.se · 3W ago

Tisdag

Måndagen blev det ett pass, dock har jag överansträngt nacken så jag tog det lite lugnare....