Add Your Blog | | Signup

Blog Mama Aisy Diari Kehidupan Seorang Anak, Isteri

Malay
http://sayabloggerbaru2012.blogspot.com
Blog Mama Aisy · 4M ago

Engagement Adik 16.10.16

Fuh fuh berhabuk blog cik tie. Macam-macam nak cerita tapi mood nak update kelaut biru je.Ni cerita last year jugak. Satu-satunya adik cik tie dah selamat bertunang dengan gadis Serawak. Tik...
Blog Mama Aisy · 7M ago

Pisang cheese sedap di Bangi - The Pisang Cheese

Sebenarnya Pisang cheese ni memang favourite cik tie. Memang alergic kalau nampak harus nak terjah pergi beli. Kebanyakkan pisang cheese yang ada area bangi ni semua dah try. Dan baru ni ten...
Blog Mama Aisy · 8M ago

Trip ke Cameron Highland - Day 2 (Last)

 Hari ke-2 bangun awal dan terus keluar breakfast kat area tanah rata... Nasi lemak apa tah. Famous jugak. Ramai orang. Lepas breakfast , kitorang terus ke Kea Farm.. Nak borong sayur.hihi.....
Blog Mama Aisy · 8M ago

Trip ke Cameron Highland - Day 1

 Bulan lepas ada family day di Cameron Highland..Mama dah aim nak makan strawberi dan borong sayur la apa lagi..Pergi 2 hari 1 malam je..Memang dah aim tempat yang nak pergi je..So tak rushi...
Blog Mama Aisy · 8M ago

Roti Puri dan Jalan-jalan di IOI City Mall Putrajaya

 Suka datang sini IOI City Mall Putrajaya ni sebab dekat. Dan banyak kedai makan best2..haha..Biasa kalau bawa anak-anak kalau jumpa mainan bawah ni mesti PAU nak naik..hihi.. Thomas n Frien...
Blog Mama Aisy · 8M ago

Riadah di Tasik Titiwangsa dan Nan Cheese RSMY

Cerita 2 bulan lepas kot..Ampun! haha.. Masa ni weekend en.suami bawa riadah disini..Cadangnya nak naik basikal kat sini. Tapi sampai pun dah lewat sebab susah bebenor nak dapat parking..Ram...
Blog Mama Aisy · 8M ago

Resepi Roti Titab

Ceritanya teringin nak jalan-jalan di Kelantan. Google la apa yang best kat sana..Sekali ternampak roti titab kat kelantan ni..Google punya goole jumpa resepi walaupun sap2 soi nak buat.Teta...
Blog Mama Aisy · 9M ago

Majlis Aqiqah Nur Zara Alisya

Majlis Aqiqah Alisya berlansung masa hari raya haji ke 2..Saja buat waktu raya haji .. Kitorang buat sekali dengan majlis kesyukuran masuk rumah baru mertua..Catering dan kambing semua en.su...
Blog Mama Aisy · 9M ago

Hari Raya Aidiladha 2016

Aci tak baru nak update kisah raya haji ..haha..Raya Aidiladha tahun ni gilir en.suami sebab masa raya puasa dia kena kerja kanTahun ni raya di rumah baru pak dan  mak..Meriah..Abang-abang d...
Blog Mama Aisy · 10M ago

My 30th birthday

Dah nak sampai penhujung september baru nak update cerita birthday last month..Sebagai kenang-kenangan  harus masuk dalam blog sendiri..Macam tahun-tahun lepas birthday sambut kat rumah je.....