Add Your Blog | | Signup

BlogRazila My Life... My Journey... My Story...

Malay
http://abadierazila.blogspot.com
BlogRazila · 5d ago

MANA NAK CARI BAJU RAYA SEDONDON??

Assalamualaikum!Hai kawan2...Hehehe, dah ler lama x update blog, asal hupdate je muke ketat muke stress ^_^Korang dah siap prepare raye ke?? Kami ni esok baru nak beli.Nampak!! Hehehe...ming...
BlogRazila · 1M ago

YES!! MBO - thank you!!

Assalamualaikum!Yes... yes...yes...๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡Hari tu MBO ada buat contest.Macam biasalah dah kalau MBO buat contest mestilah cara2 join contest kene pi tgk wayang ken...Mula2 tu malas nak joi...
BlogRazila · 1M ago

||Lost World Of Tambun||-Holiday 2017

Assalamualaikum!Hmm ni sambungan Part 3 lah kiranya... penghabisan cerita pasal jalan2 cari makanย + holiday pendek untuk keluarga kami..Boleh sambung baca dariย >>>SINI<<<Pagi tu, siap2 kemas...
BlogRazila · 1M ago

||Alien covenant||

Assalamualaikum!ย 
BlogRazila · 1M ago

Makan2 di Utara-Mee Udang

Assalamualaikum!Orait... ni sambungan dariย [SINI]ย ...Malam tu lepas magrib so kelaparan, I ni jarang ler nak berjalan2 jauh sampai ke Perak ni... Perak kalau x silap area Bukit Merah gitu......
BlogRazila · 2M ago

Makan Kenduri di Utara.

Assalamualaikum!Yeah!!!Dek kerana nak makan kenduri jauh nun di utara so ini merangkap adalah percutian singkat kami satu keluarga, haih... jangan tanya what i feel hokey rerasa macam perasa...
BlogRazila · 2M ago

Teknik mummy daddy - Kantoi

Assalamualaikum!ย (pinjam gambar dr Google)**Suatu petang**Im : mummy, kite takde keluar gi mana2 ke?M: xdelah dik, mummy xde rezeki labih.Ir: hmm... boringnyer duduk rumah.Ar: mummy nak paka...
BlogRazila · 3M ago

Permulaan 2017- New Year, New Schools.

Assalamualaikum! Tahun yang baru, kawasan perumahan yang baru so rentetan yang baru ni makanya sekolah anak2 pon semuanyer baru walaupon ada jugek umat tu berkata... kenapalah Irfan x dapat ...
BlogRazila · 3M ago

Tragedi 2017- Irfan

Assalamualaikum!Hai rakan2 maya.Lama x bersiaran...lagi lama x bersiaran lagi banyak post terperam. HEHEHEHari ni nak update kisah bulan lepas...Kisah di suatu malam libang-libu gittu.Irfan ...
BlogRazila · 3M ago

Warming House

Assalamualaikum!Ni cerita awal tahun hari tu...Kisah pindah ke rumah baru, jiran tetangga yang baru serta environment yang baru juga.Semoga lebih istiqomah dalam beribadat sebab...rumah baru...