Add Your Blog | | Signup

BlogRazila My Life... My Journey... My Story...

Malay
http://abadierazila.blogspot.com
BlogRazila · 4W ago

||FLASH DEALS PROMOTION - STARCRUISE LIBRA||

Assalamualaikum!Nak promote kat rakan2 maya di sini pula...Good News ‼‼ Good News ‼‼ Good News ‼‼ SUPERSTAR LIBRA – EX PKL / EX PENANG FLASH DEALS PROMOTION – EXTEND UNTIL 30 SEP 2017 🛳
BlogRazila · 4W ago

||AMERICAN ASSASSIN||

BlogRazila · 2M ago

Rindu Iman

Assalamualaikum!Ni time dia masih gebu gebas...sekarang masih gebu tapi dah x berapa nak gebas. HIKHIKHIKkurus sikit dah sejak2 skolah ni, aktive lain macam.Now start2 dah x pakai pampes mal...
BlogRazila · 2M ago

Sendayu Tinggi Makeup

Assalamualaikum!Iyeah!!! Shopping barang2 makeup.I'm very sure hakak2 and yang gegel tu memang paling win bab shopping barang2 makeup kan...Hari ni saja nak share...pi shopping barang2 makeu...
BlogRazila · 2M ago

||WAR FOR THE PLANET OF THE APES||

Assalamualaikum!Haah, bila ke udara dah start update pasal wayang pulek.*_* saja je, nak update pasal live banyak benda pula nak di share tapi time x cukup nak karang ayat gitu.Siapa dah tgk...
BlogRazila · 2M ago

||OVERDRIVE||

Assalamualaikum! 
BlogRazila · 3M ago

Cerita Holter...

Assalamualaikum! Nama benda ni holter.Alhamdulillah, last weeks selesai gak buat task holter ni, monitoring by me.HEHEHE during bulan puasa kan so banyaklah masa nak monitornya.In sametime j...
BlogRazila · 4M ago

MANA NAK CARI BAJU RAYA SEDONDON??

Assalamualaikum!Hai kawan2...Hehehe, dah ler lama x update blog, asal hupdate je muke ketat muke stress ^_^Korang dah siap prepare raye ke?? Kami ni esok baru nak beli.Nampak!! Hehehe...ming...
BlogRazila · 5M ago

YES!! MBO - thank you!!

Assalamualaikum!Yes... yes...yes...😇😇😇😇😇😇😇😇😇Hari tu MBO ada buat contest.Macam biasalah dah kalau MBO buat contest mestilah cara2 join contest kene pi tgk wayang ken...Mula2 tu malas nak joi...
BlogRazila · 5M ago

||Lost World Of Tambun||-Holiday 2017

Assalamualaikum!Hmm ni sambungan Part 3 lah kiranya... penghabisan cerita pasal jalan2 cari makan + holiday pendek untuk keluarga kami..Boleh sambung baca dari >>>SINI<<<Pagi tu, siap2 kemas...