Add Your Blog | | Signup

BlogRazila My Life... My Journey... My Story...

Malay
http://abadierazila.blogspot.com
BlogRazila · 1W ago

Iman si budak bakul...

Assalamualaikum!#TB Iman time kecil... Thanks for visiting =D Ok babai.
BlogRazila · 1W ago

#RESEPI: BISKUT JEJARI COKLAT

Assalamualaikum! Hari ni terajin sangat amat!!Nak share resepi mudah untuk habiskan roti yang almost expired tapi xde orang nak makan.Bahan2nya seperti di bawah:1. roti 2. ciklat masakan3. n...
BlogRazila · 2W ago

#2-||GUARDIANS OF THE TOMB||

BlogRazila · 2W ago

#1 ||JUMANJI||

BlogRazila · 2M ago

||KINGSMAN-THE GOLDEN CIRCLE||

Assalamualaikum!Best tapi ending kurang menarik!!Thanks for visiting =D Ok babai.
BlogRazila · 2M ago

Jelly Bunny @ _ @

Assalamualaikum! Bila diri ini adalah sejenis manusia yang suka mengumpul kasut makanya, gambar ini menceritakan segalanya. HAHAHHAThanks for visiting =D Ok babai.
BlogRazila · 3M ago

||THOR RAGNAROK||2017

Assalamualaikum!Yeah, ai dah tengok u.Best!!!Tak sempat nak menguap pon dalam wayang, mata dok focus kat screen...x sempat nak tgk hp pon sebab cerita best sangat!!!.Ada sedikit sambungan da...
BlogRazila · 5M ago

||FLASH DEALS PROMOTION - STARCRUISE LIBRA||

Assalamualaikum!Nak promote kat rakan2 maya di sini pula...Good News ‼‼ Good News ‼‼ Good News ‼‼ SUPERSTAR LIBRA – EX PKL / EX PENANG FLASH DEALS PROMOTION – EXTEND UNTIL 30 SEP 2017 🛳
BlogRazila · 5M ago

||AMERICAN ASSASSIN||

BlogRazila · 6M ago

Rindu Iman

Assalamualaikum!Ni time dia masih gebu gebas...sekarang masih gebu tapi dah x berapa nak gebas. HIKHIKHIKkurus sikit dah sejak2 skolah ni, aktive lain macam.Now start2 dah x pakai pampes mal...