Add Your Blog | | Signup
buahatikusayang.blogspot.com · 2M ago

KENAPA KENA BERSALIN MELALUI PEMBEDAHAN CESAREAN SECTION (CZER)?

Dup-dap-dup-dap.. Sekejap je dah masuk 37 minggu lebih usia kandungan saya sekarang. Insha Allah pada minggu ke-38 (hari Selasa depan lagi 3 hari je!) saya akan bertemu dengan Buahatikusayan...
buahatikusayang.blogspot.com · 3M ago

SERONOKKAH BERSHAKLEE?

Berkumpul beramai-ramai di Shaklee Business Leaders National Conference 2017 yang pertama kali diadakan hari Sabtu beberapa minggu lepas sangat menaikkan aura kami. Kebetulan kena dengan tar...
buahatikusayang.blogspot.com · 4M ago

PUAS MAKAN FREE!

Siapa hantu Meat Ball IKEA mesti perasan menu ni. Sedapnya!Hari Sabtu minggu lepas, kami pergi shopping perabot sikit kat IKEA Cheras. Memandangkan hujung minggu je yang kami mampu nak balik...
buahatikusayang.blogspot.com · 4M ago

JOM SHARE TIPS ELAK BAYI KUNING AKA JAUNDIS

Alhamdulillah, kandungan saya dah memasuki 30 minggu harini. Saya nak mula minum susu kambing fresh seawal kandungan berusia 7 bulan setengah ni dalam usaha untuk elak demam kuning ataupun J...
buahatikusayang.blogspot.com · 4M ago

8 TIPS MENGELAK PASANGAN DARI CURANG

Ini adalah sambungan dari kisah yang saya kongsikan malam tadi. Bagaimana mengelakkan suami atau isteri curang?Gambar kartun Ummi dan Babah, nukilan Aien Nur Sophea, 8 tahun Meskipun tidak m...
buahatikusayang.blogspot.com · 4M ago

ISTERI CURANG, SALAH SIAPA?

KENAPA ISTERI BOLEH CURANG ?Malam jumaat ni saya terpanggil untuk kongsikan mengenai kes isteri curang. Saya tak ingat yang saya ambil artikel ni dari mana. Mohon kongsi kat blog saya ye wah...
buahatikusayang.blogspot.com · 4M ago

MARAH-MARAH SAYANG...

Nama pun Ummi. Ummi biasanya garang, kan? Tak terkecuali dengan ummi Aien Anieq ni. Garang lah sangat saya dengan anak-anak ;pKisahnya.. lepas makan malam tadi, Anieq nak main bola dalam rum...
buahatikusayang.blogspot.com · 4M ago

JADI SARANG BURUNG TAKPE, LAMA-LAMA MENETASKAN BURUNG ;)

Siapa faham bila baca tajuk tu, dia pandai! Sila tepuk tangan untuk diri sendiri :)Ada ke korang yang rajin skodeng blog saya ni? Kalau korang pembaca setia blog Buahatikusayang ni dari dulu...
buahatikusayang.blogspot.com · 6M ago

AKSI JAGUH BERBASIKAL PADA USIA 5 TAHUN

Tu dia!Ada gaya kan? :)
buahatikusayang.blogspot.com · 6M ago

Projek Cuti Sekolah ~ Ais Krim Malaysia Sedap!

Gambar pun kabur-kabur je.. maklumlah amik direct dari peti sejuk beku. Wap-wap semua keluar :)Ni projek sebelum tidur malam tadi. Al-kisah.. sekarang kan cuti sekolah. Petang semalam Aien ...