Add Your Blog | | Signup
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Tukar Baju Blog

Assalamualaikum.Hi Readers!Nampak tak Sue dah ubah wajah blog suesopian[dot]com ni... Amacam?Ni baru la sedap mata Sue memandang. Kemas, teratur, simple, tak berat dan yang paling penting me...
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

K-Drama | Criminal Minds (Korea)

Assalamualaikum.Hi Readers!Jumpa lagi dalam entri K-Drama. Hahaha.. Maaf ya. Mami Sue memang menonton drama Korea je sekarang ni..Now yang tengah layan, Criminal Minds (Korea). Pengaruh raka...
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Alhamdulillah.. Buat Kali Ketiga

Assalamualaikum.Hi readers!Rindu nak menulis lagi ni sebenarnya.. Masih mengumpul mood, idea dan tenaga. Eh? Penat sangat  ke?Taraaaaa..Alhamdulillah... buat kali ketiganya. Mudah-mudahan se...
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Potluck Farewell Untuk Rakan Sekerja

Assalamualaikum.Jumaat yang barakah. Alhamdulillah.Masih lagi dipanjangkan umur hari ini untuk melihat segala kebesaran Tuhan, masih dipinjamkan nyawa untuk merasai nikmat kehidupan dan juga...
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Resepi Daging Masak Hitam Noxxa

Assalamualaikum.Sue just nak share resepi Daging Masak Hitam menggunakan Noxxa. Thank you Noxxa sebab memudahkan kerja memasak Sue. ^_^ Semalam Sue masak-masak dan ajak adik ipar dan biras b...
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Wordless Wednesday [21]

Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Pemergian Seorang Sahabat

Assalamualaikum.“Sesuatu yang bernyawa tidak akan mati melainkan dengan izin Allah, sebagai ketetapan yang telah ditentukan waktunya. Barangsiapa menghendaki pahala dunia, niscaya Kami berik...
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Ramadhan 2017

Assalamualaikum.Selamat petang readers!Salam Ramadhan buat umat Islam. Hari ni baru 1 Ramadhan.. Alhamdulillah.. syukur kerana masih lagi diberi peluang untuk menjalani ibadah puasa untuk ta...
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

Sepetang Bersama Blogger 2017

Assalamualaikum.Hi pembaca blog suesopian dot com ^_^Maafkan Sue ya. Orang lain dah lama update story Sepetang Bersama Blogger 2017 (SBB2017). Sue pula baru terkial-kial nak update. Haihhhh....
Ceritera Warna Warni Kehidupan · 1M ago

K-Drama | Whisper

Assalamualaikum.Hi readers!Sejak dua menjak ni, Sue dah asyik menonton k-drama. Mentang-mentang la dah boleh rekod astro tu, ditambah dah beli TV baru.. ahaks! Seronok oii tengok k-drama den...