Add Your Blog | | Signup
:: cinta itu indah :: · 1d ago

Bagaimana Cara Untuk Shopping Di Printcious?

Hi, Assalamualaikum..Hari ini saya nak share sikit tentang sat website yang korang boleh terjah bila korang kehabisan idea nak pikir hadiah yang sesuai sangat untuk diberikan kepada seseoran...
:: cinta itu indah :: · 4d ago

30 Blogger Terpilih Untuk Senarai Bloglist

Assalamualaikum.. Hai.. Selamat Pagi..Salam hujung minggu...Pagi ni kita nak selesaikan kerja yang dah tertangguh lama ni. Sorry ehh kengkawan. Pack sangat masa. Sebab benda ni nak kena upda...
:: cinta itu indah :: · 4d ago

Senarai Bakal Bloglist Baru

Assalamualaikum.. Hai readers..Maaf sangat lambat update. Kira memang lambat betul la kita mengupdate bloglist ni. Kekangan masa sangat-sangat nak mengadap laptop. Jom kita tengok siapalah y...
:: cinta itu indah :: · 4d ago

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

Assalamualaikum.. Hai readers..Kegigihan pagi ni update blog sambil menanti azan subuh. Nak update malam tadi, si zhareef ajak mengempeng je sepanjang tido. Dah tak boleh nak bangun. Pagi ni...
:: cinta itu indah :: · 5d ago

Peminat Tudung?

Peminat Tudung?Hai.. assalamualaikum readers. Harini kita nak borak kosong je boleh? Nak update kisah lain, gambar habis dah ditransfer ke laptop. Nanti malam kita update kisah kisah throwba...
:: cinta itu indah :: · 1W ago

GIVE AWAY HADIAH MISTERI DARI ASTRAVELER

Assalamualaikum.. Salam hujung minggu..Hari cuti macam ni korang buat apa je? Kita ni ada je duduk kat rumah. Tak kemana. Ddy zara kerja. So, duduk rehat je dekat rumah. Sambil update stok j...
:: cinta itu indah :: · 1W ago

'Caras Mencaras'!

'Caras Mencaras'!Assalamualaikum dan hai semua..Harini rasa macam nak share je tentang 'caras'.. Lagi lagi kalau kita dah bergiat dalam bidang perniagaan ni.. Ewah.. macam besar sangat modal...
:: cinta itu indah :: · 3W ago

Review : Lazy Sunday Box From ALTHEA!

Sticky Post.Hai, assalamualaikum dan selamat sejahtera!Harini saya nak bercerita sedikit mengenai Lazy Sunday Box dari Althea!Sebagai seorang wanita, kita tak kan pernah terlepas dari dunia ...
:: cinta itu indah :: · 2W ago

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet[ Untuk join CONTEST ini Dan Menang Wang Tunai RM1100 by PH x Emas Putih Sila Klik ]Prof Hariz Internet Marketing MalaysiaRidhauddin Hariz  ialah...
:: cinta itu indah :: · 2W ago

Bookcafe Ada SALE??

Sekarang ni cuti sekolah dah bermula kan? Mesti anak-anak banyak aktiviti yang nak dibuat. Macam kita ni anak kecik lagi. Tahu main je lebih. Tapi, kita sebagai seorang mak, tetap nak kan ya...