Add Your Blog | | Signup
:: cinta itu indah :: · 6d ago

Ciptaan Hadiah Buat Yang Tersayang Ikhlas Dari Hati

Ciptaan Hadiah Buat Yang Tersayang Ikhlas Dari HatiHai Selamat Pagi.. Assalamualaikum..Pagi ni saya nak share la sikit tentang satu laman website untuk korang semuaaaa terjah! Apa yang menar...
:: cinta itu indah :: · 1w ago

Muslim Planner

Muslim PlannerAssalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh..Selamat pagi readers semua..Pagi ni saya nak share sikit la tentang 1 Produk baru untuk kegunaan tahun 2018 nanti. Sekarang kan ting...
:: cinta itu indah :: · 1W ago

Bila 8Share Bagi BONUS?

Bila 8Share Bagi BONUS?Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Hari ni ambik mood awal sikit mengupdate blog. Anak bujang tu baru lena balik, so kasi can la mama dia nak update blog kan..Harini nak...
:: cinta itu indah :: · 1W ago

Keropok Lekor

Keropok LekorAssalamualaikum.. hai readers..Entri sesantai je la ehh senja ni..Korang kat sini penggemar kopok lekor tak? Kalau kita of course la suka. Dari kecik sampai la dah jadi mak anak...
:: cinta itu indah :: · 1W ago

Bahan RAHSIA Femilac!

Bahan RAHSIA Femilac! Bila orang tanya, kadang tak tahu apa nak jawab kan? Apa rasa Femilac tu.. apa yang terkandung dalam Femilac tu sampai mak mak menyusu kena beli. Kena rasa, kena cuba t...
:: cinta itu indah :: · 1W ago

Rasa Femilac Tu Macamane?

RASA FEMILAC TU MACAMANE? Haaaaa, pagi pagi nak cerita pasal rasa femilac pulak kak.. Ehh, mommy dah breakfast belum tu. Jangan skip pulak ye.. Lepas tu baru ambil femilac. Baru la baby keny...
:: cinta itu indah :: · 1W ago

Cubaan Pecah Rumah??

Cubaan Pecah Rumah??Assalamualaikum.. selamat malam semua. Malam ni update entri fresh la ehh.. kisah awal pagi tadi. Kisahnya macam terjaga, masa tu nak kalih badan ke kanan macam tu.. Ters...
:: cinta itu indah :: · 2W ago

Nasi Kerabu

Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Korang dah breakfast ke tu? Makan apa pagi ni?Kita ni tak tahu dah nak sarapan apa. haha.. nak makan pun pening dah kan..Sebenarnya terbayangkan Nasi Kerabu ...
:: cinta itu indah :: · 2W ago

Oktober muncul kembali. .

Oktober muncul kembali. .Assalamualaikum.. Hai readers..Disaat yang lain sedang dibuai lena, saya mengambil kesempatan ni untuk menulis diblog..Ehhh, kenapa skema sangat aihhh ayat.. haha..S...
:: cinta itu indah :: · 3W ago

Segmen Follow Meng-Follow

Segmen Follow Meng-FollowAssalamualaikum.. Hai readers!Harini rasa macam nak buat segmen santai-santai la.. Jom la korang join sama.. Nak cuba mengaktifkan balik blog ni.. Dah pakai domain, ...