Add Your Blog | | Signup
cinta hati mama & papa · 5d ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum....haishh lame plak entry random photos tak bersua muka...maka arini meh l...
cinta hati mama & papa · 1w ago

kota kinabalu trip ~ day 3 (15 mei 2017)

Assalamualaikum....yeahh! hari ke 3 di sabah...nak balik dah arini.... flight petang2 so ade mase lagi nak jalan2 sebelum pi airport.....bekpes kenyang2 dulu kat hotel....sebelum pi airport kami pi jejak lagi jalan sulaman...nak makan lagi lokan pang...
cinta hati mama & papa · 1W ago

kota kinabalu trip ~ day 2 (14 mei 2017) di Kota Kinabalu

Assalamualaikum....sambung lagi kisah di sabah.... lepas gerak dari main ikan di sungai ma...
cinta hati mama & papa · 2W ago

kota kinabalu trip ~ day 2 (14 mei 2017) fish spa di kg marakau

Assalamualaikum.....koff koff kofff....citer mmg dah lame basi tapi tak kire aku nak citer...
cinta hati mama & papa · 2W ago

alkisah operation buang fibroid di kpj seremban (part 4) ~ fasa pantang

kisah part 1 (klik)kisah part 2 (klik)kisah part 3 (klik) Assalamualaikum....Haluwww...bersambung balik...ini entry last.... aku citer fasa berpantang aku ....ye laa dok google2 n dok tanye2 semua kate kene pantang jugak mcm org bersalin czer tu....a...
cinta hati mama & papa · 3W ago

alkisah operation buang fibroid di kpj seremban (part 3) ~ sedar dari operation

Assalamualaikum....kisah part 1 (klik)kisah part 2 (klik) hokey...meh sambung balik citer aku.... dlm pukul 9 pagi aku ditolak ke bilik ot.... operation amik mase 45 minit.... pung pang pung pang abis operation... dah stabil semua nak dekat pukul 12 ...
cinta hati mama & papa · 3W ago

alkisah operation buang fibroid di kpj seremban (part 2) ~ ke dewan bedah

Assalamualakum....kisah part 1 (klik)kite sambung hari kedua pulak di wad.... hari di mana aku akan dibedah..... perasan takut, vervous semua bermain kat fikiran wey.... tapi bile pikir balik sampai bile nak simpan fibroid tu kan, so beranikan balik ...
cinta hati mama & papa · 4W ago

alkisah operation buang fibroid di kpj seremban (part 1) ~ masuk wad

Assalamualaikum....adoi lama betul berhutang entry pengalaman operation buang fibroid ni dgn korang....tapi aku mmg nak sangat2 cerita supaya dpt bagi info pada yg alami masalah mcm aku.... okey2...kali ni aku update pasal bende ni sampai abis okey.....
cinta hati mama & papa · 1M ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum semua!!!aduhhhh ketuk kapalaaaaaaa hahahaah...berchintaaaik wey nak update...
cinta hati mama & papa · 2M ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum mcm biase pembuka bicara...ecewahhhh!yessss... tahun ni raya haji bersambu...