Add Your Blog | | Signup
cinta hati mama & papa · 1W ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum....haluw! haluw! salam kamis semuaaaaaa.... yeay! minggu depan start cuti sekolah...seminggu ajek laaa kan....kire ok le tu....leh bangun lambat sikit dari biase...keluar umah pun leh lambat sikit pi keje....jom layan pic yg ade utk r...
cinta hati mama & papa · 1W ago

weekend kami..

Assalamualaikum!!adududuh...lamenye tak buat entry 'weekend kami'...bukan tak rajin amik gambar, rajin jek...tapi aku byk update kat igstory...tq sape2 yg rajin tgk ape yg aku snap n rakam kat igstory aku tuh...bende merepek2 jek kdg2 hahaahaha.... m...
cinta hati mama & papa · 3W ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum semua!kih kih kih...tenggelam timbul tenggelam timbul hah lieyalatif skran...
cinta hati mama & papa · 1M ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum semua!semalam keputusan UPKK 2016 keluar....alhamdulillah mia dpt 8A...utk...
cinta hati mama & papa · 1M ago

Wordless Wednesday ~ semua dah ikut tekak aku hahahaha

Wordless wednesday  dulu ade yg mual2 kalo ajak pi mkn sushi..skrang semua dah side aku ha...
cinta hati mama & papa · 1M ago

12th anniversary yg sweet2 gituw

Assalamualaikum....bestnye minggu ni...cuti byk hahaahahah...budak2 pun sampai seminggu hah cuti, mujur ari ni tak liat bangkit pi sekolah....kali ni cuti cny tak gi mane pun... mls nak bersesak2...biasenye kalo cuti cny mak abah aku dari johor dtg a...
cinta hati mama & papa · 2M ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum semua....mule lee tenggelam timbul update blog hahaahahah.... alaaa aku up...
cinta hati mama & papa · 2M ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum semua!!dah lame tak bersiaran entry random photos aku nieh..... sementara ...
cinta hati mama & papa · 2M ago

Happy back to school - 2017

Assalamualaikum semua....Yeayyy!! Minggu ni bermulanye hari persekolahan 2017...macam biase meriah wall fb dgn gambar2 anak malaysia bersekolah...yg darjah 1 dgn yg first time pi tadika pun ade mcm2 kisah lucu...tumpang gelak aku bace citer kawan2 ak...
cinta hati mama & papa · 2M ago

kemas sikit bijik mate menengoknyer!

Assalamualaikum....haluw haluw.....hak hak hak...ade yg rindu tak.... tu laaaa aku ni takleh kalo dah start layan citer korea, camni laa jadinye....berminggu tak update blog hah.... hokey2 pasni janji update selalu...berbaki tak sampai semgu pun cuti...