Add Your Blog | | Signup
cinta hati mama & papa · 3d ago

Program Hari Setiausaha anjuran Puspanita Kebangsaan 2018

Assalamualaikum....alang2 rajin snap gambar mase pi program hari setiausaha ari tu, meh aku tepek kat blog...leh jadi kan kenangan2 .... bulan april adalah bulan untuk setiausaha/secretary/pa mcm aku ni diraikan...mane yg secretary kat private untung...
cinta hati mama & papa · 1w ago

thursday ~ random photos

Assalamualaikum.....eiiiiiiiii rindunyeeee nak tulis entry random photos aku.... serius rindu.... so korang layan le entry random photos aku ni ye...kalau gambar lama2 pun harap diampunkan ...ye laa ade yg dah tgk kat ig kan...hehehehe....*****Vnampa...
cinta hati mama & papa · 1W ago

kisah anak2 yg suke berDIY.....

Assalamualaikum....ehem ehem...aura rajin update dah datang hehehehe.... ni kisah weekend ...
cinta hati mama & papa · 2W ago

short trip sempena birthday dayyan yg ke 7 tahun....

Assalamualaikum semua!!aiseyyy tenggelam timbul tenggelam timbul ko update blog....aku pun sebenarnye dlm dilema wey, nak update ke tak...relevan ke tak lagi update blog nie...sebabnyer...semua aku dah dok citer, dok gebang dlm ig/igstory/fb...tu mcm...
cinta hati mama & papa · 1M ago

wordless wednesday ~ bila anak2 bergaduh.....

Assalamualaikum....wordless wednesday ~ bila anak ko bergaduh camni le.... yg kakak tak bagi adik masuk bilik, yg adik pun tak bagi jugak ....******V masalahnye si dayyan nie....pintu bilik aku plak die buat mcm pintu bilik die sendiri hahaahahahaah....
cinta hati mama & papa · 1M ago

wordless wednesday ~ rajuk si dayyan

ww ~ alkisah rajuk si bujang manje aku..... nak tau sebabnye ape?******Vsebab tgk papanye bersnow2 kat jepun nun hahaha....sebenarnye papanye tgh ikut program kat jepun 3 minggu, member meroyan le tgk papanye posing dgn snow tak bawak die kahkahkah.....
cinta hati mama & papa · 3M ago

wordless wednesday ~ bile roti ko nak dekat expired....

Assalamualaikum.....wordless wednesday ~ bile roti ko nak dekat expired....ape ko nak buat....******V
cinta hati mama & papa · 3M ago

Shanghai Trip ~ 25 nov 2017 (day 5) GOODBYE SHANGHAI HELLO MALAYSIA

Assalamualaikum ....yeayeahhhhh!! entry terakhir .....bile dah pergi, mesti ade baliknye kan...maka setelah 4 hari berkampung di shanghai....tibelah hari terakhir kami di bumi shanghai....hari ke 5 kami akan berangkat pulang ke malaysia.... flight pu...
cinta hati mama & papa · 3M ago

Shanghai Trip ~ DISNEYLAND (GAMBAR2 DARI PHOTOPASS)

no caption....just enjoy gambar2 dari photographer disneyland
cinta hati mama & papa · 3M ago

Shanghai Trip ~ 24 nov 2017 (day 4) DISNEYLAND DAY 2

Assalamualaikum semua!gigih update day by day sepanjang di shanghai akhirnyer arini tiba hari ke 4 di shanghai....ni baru pi shanghai...kalo pi pusing europe mahu 2 bulan 2 malam tak abis2 update lagi kahkahkah..... yeee aku update sbb senang, kalo a...