Add Your Blog | | Signup
cinta hati mama & papa · 3d ago

~ selamat hari raya dari lieyalatif & co. ~

Assalamualaikum....hai semua readers..sempena dah nak dekat kite bercuti utk menyambut sya...
cinta hati mama & papa · 1W ago

salam 10 akhir ramadhan

Assalamualaikum...salam peringatan 10 akhir ramadhan buat semua...moga kite rebut dan ambi...
cinta hati mama & papa · 1W ago

kenangan ramadhan 2017

Assalamualaikum semua! alamak ade org tanye bile nak update kisah ramadhan plak mcm tahun2 lepas....alaaaaahaiiii ikut ati mls nak update pasal ramadhan sbb same je citer2nye mcm tahun lepas jugak kakaakakak...pastu dah update kat ig ngan igstory.......
cinta hati mama & papa · 2W ago

cekodok durian musang king....

Assalamualaikum semua!salam 10 ramadhan.... arini nak story pasal durian.... skrang kan mu...
cinta hati mama & papa · 3W ago

Bandung Trip ~ day 4

Assalamualaikum semua!yeay!!! entry last utk bandung trip aku.... hari ke 4 santai2 jek..sebab semata2 kami ke airport then fly balik malaysia.... jom layan pic yg ade....******Vhari ni breakfast kat hotel berkonsep buffet...ade nasi dgn lauk2, ade s...
cinta hati mama & papa · 3W ago

Bandung Trip ~ day 3 (6 Mei 2017)

Assalamualaikum semua!Day 3 :Floating MarketPasar BaruKedai Perfume KowaniKartika Sari Fas...
cinta hati mama & papa · 3W ago

bento oh bento....

Assalamualaikum semua!!hahahaahahahah.... mesti korang tgk entry ni sambil nak tikam2 aku ...
cinta hati mama & papa · 1M ago

Bandung Trip ~ day 2 (5 Mei 2017)

Assalamualaikum....haluw!Day 2 :Lembang FarmhouseKebun Bunga Begonia LembangRumah Sulam PesonaRestoran SangkuriangFashion Outlet (Rumah Mode, Donatello dan lain2)Paskal Food Marketmari meneruskan perjalanan ke bandung bersama lieyalatif...masuk hari ...
cinta hati mama & papa · 1M ago

Bandung Trip ~ day 1 (4 Mei 2017)

Assalamualaikum semua!...Day 1 :Pasar BaruNasi Padang Rumah Makan Simpang RayaRumah Sulam MS CollectionFashion OutletKedai Belacan ari ni dan minggu seterus2nye layan citer aku pi bandung dg...
cinta hati mama & papa · 1M ago

wordless wednesday

Assalamualaikum semua!! miss me? buweeeek ekekekekeek*******Vbaru abis holiday awal tahun... ade mase i is update hokey! *bandung ~ 4 - 5 mei 2017*