Add Your Blog | | Signup
CintaHati Lina · 1h ago

Travel bersama anak-anak? Ketahui 5 perkara penting nak dibawa bersama.

Travel bersama anak-anak? Susah ke senang? Ketahui 5 perkara penting nak dibawa bersama..Bagi yang kaki travel, tak jadi masalah la kan. Tapi bila dah ada anak, pasti ada cara dan kena pula ...
CintaHati Lina · 5d ago

3 Tips bagaimana nak ajarkan anak KEMAS SEMULA PERMAINAN yang diselerakkan oleh mereka sendiri!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua pembaca blogger mommylina. Pagi ni nak kongsikan sedikit tips yang saya sendiri amalkan bersama anak-anak bijak saya ni. .3 Tips bagaimana nak ajarkan ...
CintaHati Lina · 1W ago

3 Sebab Kenapa WANITA KENA ADA PENDAPATAN SENDIRI?

Saya mungkin tak sehebat para isteri Nabi Muhammad A.S dan tak sehebat wanita lain. Tapi sebabĀ 3 ini saya kena suarakan dan kena ajak para wanita terutamanya surirumah penuh masa untuk ADA P...
CintaHati Lina · 1M ago

Kenali 9 tanda-tanda STROK HABA yang wajib anda elak dimusim panas ini!

Strok haba? Apa yang anda tahu tentang strok haba ni? Bahaya ke strok haba ni? Bagaimana nak mengetahui tanda-tanda bila strok haba menyerang individu? ...Moga info ini membantu kita semua, ...
CintaHati Lina · 1M ago

1 pengorbanan isteri bagi memastikan suami terus sihat dan bahagia...

1 pengorbanan isteri pada suami dan memastikan suami terus sihat dan bahagia bukan hanya penjagaan luaran malah penjagaan dalaman juga iaitu KESIHATAN. .Mana isteri sanggup melihat suami men...
CintaHati Lina · 1M ago

Berapa KILO GULA PERLU DIKORBANKAN? 1 atau 2 kilo sehari? Anda tentukan...

Kisah ni saya terbaca kat sebuah keratan akhbar dan mungkin boleh di ambil ikhtibar dan pengajaran untuk kita yang dewasa dan anak-anak kecil kita juga..Usia 12 tahun dah ada kencing manis??...
CintaHati Lina · 1M ago

Sakit lutut diusia 74 tahun sangat menyeksakan, adakah ubat untuk sakit ini?

Sakit lutut di usia 74 tahun sememangnya menyeksakan apa lagi nak bergerak ke sana ke mari bila sakit itu menyerang amat terasa sekali. Adakah ubat sakit lutut ini berkesan untuk si ibu yang...
CintaHati Lina · 1M ago

Sakit Kencing Tikus Pembunuh Dalam Diam? Adakah Ubat atau Penyelesaiannya?

Ada betul dan benarnya KENCING TIKUS DIKATAKAN PEMBUNUH DALAM DIAM? Betul atau hanya mereka yang dah lalui dan merasai nak sihat itu terlalu bernilai harganya dari semua yang ada sekarang in...
CintaHati Lina · 2M ago

3 Tanda anda sedang mengalami masalah SLIP DISC dan bagaimana untuk merawatnya?

Apa itu masalah atau sakit slip disc? Mungkin ada yang merasai sakit tapi tak ambil kisah dan keadaan ini mungkin juga menyebabkan rasa sakit dan tidak selesa pada bahagian tulang belakang d...
CintaHati Lina · 2M ago

5 Punca kebas-kebas tangan dan kaki terjadi dan penyelesaiannya...

5 Punca kebas tangan dan kaki yang mungkin ramai tak ambil tahu akan kesan mahupun risiko apabila badan terasa kebas-kebas ni atau mungkin juga ada yang membiarkan sahaja akan rasa itu sebab...