Add Your Blog | | Signup
Disseccionari · 1W ago

Tir amb arc

arc de ferradura: s’utilitza per sostenir el sostre dels estables. arcada: contracció de les vies digestives altes que acompanya les nàusees i que acaba generalment en una obertura en arc. a...
Disseccionari · 1W ago

Tres verbs amb A

aclimatar: fer servir l’aire condicionat amb propòsits letals.acomplexar: complicar.atemorir: infondre por en el fet de la mort.
Disseccionari · 4W ago

Una de rèptils

basilisc: rèptil fabulós que habita les basíliques.anacondó: preservatiu per a serps grosses. boà: serp amb molta ploma, no necessàriament homosexual.  
Disseccionari · 1M ago

Filies i fòbies

caprici: propòsit sobtat i sense motivació aparent propi de les cabres.calcomania: aversió al plagi.autoemoció: emocionar-se a sobre.
Disseccionari · 1M ago

Més sobre la tercera edat

aviari: residència per a la tercera edat.arsenil: magatzem d’armes caduques.cànnavis: residència per la tercera edat de moral relaxada.
Disseccionari · 1M ago

Foscor democràtica

abintestat: nació o estat del que no queda clar qui se n’ha de fer càrrec.ale-mana: Angela Merkel.burròcrata: dit del nihilista que prefereix que, directament, el governin els imbècils.borbo...
Disseccionari · 1M ago

Celebèrryms

Disseccionari · 2M ago

Ocells particulars

arqueòpterix: ocell que es criava a una coneguda aldea gal·la.aucell: ocell d’una espècie extingida.agapornis: ocell molt lúbric de l’ordre dels psitaciformes.
Disseccionari · 2M ago

Porc agredolç

Conflicte d'emocions: digestió difícil.
Disseccionari · 2M ago

Com una casa (2)

(caure a algú la) casa a sobre: ser víctima d’un terratrèmol. casamata: com fora de casa, enlloc. casa de mala nota: habitatge d’estudiants repetidors.