Add Your Blog | | Signup
Double A Shaklee · 1W ago

Resepi lala masak lemak cili api

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,Alhamdulillah... Hari ni dalam sejarah, seawal  pukul 7 pagi dah ke pasar. Dan bukan sekadar pasar... Pasar Besar Klang. Jiran2 duk cakap kat sana seafood...
Double A Shaklee · 2W ago

Andai terlupa PASSPORT

KISAH SEORANG YANG TERLUPA PASSPORTCerita ini diberitahu oleh seorang alim kepada sahabat saya, Tuan Aboy Salleh, lalu disampaikan pula pada saya. Jadi, saya rasa bersalah kalau tak share ce...
Double A Shaklee · 2W ago

Info Ahli Shaklee : Cara order online melalui shaklee2u

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Alhamdulillah kini genaplah 4 tahun saya mendaftar sebagai ahli shaklee. Dulu di awal2 saya join, belum ada sistem online seperti sekarang. Jadi bila nak...
Double A Shaklee · 1M ago

A Muslim is Not Racist [Juz 21] - Nouman Ali Khan - Quran Weekly

Double A Shaklee · 1M ago

Umur kita terlalu singkat...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.Diam tak diam.. dah 13hari kita melalui Ramadhan pada tahun ini. sekejap je kan. Astaghfirullahazim. Sejauh mana kita telah berusaha menjadi lebih baik da...
Double A Shaklee · 1M ago

Nutrition Forum on Why Supplement?

Double A Shaklee · 1M ago

The Shaklee Dietary Supplement Study (A Landmark Study)

Share thru Shaklee youtube channel
Double A Shaklee · 1M ago

Mengapa Bayi tolak susu ibu semasa dalam pantang?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Alhamdulillah. semakin kerap dengar rakan2 yang hampir sebaya dapat anak lagi. buat adik2 yang pertengahan 20an, ramai yang baru menerima cahayamata pert...
Double A Shaklee · 1M ago

Pemakanan anak waktu puasa - Apa kata doktor

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Alhamdulillah, bertemu lagi kita di bulan Ramadhan yang mulia ini. Antara cabaran bagi ibu2/pengasuh di bulan puasa ini ialah menyediakan makanan untuk a...
Double A Shaklee · 1M ago

BANTUAN untuk ELAK Gigi LURUH

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Baru-baru ni ada kenalan minta tolong... katanya tak sanggup lagi kehilangan gigi. yelah kalau bayi kecil senyum tanpa gigi, nampak comel, kan?kalau ora...