Add Your Blog | | Signup
Double A Shaklee · 1M ago

Panduan Solat Bagi Pesakit

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...Bila terpandang ada pakcik yang sakit gigih untuk solat walau dalam keadaan baring, teringat yang semasa saya warded sebelum bersalinkan amni, ramai...
Double A Shaklee · 1M ago

Peringatan bersama bagi mereka yang berniat korban

SELAMAT MENYAMBUT BULAN DZULHIJJAH 1438🌹: Peringatan bersama💐🌹✅ : Selasa : 29 Zulkaedah 1438; 22 Ogos ( hari ini) :Hari Terakhir Potong Rambut & Kuku Bagi Mereka Yang Niat Berqurban.✅1 Dzulh...
Double A Shaklee · 1M ago

Perkembangan anak di usia 22bulan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...Alhamdulillah... Bila subscribe ke babycenter ni, setiap bulan akan dapat email tentang perkembangan biasa bagi bayi/anak yang kita daftarkan.Alhamdulil...
Double A Shaklee · 1M ago

Merokok Penyebab Masalah Kesuburan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Baru-baru ini ada kawan yang mengadu suami nya kuat merokok pada masa yang sama mereka sedang berusaha untuk mendapat anak. 
Double A Shaklee · 1M ago

Beramal Soleh Sebelum Kematian

Assalamualaikum dan salam sejahtera...Alhamdulillah. Perkongsian hadis oleh pertubuhan ikram banyak memberi peringatan dan juga ilmu baru buat saya. Dan izinkan saya berkongsi dengan pembaca...
Double A Shaklee · 2M ago

Resepi lala masak lemak cili api

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,Alhamdulillah... Hari ni dalam sejarah, seawal  pukul 7 pagi dah ke pasar. Dan bukan sekadar pasar... Pasar Besar Klang. Jiran2 duk cakap kat sana seafood...
Double A Shaklee · 2M ago

Andai terlupa PASSPORT

KISAH SEORANG YANG TERLUPA PASSPORTCerita ini diberitahu oleh seorang alim kepada sahabat saya, Tuan Aboy Salleh, lalu disampaikan pula pada saya. Jadi, saya rasa bersalah kalau tak share ce...
Double A Shaklee · 2M ago

Info Ahli Shaklee : Cara order online melalui shaklee2u

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Alhamdulillah kini genaplah 4 tahun saya mendaftar sebagai ahli shaklee. Dulu di awal2 saya join, belum ada sistem online seperti sekarang. Jadi bila nak...
Double A Shaklee · 3M ago

A Muslim is Not Racist [Juz 21] - Nouman Ali Khan - Quran Weekly

Double A Shaklee · 3M ago

Umur kita terlalu singkat...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.Diam tak diam.. dah 13hari kita melalui Ramadhan pada tahun ini. sekejap je kan. Astaghfirullahazim. Sejauh mana kita telah berusaha menjadi lebih baik da...