Add Your Blog | | Signup
DuNiaKu aTiE · 1Y ago

welcome 2016...

Assalamualaikum...Aku dah berjanji dgn diri sendri xkan biarkan blog ni sunyi sepi..tapi apa kan daya.. Disaat ada segalanya,masa pula membataskan.. Hehe..ada segalanya tu maksud aku ada hp....
DuNiaKu aTiE · 1Y ago

kisah dua tahun lepas...

alhamdulillah... syukur ke hadrat Illahi. sudah setahun kami mendirikan rumah tangga dan kini telah dikurniakan seorang cahaya mata.. Maka nikmat Tuhan yang manakah yang kamu dustakan?dua ta...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

travelog zahra #2: batu feringgi

Assalamualaikum..Majlis terakhir di sen jojes???Jeng..jeng..jeng...Yeay!!kemain lg zahra berjalan weekend ni.. Sekolah mama buat AGM kelab staf& luncheon di golden sands resort,batu feringgi...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

Travelog Zahra #1: mama kena kerja

Kita hanya mampu merancang,Allah yg menentukan..Assalamualaikum..Zahra is 75days old..terpaksa tinggalkan zahra.mama plan dah cantik dah.tp Allah lebih mengetahui.yg penting zahra sihat wala...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

jom hiking zahra!

Di kala hujan membasahi bumi dan zahra pula tgh tido,papa pulak pg gym,mama dia layan blues laaa.. HahaZahra,dah besar nt kita buat outdoor activities okay..Zahra doa mama dpt tukar sekolah ...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

cek pampers jap!

Korang penah tgk tak video yg sll sepasang laki bini ni buat n then upload kt dunia maya ni??? (Ak xingt nama dorg sbb ak tgk sekali tu je) pastu ada satu yg si husband ni buat vid psal logh...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

2 months old!

Happy 2 months old sayang! To be exact,today is her 63days old. Akai dah jenuh dah.menangis pun dah bukak gear 4..masa cucuk 1month,menangis masa kena cucuk je.lepas cabut jarum,dia diam.. L...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

::harapan bulan doblas::

Sayu hati... Sayu sekali...Tiba2 teringat lirik ni.lagu apa pun xtau la.malam2 dok meroyan x tentu pasal ni.hahaKalau dpt tukar sekolah januari 2016 ni, aku sanggup p meeting sekolah baru bl...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

KUNING: Jangan degil!

Entry ni xde kaitan dgn geng bersih,geng merah atau sebagainya ya!Assalamualaikum..Alhamdulillah.. Hri ni follow up prolong jaundice Zahra.. Semua okay.. Xde masalah yg serius. Cuma kuning j...
DuNiaKu aTiE · 2Y ago

.throwback: priceless moment .

Kak H pesan,kena control. Jn dok gelak kuat2.. Jgn dok jerit2 pgl org...Taulah aku ni mcm mana.. Huha huha.. Ayu dan tina ibaratnya gulai ikan dan ayam goreng.satu laut,satu darat.satu kuah,...