Add Your Blog | | Signup

Elaila Kehidupan ini satu perjalanan indah

Malay
http://www.elaila.net/
Elaila · 7M ago

GLA COMPLEKS BANTU INDUCE LABOR SEMULAJADI

Di Forum ibu-ibu, banyak persoalan yang Kak El tengok tanya petua nak cepatkan bersalin, nak "buka jalan". Banyak faktor ibu-ibu ni nak bersalin awal antaranya doktor kata baby dah agak besa...
Elaila · 7M ago

Kelas eUSAHAWAN

Elaila · 8M ago

Kebaikan Bertungku Semasa Berpantang

Harini Kak El nak kongsi satu amalan semasa berpantang iaitu BERTUNGKU. Ia amalan orang Melayu sebenanrnya - sebab bila tanya rakan berbangsa Cina atau India, mereka tidak bertungku. Bertung...
Elaila · 8M ago

Macamana nak ikhlas buat Dhuha?

Pernah tak rasa malasnya nak buat dhuha atau rasa tak ikhlas? Tambah-tambah orang bisnes, buat dhuha tapi sales tak masuk pun? Ermmmm... macamana ya? Susahnya nak jaga iman kan? Entri ini Ka...
Elaila · 8M ago

Pengalaman di Laut Mati, Jordan.

Alhamdulillah, bersiaran kembali. Entri sebelum ni Kak El cerita pengalaman ke Gua Ashabul Kahfi di Amman, Jordan (Boleh baca link ni : Ziarah Gua Ashabul Kahfi ), Kali ni Kak El nak stori t...
Elaila · 8M ago

PENTINGNYA KALISUM MAGNESIUM UNTUK IBU HAMIL

Semasa saya hamil anak pertama, perkara yang sangat seksa adalah KEJANG KAKI. Hampir setiap malam saya akan bangun menangis kerana kaki cramp. Masa tu suami kerja offshore (luar pantai), har...
Elaila · 8M ago

Ziarah Ashabul Kahfi Di Jordan

Salam Jumaat. Marilah kita banyakkan membaca selawat sempena hari Jumaat yang barokah ini Hari ni Kak El nak cerita tentang satu pengalaman berharga masa ikut trip ke ziarah tajaan Shaklee k...
Elaila · 8M ago

Tips Nak Kaya

Bagaimana nak jadi kaya? gambar sekadar hiasanKak El terjumpa satu hadith ini. Kak El kongsikan di entri ini supaya tak hilang dan moga ia menjadi panduan untuk kita juga. Ramai orang berusa...
Elaila · 1Y ago

KAYAP AYAH SEMBUH SELEPAS 4 BULAN DERITA

Derita menangung sakit Kayap hanya yang rasa akan tahu. Ada yang mengatakan sakitnya melebihi sakit melahirkan anak - wallahualam.Pain Scale yang menggambarkan kesakitan yang ditanggung pesa...
Elaila · 1Y ago

VIVIX KURANGKAN DERITA RAWATAN SELEPAS KEMOTERAPI

Entri sebelum tentang ASID ELAGIK yang mana bertindak merencatkan pertubuhan SEL KANSER, ada saya kongsikan satu kajian keatas pesakit yang menghadapi KEMOTERAPI. Dalam satu-satunya kajian y...