Add Your Blog | | Signup
Eny Abdullah · 2W ago

Shopping Busana Muslimah LANAFIRA

LANAFIRA ialah website pakaian muslimah yang sangat trendy. Paparan web yang pantas dan gambar yang menarik dengan jelas dan detail sangat menarik perhatian Kekny nak online shopping disini....
Eny Abdullah · 2W ago

Mac and Cheese with Grill Fish

Sapa suka Mac & Cheese? ni memang feveret Kekny. Actually dah lama tak buat. kali ni gabungkan dengan grill fish jadilah Mac and Cheese with Grill Fish.Mac and cheese ni agak kurang popular ...
Eny Abdullah · 3W ago

Caliph Combo Pack

Kalau sesiapa yang ada anak dan berminat nak dapatkan supplement Caliph ni memang sangat bermanfaat untuk kesihatan fizikal dan mental anak-anak. Suplement Caliph ni yang dibuat dari kurma d...
Eny Abdullah · 3W ago

Bubur nasi, terung bercili, happy friday!

Salam jumaat, happy friday! Hari ni breakfast bubur nasi dan terung bercili tapi tak pedas mana pun sedaplah buat makan pagi-pagi ni.Bubur nasi bening rebus dengan sedikit halia. Ada ikan bi...
Eny Abdullah · 3W ago

Summer Spaghetti

Summer Spaghetti ni ialah resepi dari chef yang menjadi idol Kekny iaitu Chef Ina Garten. Spaghetti ni nampak ringkas tapi sangatlah sedap. Yang penting lengkap dan cukup khasiat dalam satu ...
Eny Abdullah · 4W ago

Satu proses pembelajaran

Malu nak tunjuk sebenarnya kek dulu dulu Kekny buat.. hahahahha.. memang sangat tidak cantik. Tapi tu lah orang kata, kita belajar dari pengalaman. Tahun ni masuk 2 tahun lebih Kekny berbisn...
Eny Abdullah · 1M ago

Pensonic Malaysia "We Want You To Be On TV” Bersama Dato’ Chef Haji Ismail dan Selebriti Jemputan!

Hai semua, Pensonic Malaysia kini ada kembali lagi dengan Peraduan We Want You To Be On TV bersama Chef Haji Ismail dan juga selebriti jemputan. Jadi kali ni Pensonic mencari peserta-peserta...
Eny Abdullah · 1M ago

Khidmat Terbaik Jika Bateri Kereta Kong!

Pernah ada pengalaman bateri kereta kong? keluar shopping mall tiba-tiba start kereta tak nak hidup, tengah malam pula tu di parking kereta sunyi. Ada pulak kadang-kadang bateri ni buat hal ...
Eny Abdullah · 1M ago

Rendang Pedas Daging Utara Mak Siti

Kekny belajar masak rendang pertama kali dengan maktok (mak kekny). Rasanya tak adalah lama sangat baru 2-3 tahun belajar. Tak pandai sangat merendang ni sebab kita tahu masakan orang tua tu...
Eny Abdullah · 1M ago

Bubur Nasi Teochew

Kekny kan suka bubur nasi, jadinya resepi bubur nasi je lah kan hehehe.. Kali ni resepi Bubur Nasi Teochew atau Teochew porridge. Bubur nasi ni dimasak dengan udang kering, sotong kering, ha...