Add Your Blog | | Signup
E'RAZ FADLI · 1M ago

Perdana Street Food Kembali Dengan Pelbagai Menu Baru

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Terima kasih Ya Allah.. Terima kasih kepada wakil Hotel Perdana, Kota Bharu.. Buat kali yang keberapa ya agaknya Eraz berpeluang untuk mencuba sendiri...
E'RAZ FADLI · 1M ago

Keselesaan Bersenam Dengan JONLIVIA

Assalamualaikum w.b.t.. Bila kita sebut pasal bersenam ni, memang satu perkara yang biasa kan.. Bersenam juga banyak caranya dan banyak tempatnya untuk kita laksanakan.. Tapi, adakah semua o...
E'RAZ FADLI · 1M ago

Lazz Susu Kambing - Rahsia Awet Muda Dan Diet Anda

Assalamualaikum w.b.t.. Bila ramai yang diluar sana yang masih memanggil dengan panggilan 'adik' walaupun hakikatnya umur lebih tua, terasa ni macam awet muda sangat.. Boleh tak kalau nak ca...
E'RAZ FADLI · 2M ago

Bila Jumpa 'Port' Baik !

Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya Eraz dan kamera memang tak dapat dipisahkan.. Memang dari dulu suka ambil gambar.. Ada ketika ambil gambar tapi tak tahu nak letak caption apa.. Hehe..Kala...
E'RAZ FADLI · 2M ago

Surat Penyelesaian Hutang Pinjaman Pendidikan PTPTN

Surat Penyelesaian Hutang Pinjaman Pendidikan PTPTN | Assalamualaikum w.b.t.. Surat Penyelesaian Hutang Pinjaman Pendidikan PTPTN ni rasanya memang ditunggu oleh semua peminjam PTPTN kan.. K...
E'RAZ FADLI · 3M ago

Bila Grab Car Dah Beroperasi Di Kota Bharu

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni nak cerita pada Grab Car.. Masa baru perkenalkan dulu di sini, memang tak rasa pun nak guna.. Ya la, jarang sangat guna teksi ke bas ke sekarang ni di Kota Bh...
E'RAZ FADLI · 3M ago

Pengguna DASHING | Berpeluang Memang Lawatan 4D3N Ke Manchester, UK

Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pengguna Dashing kat sini? Atau baru nak berjinak dengan produk Dashing? Eraz sendiri memang dah kenal Dashing ni dah lama.. Bermula dari zaman belajar dulu lag...
E'RAZ FADLI · 3M ago

" Children See Children Do "

" Children See Children Do " | Assalamualaikum w.b.t.. " Children See Children Do " ni memang sebenarnya semua orang dah tahu.. Tapi ada ketika, kita tidak sedar akan segala perbuatan kita, ...
E'RAZ FADLI · 3M ago

Khai Bahar Bakal Berlakon Dengan Siti Nordiana ?

Assalamualaikum w.b.t.. Sekali sekala rasa nak tulis la juga pasal dunia hiburan ni.. Penyeri blog.. Kalau awal-awal dulu, memang blog Eraz ni banyak cerita pasal hiburan.. Melalui berita-be...
E'RAZ FADLI · 3M ago

JORDAN | Ulang Tahun Ke 180

Assalamualaikum w.b.t.. Bila tahu yang Jordan dan tahun ke ulang tahun yang ke 180, memang rasa sangat 'wow' la.. 180 tahun kot.. Bukan sikit-sikit kot.. Dan alhamdulillah sempena sambutan U...