Add Your Blog | | Signup
E'RAZ FADLI · 6h ago

Nasi Lemak Gay

Nasi Lemak Gay | Assalamualaikum w.b.t.. Edisi nama Nasi Lemak ni memang dah melampau kot.. Pada mulanya agak ok dengan Nasi Lemak Spiderman.. Lepas tu bermula dengan nama Nasi Lemak Anak Da...
E'RAZ FADLI · 1d ago

Siti Nordiana, Pengacara Gema Gegar Vaganza

Siti Nordiana, Pengacara Gema Gegar Vaganza | Assalamualaikum w.b.t.. Semalam ada terbaca pasal program terbaru dari Astro ni.. Gema Gegar Vaganza.. Katanya salah seorang pengacaranya ialah ...
E'RAZ FADLI · 1d ago

5 Langkah Tempah Hotel di Trivago Secara Online

5 Langkah Tempah Hotel di Trivago Secara Online | Assalamualaikum w.b.t.. Kalau korang nak pergi bercuti, for sure mesti banyak pilihan laman web yang boleh dipilih untuk membuat tempahan ka...
E'RAZ FADLI · 1W ago

MAHALNYA ! Pisang Goreng 4 Keping = RM 2

Assalamualaikum w.b.t.. Rasa macam sesuatu lak tajuk entri kali ni.. Tapi itulah hakikatnya.. Baru ni Eraz singgah beli Pisang Goreng di tempat biasa tetapi sangat terkejut dengan harganya.....
E'RAZ FADLI · 2W ago

Cara Bagi Anak Berkelakuan Baik Di Kedai Makan

Assalamualaikum w.b.t.. Sekarang ni, kalau nak makan satu keluarga di luar, memang kami memerlukan sesuatu yang boleh buat anak rasa tenang sementara menunggu makanan siap dan sampai ke meja...
E'RAZ FADLI · 2W ago

Siti Nordiana - Terus Mencintai

Siti Nordiana - Terus Mencintai | Assalamualaikum w.b.t.. Nampaknya selepas menang Gegar Vaganza Musim Kedua yang lepas, Siti Nordiana cuba berubah arah genre muziknya dengan muncul dengan l...
E'RAZ FADLI · 2W ago

Rayuan BR1M Dibuka Mulai 3 April - 31 Mei 2017

Rayuan BR1M Dibuka Mulai 3 April - 31 Mei 2017 | Assalamualaikum w.b.t.. Baru ni kecoh dalam media sosial pasal ramai giler yang tak berjaya dapatkan BR1M.. Mungkin ada yang mendapat keputus...
E'RAZ FADLI · 2W ago

Anak-Anak Ber'Family Day', Bapak Kerja !

Assalamualaikum w.b.t.. Pejam celik pejam celik, dah masuk pertengan Bulan Mac 2017.. Ya Allah, masa sangat cepat berlalu.. Sekejap je.. Tanpa kita sedar.. Setuju tak? Adakah masa sekarang n...
E'RAZ FADLI · 2W ago

Stok Makanan di Pejabat

Assalamualaikum w.b.t.. Kalau kerja, ada ketika tu memang terlupa untuk breakfast atau dengan kata lain, makan la.. Itu kes yang terlupa.. Ada juga kes yang tiba-tiba lapar walaupun dah maka...
E'RAZ FADLI · 3W ago

Bila Adam Fitri Muntah Lebih 8 Kali

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam masa Eraz jaga Adam di rumah, sekali pun tak muntah.. Suhu badan biasa sahaja.. Tetapi hari ni tak tahu kenapa, dari pagi Adam muntah sampai ke petang sambung...