Add Your Blog | | Signup
E'RAZ FADLI · 5d ago

Tips Membeli Kereta Terpakai

Assalamualaikum w.b.t.. Siapa kat sini yang biasa beli kereta terpakai ataupun ada hasrat nak beli selepas ini? Kalau dah biasa beli tu, mungkin dah ada pengalaman la kan.. Tapi kalau untuk ...
E'RAZ FADLI · 5d ago

Sport Mens Watches Gaya Unggul

Assalamualaikum w.b.t.. Kepada wanita di luar sana yang pening tak tahu apa nak belikan untuk suami, ayah atau tunang tersayang, senang saja.. Pilih mana-mana mens watches yang ada di pasara...
E'RAZ FADLI · 1M ago

Misi Mencari Cermin & Lukisan Dinding Rumah

Assalamualaikum w.b.t.. Ini kire entri throwback.. Baru ni alhamdulillah, kami berdua, suami isteri ambil cuti sebab ada urusan rasmi bersama.. Alhamdulillah dah settle untuk hari tu.. Anak-...
E'RAZ FADLI · 1M ago

Bila Zara Request Pizza

Assalamualaikum w.b.t.. Kami ni suami isteri dari mula kahwin sampai lah sekarang, tak berapa gemar sangat makan malam di luar.. Kalau tak sempat memasak pun, at least akan take away lauk2 t...
E'RAZ FADLI · 1M ago

Bila Nama-Nama Alif Naik Serentak

Assalamualaikum w.b.t.. Entri terakhir sebelum ni pada hari Rabu, 19 Julai baru ni.. Sepuluh hari lepas.. Astaghfirullah.. Bukan sengaja tak nak buat entri baru.. Idea tu ada.. Gambar-gambar...
E'RAZ FADLI · 2M ago

SNDLipstick By Siti Nordiana

SNDLipstick By Siti Nordiana | Assalamualaikum w.b.t.. Terbaru dari Siti Nordiana dalam dunia perniagaan iaitu memperkenalkan Moisturising Matte Lip Cream SNDLipstick By Siti Nordiana.. Untu...
E'RAZ FADLI · 2M ago

Kencing Manis Boleh Membunuh !

KENCING MANIS BOLEH MEMBUNUH!Assalamualaikum w.b.t.. Jika dahulu, kita selalu beranggapan bahawa penyakit jantung merupakan pembunuh NO. 1 dunia.. Namun, dengan kemajuan teknologi sekarang, ...
E'RAZ FADLI · 2M ago

Bila Mengantuk Di Pejabat

Assalamualaikum w.b.t.. Kali ni nak buat entri berunsur diari sikit.. Hehe.. Tak tahu kenapa kat office ni rasa sejuk giler lak.. Orang lain takde lak bagtau apa-apa.. Rasa macam nak buka pi...
E'RAZ FADLI · 2M ago

Bila FB Throwback Gambar Fotografi Outdoor

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Tahun 2017 ni merupakan ulang tahun perkahwinan Eraz yang ke - 6 tapi bukan bertarikh hari ni.. Tarikh nya hujung bulan lepas.. Tapi kenapa hari ni di...
E'RAZ FADLI · 2M ago

Kenapa Si Kecil Suka Sangat Buka Peti Ais?

Kenapa Si Kecil Suka Sangat Buka Peti Ais? | Assalamualaikum w.b.t.. Peti Ais dengan si Kecil memang tak dapat dipisahkan kot.. Anak-anak Eraz sendiri pun memang dua-dua tu memang tak boleh ...