Add Your Blog | | Signup
Eynda's Diary · 1M ago

Wordless Wednesday #29

Assalamualaikum...                                                             Fluffy.....
Eynda's Diary · 1M ago

Bertambah Usia... (1/3/2017).

Assalamualaikum... Alhamdulillah.... 41yrs dah kita tahun ni... blogger veteran dah 😁.... Malam birthday tu apa lagi... makan-makan le kita...
Eynda's Diary · 1M ago

Pak Lah Resort, Merlimau, Melaka.

Assalamualaikum.... Februari lepas eynda ke Melaka.... tak plan pun... last minute pakat-pakat dgn keluarga abg ipar... gigih cari hotel/resort yg berdekatan dgn restoran ikan bakar... itu sebenarnya niat kami ke Melaka...akhirnya terjump...
Eynda's Diary · 1M ago

Bryan Adams Get Up Concert (21hb Januari 2017)

Assalamualaikum.... Satu hari hubby balik dari keje, dia kata jom tengok konse...
Eynda's Diary · 1M ago

Wedding Dzafri & Miera (25 Disember 2016).

Assalamualaikum.... Buat masa ni blog eynda akan banyak dgn entry2 backdated.......
Eynda's Diary · 1M ago

Wedding Mahfooz & Nur Najihah ( 10/12/2016).

Assalamualaikum....Kejar backdated punya entry 🙈🙈...Kami sampai di Malaysia dari London ha...
Eynda's Diary · 1M ago

London Trip Day 6 ~ Nak Balik Malaysia Dahhhh ~

Assalamualaikum.... Akhirnyaaaa! Sampai jugak ke episode terakhir holiday eynda di London.... siput sedut pun menang kalau camni 😂😂...  Baiklah.... kita teruskan cerita.... Cuaca pagi tu.... Jumpa kembar Hannah... ...
Eynda's Diary · 1M ago

London Trip Day 5.

Assalamualaikum.... Ntah bila la nak selesai citer London ni.... nak upload gambar pun bernari-hari baru habis.... Suhu untuk hari ke 5....  Hari ke 5 kami breakfast di Starbucks Whiteleys, Bayswater... 5 mi...
Eynda's Diary · 1M ago

London Trip Day 4.

Assalamualaikum....Hari ke4 di London...Seperti biasa selepas subuh bersiap-siap keluar br...
Eynda's Diary · 1M ago

London Trip Day 3.

Assalamualaikum....Hari ke 3 di London....Kalau disember 2015 dulu kami datang suhunya antara 11c-14c...kali ni suhu agak rendah...Kami breakfast di sebuah restoran halal, Moor & Hitch...dekat2 Oodle Noodle jugak...