Add Your Blog | | Signup
Eynda's Diary · 14h ago

#LinaShahir.....

Assalamualaikum.... Sabtu lepas anak sedara sebelah hubby eynda bertunang... Alhamdulillah semuanya dipermudahkan.... Majlis bermula sekitar 4pm tapi sebagai sedara terdekat haruslah kita datang awal sikit kan... walaupun takde tolong apa pun...
Eynda's Diary · 14h ago

Bila 3 Mak Dara. Com Melepak.....

Assalamualaikum..... Kisah hujung bulan Julai hari tu.... hampir sebulan dah baru nak tulis kat blog.... Kami ni dah lama plan nak berjumpa... walaupun masing-masing suri sepenuh masa, tapi kami selalu takde masa nak jumpa-jumpa macam ni.... ...
Eynda's Diary · 14h ago

Pulau Langkawi ~ Day 4.

Assalamualaikum.... Hari ke4.... hari utk pulang ke rumah.... Kami check-out pagi j...
Eynda's Diary · 14h ago

Wordless Wednesday #33.

Assalamualaikum.... Friendship.....  Geng "sakit pinggang" ....semua senget hahahaha....
Eynda's Diary · 14h ago

Pulau Langkawi ~ Day 3.

Assalamualaikum.... Hari ke3 di Langkawi.... Kita nak naik bot! Kami ambik pekej Mangrove Tour Di Kilim Geopark...  Tempat pertama kami sampai ialah gua kelawar.... anak-anak eynda rasanya ni pertama kali tengok ke...
Eynda's Diary · 14h ago

Pulau Langkawi ~ Day 2

Assalamualaikum.... Hari ke2 di Langkawi... Bangun pagi siap-siap keluar breakfast.....
Eynda's Diary · 14h ago

Pulau Langkawi ~ Day 1

Assalamualaikum.... Raya ke 5 eynda & family ke Pulau Langkawi utk bercuti.... tapi ramai jugak yg ingat eynda ada kampung kat Langkawi.... Eynda suka Langkawi... berangan jugak la tua-tua nanti ada rumah sebijik kat Langkawi... anak2 dah besar....
Eynda's Diary · 14h ago

Kisah Syawal 2017...

Assalamualaikum.... Dah habis Syawal ye hehehe... Akhirnya sampai jugak eynda ke...
Eynda's Diary · 14h ago

Wordless Wednesday #32.

Assalamualaikum... Every one has a friend during each stage of life, but only lucky ones have the same friend in all stages of life.... 28yrs of friendship....
Eynda's Diary · 14h ago

Pre-Raya ~ Satu Malam Di Ipoh....

Assalamualaikum.... Raya kan hari Ahad. Kami bertolak balik ke Kedah hari Jumaat. Hubby dah start cuti. Anak-anak pun dah cuti sekolah. Tapi kami tak terus balik Kedah. Seperti tahun sebelumnya, kami tidur di Ipoh satu malam dulu. Di ...