Add Your Blog | | Signup
Eynda's Diary · 7M ago

Aidilfitri 2016 #2....

Assalamualaikum....Raya kedua hari jalan-jalan beraya...Baby Arianna dah besar... Dah pandai kawan dgn kakak Hannah... " Hannah play... Hannah play..."Di rumah kakak ipar... Dgn anak2 sedara...
Eynda's Diary · 7M ago

Aidilfitri 2016 #1.....

Assalamualaikum....Dah 2 minggu kita beraya.... Alhamdulillah... Mesti meriah kan?Seperti ...
Eynda's Diary · 7M ago

Transit Di Syuen Hotel, Ipoh.

Assalamualaikum....Sabtu sebelum raya kami bertolak balik ke Kedah. Tapi bermalam satu mal...
Eynda's Diary · 7M ago

Hannah & Terawih...

Assalamualaikum....Alhamdulillah ini tahun pertama Hannah belajar bersolat terawih... Macam-macam soalan dia tanya... 8 rakaat aje ke? Lama tak? Blablabla....Alhamdulillah selesai je solat terawih dia kata ehhh habis dah? Muka happy je... InsyaAllah ...
Eynda's Diary · 7M ago

DM6 Dan Ramadhan...

Asalamualaikum....Bila tiba bulan Ramadhan, Eynda & bff (DM6) tak lepas peluang utk berkumpul mengeratkan lagi tali persahabatan kami... Bertempat di salah sebuah rumah jiran, ye rasanya memang sentiasa kat rumah dia setiap tahun kekekee... Kami buat...
Eynda's Diary · 8M ago

Fluffy 2016...

Assalamualaikum....Dah besar diaaa....Dan panjangggg hehe...Salam Ramadhan utk semua yg beragama Islam... Dah lama tak menulis di blog ni... Laptop dah terkubur... Sekarang kena biasakan diri menulis thru ipad... Sebab tu entry ni agak berserabut heh...
Eynda's Diary · 9M ago

Piloxing.

Assalamualaikum.... Akhirnyaaaaa... setelah lama menanti... ada jugak la aktiviti kat club house rumah eynda tu.... sebelum ni pun ada tapi tak berkekalan aktivitinyer.... hopefully ka...
Eynda's Diary · 9M ago

Balik Kampung Bersama ETS....

Assalamualaikum..... Usaha untuk balik kampung masa cuti sekolah bulan Mac lepas tak berhasil bila kami terperangkap di area Perak sahaja.... bayangkan bertolak dari Shah Alam 7.30am.... 7pm masih di Kuala Kangsar! Dugaan Allah beri, macam2 hal...
Eynda's Diary · 9M ago

Batman vs Superman.

Assalamualaikum.... Hari tu pegi tengok movie Batman vs Superman kat TGV One Utama...
Eynda's Diary · 9M ago

Wordless Wednesday #26.

Assalamualaikum..... Earth Hour 2016.