Add Your Blog | | Signup
Fazlina · 1W ago

BISNES DROPSHIP INCOME SUPERB !

Pagi ni nak share la ngan korang kenapa Ciklin in love sangat ngan Bisnes Dropship ASC ni.BISNES DROPSHIP INCOME MELETOP!Betul , ramai dah yang nikmati income dari 3 angka hingga ke 4 angka....
Fazlina · 2W ago

7 Tips Atasi Tidur berdengkur

Apa itu berdengkur?Berdengkur adalah bunyi bising semasa bernafas, apabila sebahagian daripada saluran pernafasan atas seseorang tersumbat. Ia berlaku apabila terdapat sekatan pada aliran ud...
Fazlina · 1M ago

Vitamin Kanak-kanak

Vita-Lea® for ChildrenMultivitamin Kanak-kanak yang EnakKod Produk: 11005 (60 tablet)Serlahkan potensi si manja andaApapun si manja lakukan, yakinlah bahawa Shaklee menyediakan nutrisi yang ...
Fazlina · 1M ago

TAWAN HATI ANAK DGN KETAWA ?

Antara perkara yang saya cukup titik beratkan dalam membesarkan Maryam dan Hanoonah adalah -  bukan setakat menjaga perut dan kebersihan mereka saja, tapi juga saya perlu MENJAGA 'KETAWA' me...
Fazlina · 1M ago

Redakan Stress dengan Vitamin C ?

VITAMIN C KURANGKAN HORMON STRESSAssalamualaikum hai semua !Biasanya beautician ke dr akan advice amek Vitamin C untuk dapatka kulit yang cantik dan cerah kan.Nak tau tak selain dari untuk k...
Fazlina · 1M ago

Day 1 part 2 - shaklee incentives trip Star Libra cruise

Special sket sebab luggage kami staff cruise hantar sampai ke bilik.Kalau g sendiri kene drag luggage sampai ke bilik tau.Sampai je Port Klang , pun macm nk naik flight gak tau.Korang standb...
Fazlina · 1M ago

DAY 1 - Part 1 Shaklee incentive trip Star cruise Libra

Alhamdulillah , tahun ni dapat lagi sertai Incentive trip Shaklee.. Specialnya tahun ni , kami jalan jauh sket dengan Star Libra cruise.22/11/2017Dari Alor Setar ke KLIA2 , naik flight AirAs...
Fazlina · 2M ago

Set mandian organik Shaklee

Selamat • Lembut • OrganikKod Produk: S30110Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan k...
Fazlina · 3M ago

Fibroids besar macam hamil

FIBROIDS AMAT BESAR. MACAM HAMIL CUKUP BULAN. DIBEDAH BUANG DAN RAHIMNYA DIBAIK PULIH.1, Biasanya fibroids sebesar ini memang sukar dibedah buang tanpa dibuang rahimnya sekali.2. Memang lebi...
Fazlina · 4M ago

Shaklee products are beyond organic?

Shaklee products are BEYOND ORGANIC.Maksudnya macam mana tu?Status organik produk Shaklee nih lagi mendalam sikit.Kalau produk lain biasanya dapat status certified as organic bila mana merek...