Add Your Blog | | Signup
Fazlina · 1w ago

BAGAIMANA MEMILIH PRODUK PELINDUNG MATAHARI? .

..“Saya dah baca label produk saya ni. Ada yg tertera SPF , ada juga yg tertera PA; apa bezanya ?”..SPF ialah SUN PROTECTIVE FACTOR atau FAKTOR PELINDUNG MATAHARI. Fungsi SPF adalah menggand...
Fazlina · 1W ago

MENGANDUNG DENGAN SET SHAKLEE

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEENutrisi yang lengkap juga sangat penting untuk kesuburan bagi mereka yang sedang dalam ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.Fazlina highly recommend unt...
Fazlina · 3W ago

6 PETUA BERSIHKAN DARAH KOTOR DALAM BADAN

LEMON memang terkenal dengan kandungan Vitamin C yang sangat tinggi dalam nya.Potong sebiji lemon dan perah dalam segelas air suam , minum setiap pagi.Epal mengandungi PECTIN yang bertindak ...
Fazlina · 3W ago

Susu santan elok di minum?

Sebut pasal santan ni , saya suka sangat makan aiskrim perisa santan..siyess sedap !Baca khasiat santan ni..wah ada yang gelar santan ni TONIK AJAIBTu la kan.. Pakar-pakar di oversea dah sib...
Fazlina · 1M ago

AMNIOTIC BAND SYNDROME (ABS).

[ JARI BAYI DIPOTONG SEMASA DALAM KANDUNGAN IBU. KESIANNYA ]" Masa saya awal mengandung sampai la nak bersalin memang takde apa-apa masalah. Pergi 'scan' pun doctor takde cakap apa-apa pun. ...
Fazlina · 1M ago

10 TIPS MUDAH HAMIL BY DATO HAMID ARSHAT

Di sini kami kongsikan 10 tips untuk cepat hamil yang datang daripada doktor pakar dalam bidang ini iaitu Dr Hamid Arshat.10 Panduan Tips Cepat Hamil1. Kahwin awal. Untuk wanita, kahwin cepa...
Fazlina · 2M ago

Cucor manis viral

Kat FB ramai betul yang update cucur bulat ni.Bahan yang diperlukan cuma 4 benda je.Bahan-bahan1 cawan tepung gandum1 cawan air panas mendidih3 sudu gulaGaram secubitCara buatPanaskan air se...
Fazlina · 2M ago

Hamil selepas amalkan set Kesuburan Shaklee

Menimang cahaya mata sendiri adalah impian bagi setiap pasangan yang berkahwin.Rezeki kita berbeza ,ada yang dikurniakan zuriat tak sampai berapa bulan selepas bernikah.Ada yang bertahun-tah...
Fazlina · 2M ago

Ketua Saintis Shaklee Menjawab Salah Faham Tentang Landmark Study

Assalamualaikum semua , semoga sihat hendaknya =)Hari ni fazlina nak share respon untuk isu yang hangat diperkatakan oleh segelintir netizen mengenai landmark study yang shaklee jalankan unt...
Fazlina · 2M ago

Set Cantik Shaklee

Kelebihan ESP .🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.🌸 Pudarkan parut🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat🌸 Menguatkan akar rambu...