Add Your Blog | | Signup
Fazlina · 1W ago

Set mandian organik Shaklee

Selamat • Lembut • OrganikKod Produk: S30110Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan k...
Fazlina · 1M ago

Fibroids besar macam hamil

FIBROIDS AMAT BESAR. MACAM HAMIL CUKUP BULAN. DIBEDAH BUANG DAN RAHIMNYA DIBAIK PULIH.1, Biasanya fibroids sebesar ini memang sukar dibedah buang tanpa dibuang rahimnya sekali.2. Memang lebi...
Fazlina · 1M ago

Shaklee products are beyond organic?

Shaklee products are BEYOND ORGANIC.Maksudnya macam mana tu?Status organik produk Shaklee nih lagi mendalam sikit.Kalau produk lain biasanya dapat status certified as organic bila mana merek...
Fazlina · 1M ago

BAGAIMANA MEMILIH PRODUK PELINDUNG MATAHARI? .

..“Saya dah baca label produk saya ni. Ada yg tertera SPF , ada juga yg tertera PA; apa bezanya ?”..SPF ialah SUN PROTECTIVE FACTOR atau FAKTOR PELINDUNG MATAHARI. Fungsi SPF adalah menggand...
Fazlina · 2M ago

MENGANDUNG DENGAN SET SHAKLEE

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEENutrisi yang lengkap juga sangat penting untuk kesuburan bagi mereka yang sedang dalam ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.Fazlina highly recommend unt...
Fazlina · 2M ago

6 PETUA BERSIHKAN DARAH KOTOR DALAM BADAN

LEMON memang terkenal dengan kandungan Vitamin C yang sangat tinggi dalam nya.Potong sebiji lemon dan perah dalam segelas air suam , minum setiap pagi.Epal mengandungi PECTIN yang bertindak ...
Fazlina · 2M ago

Susu santan elok di minum?

Sebut pasal santan ni , saya suka sangat makan aiskrim perisa santan..siyess sedap !Baca khasiat santan ni..wah ada yang gelar santan ni TONIK AJAIBTu la kan.. Pakar-pakar di oversea dah sib...
Fazlina · 2M ago

AMNIOTIC BAND SYNDROME (ABS).

[ JARI BAYI DIPOTONG SEMASA DALAM KANDUNGAN IBU. KESIANNYA ]" Masa saya awal mengandung sampai la nak bersalin memang takde apa-apa masalah. Pergi 'scan' pun doctor takde cakap apa-apa pun. ...
Fazlina · 3M ago

10 TIPS MUDAH HAMIL BY DATO HAMID ARSHAT

Di sini kami kongsikan 10 tips untuk cepat hamil yang datang daripada doktor pakar dalam bidang ini iaitu Dr Hamid Arshat.10 Panduan Tips Cepat Hamil1. Kahwin awal. Untuk wanita, kahwin cepa...
Fazlina · 3M ago

Cucor manis viral

Kat FB ramai betul yang update cucur bulat ni.Bahan yang diperlukan cuma 4 benda je.Bahan-bahan1 cawan tepung gandum1 cawan air panas mendidih3 sudu gulaGaram secubitCara buatPanaskan air se...