Add Your Blog | | Signup
Hargaset.com · 1M ago

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Assalamualaikum w.b.t, apa khabar semua. Alhamdulillah, sebulan berpuasa di bulan Ramadhan. Terasa baru sahaja kita berpuasa, baru sahaja kita menunaikan terawih. Pasti terasa rindu dan sayu...
Hargaset.com · 2M ago

Pengedar Shaklee Putrajaya, Shaklee Cyberjaya

Assalamualaikum, apa khabar semua? Nak kenal siapa Pengedar Shaklee Putrajaya, Shaklee Cyberjaya. Hai semua, saya syasya boleh panggil kak sya je. Kak sya ialah antara Pengedar Shaklee Putra...
Hargaset.com · 3M ago

5 Tips ‘Wean Off’ Atau Bercerai Susu Badan.

Assalamualaikum, hari ni kak sya nak berkongsi 5 tips ‘wean off’ atau bercerai susu badan. Semua ibu-ibu akan melalui fasa ‘wean off’ atau bercerai susu badan. Fasa ‘wean off’ atau bercerai ...
Hargaset.com · 4M ago

Refleksi Diri Dan Azam Untuk Cycle Baru Bisnes Shaklee.

Assalamualaikum, refleksi diri dan azam untuk cycle baru bisnes Shaklee. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sya alami sepanjang cycle lepas. Banyak pengalaman yang sya kutip sepanjang cycl...
Hargaset.com · 2M ago

Set Bersalin Shaklee Pilihan Utama Para Ibu.

Assalamualaikum, hai korang. Hari ni kak sya nak kongsi kenapa set bersalin Shaklee pilihan utama para ibu sekarang. Ini kerana set bersalin shaklee ni merupakan set bersalin moden, yang mem...
Hargaset.com · 5M ago

3 Cara Membahagikan Masa Antara Bisnes Shaklee Dan Kerja Hakiki

Assalamualaikum, hari ni sya nak kongsi 3 cara membahagikan masa antara Bisnes Shaklee dan kerja hakiki. Ramai yang tak boleh untuk membahagikan masa di antara bisnes dan kerja hakiki. Macam...
Hargaset.com · 5M ago

3 Sebab Kenapa Kita

Di dalam Islam kita disuruh untuk proaktif dan progresif. Apa yang dimaksudkan dengan proaktif dan progresif ni. Proaktif dan progresif di dalam memajukan diri. Bukan bermaksud menjadi kaya ...
Hargaset.com · 5M ago

Pati Restrevatrol Pati Kegemaran Saya

​Assalamualaikum, pati Restrevatrol pati kegemaran saya. Apa tu pati Restrevatrol ni. Pati restrevatrol ni adalah pati gabungan antara anggur dan beberapa jenis tumbuhan yang mengandungi ant...
Hargaset.com · 5M ago

8 Sebab Kenapa Rezeki Susah Nak Masuk

Assalamualaikum, hari ni sya nak kongsi dengan semua 8 sebab kenapa rezeki susah nak masuk. Ramai orang bila rezeki susah nak masuk, menyalahkan orang lain, menyalahkan takdir. Namun, tanpa ...
Hargaset.com · 6M ago

3 Sebab Kenapa Landmark Shaklee Penting

Landmark study shaklee, kenapa semua perlu tahu.. Sebab landmark study ni bukan dibuat setiap tahun. Untuk buat landmark study shaklee habiskan masa bertahun untuk dapat result yang ada seka...