Add Your Blog | | Signup

TINTA PERASAAN jari menari-nari mengikut telunjuk perasaan

Malay
http://pari2cumel.blogspot.com
TINTA PERASAAN · 7M ago

tin kosong (22) : senaman dalam bilik = gym

hello semua, selamat tengah hari...semalam, masa Fakhrul hantar aku balik rumah selepas seharian mesyuarat di Shah Alam ada satu panggilan telefon masuk. tertera nombor talian tetap dan buka...
TINTA PERASAAN · 7M ago

update (23) : mencari satu kesibukan itu bagus

hello semua, selamat malam...dah berapa lama janji nak menulis hari-hari tapi tak kesampaian. satu sebabnya aku tengah sibuk tak berapa sibuk siapkan lukisan tender. ada beberapa perkara aku...
TINTA PERASAAN · 8M ago

update (22) : kembara 6 tahun

hello semua, selamat petang.... hari ni dah genap enam tahun aku bekerja. lepas dari graduasi dedulu.sepanjang enam tahun ni, aku bekerja dan cuba untuk berjalan bisnes sendiri.walaupun dah ...
TINTA PERASAAN · 8M ago

partner & other partner (11) : analogi susah senang bersama

hello semua, selamat siang...beberapa bulan yang lepas, tiga minggu selepas raya aku menemani Lokman bekerja mengambil upah gaji hari. menyiapkan kerja-kerja konkrit dan kemasan lepaan bagi ...
TINTA PERASAAN · 8M ago

tin kosong (21) : margin

hello semua, selamat malam...kuasa margin atau bajet besar.sejak kecil, mak dan ayah kita declare kita belanja seringgit sehari. jadi tak kira macam mana pun itulah margin kita kena follow.k...
TINTA PERASAAN · 9M ago

other and other partner (10) : hari jadi

hello semua, selamat siang...serius berteleku lama dengan komputer. fikir nak taip apa. kat rumah tadi ooi, macam-macam nak taip. tapi bila cc ni. hampeh. mana entah ayat puitis aku.boleh ka...
TINTA PERASAAN · 9M ago

update (21) : lumpsum cerita

hello semua, salam siang...lama sangat tak tulis blog ni. lama jugak tak online dan singgah baca blog kawan-kawan. entahlah. aku dua tiga hari ni rasa lenguh-lenguh badan amat sangat.  belum...
TINTA PERASAAN · 11M ago

syawal 1437 : salam kemaafan

hello semua, selamat tengah hari...this year, aku tak berapa nak hari raya sangat. baju raya pun pakai baju yang bersih je. takde baju yang baru.sesejak aku keguguran yang dah makan masa tig...
TINTA PERASAAN · 1Y ago

ramadhan 1437 : ubah cara hidup

hello semua, selamat petang...tablet aku rosak. tapi takde la tahap takleh nyala. ada certain time aku masih guna tablet tu. tapi kebanyakan masa sekarang, aku melukis drawing dalam buku log...
TINTA PERASAAN · 1Y ago

ramadhan 1437 : gentleman.

hello semua, selamat petang...sabar wahai sayang. walau apa pun dugaan kita; aku tak mahu tersalah langkah lagi. jadi aku pilih untuk berada dibelakangmu dan disampingmu. memijak bekas-bekas...