Add Your Blog | | Signup
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Buah Delima Tinggi Khasiat Asid Folik

Dalam entri saya sebelum ini (klik sini), saya ada kongsikan tentang kepentingan asid folik, terutama sekali pada awal kandungan. Kali ini saya nak kongsikan salah satu buah yang boleh menja...
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Risiko Kekurangan Asid Folik di Awal Kandungan

Apakah asid folik?Asid folik adalah salah satu vitamin dalam kumpulan B. Ia wujud secara semulajadi sebagai folat dalam kekacang, sayuran hijau, beberapa buah, dan juga yis and ekstrak dagin...
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Tips Penyediaan Sarapan buat Ibu 'Rajin' Macam Saya

Assalamualaikum,Siapa ada hadapi cabaran macam saya.. Anak susah nak breakfast sebelum ke sekolah? Hah.. macam ramai je tu .. ;pAnak saya yang no 2 ni, sangat baik, patuh dan rajin. Cuma ada...
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Resepi Cheesecake Simple

Assalamualaikum,Saya ni bukanlah expert sangat bab memasak ni. Jadi memang cari resepi yg simple saje. Resepi ni hasil searching dan alteration beberapa resepi. Sebelum hilang ingatan, baik ...
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Khasiat Vitamin E yang Ramai Tidak Tahu

Salam,Oktober disambut gembira oleh pengamal Shaklee dengan pelbagai promo best! Omegaguard, GLA dan Vitamin E. Promo terbaru daripada Shaklee, 50% less dengan setiap belian 2 botol Vitamin ...
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Zinc Bantu Atasi Jerawat?

Assalamualaikum,Tak tahu lah kenapa, makin menginjak 'dewasa' ni, rajin pulak muka ni dihinggap jerawat. Tempat favourite dia ialah dagu. Huhuu.. Banyak faktor pertumbuhan jerawat ni. Selain...
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Berita Baik buat Mak Yong dan Mak Tang

Assalamualaikum!Klik gambar untuk paparan yg lebih jelasSempena 100 tahun ulangtahun Vitalea, Shaklee akan berikan 1 botol Vitalea PERCUMA dengan setiap pembelian Set Healthy Prenatal (Untuk...
Ibu, hebat kan? · 1Y ago

Sumbangan kepada Madrasah Tahfiz Al Barakah (Golongan Asnaf Zakat)

Assalamualaikum,Sempena bulan mulia dan penuh barakah ini, saya nak ajak sahabat semua untuk rebut pahala berganda dengan perbanyakkan sedekah.. Kalau tak tahu nak sedekah pada siapa, di sin...