Add Your Blog | | Signup
~iLLa's Diary! · 1M ago

Kawan baru addin

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه2 ari si addin merebel nk kan kekura ni..Makanya semalam bawak la papa nya pg beli.Addin mmg sukakan binatang.Tapi tu la mama x tahan tgk...
~iLLa's Diary! · 1M ago

Tq Pokoks..

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُهNew collection dr pokoks Wau....telah selamat sampai minggu lepas.Moga2 sempat la nak pakai nanti..Boys ni amik yg paling besar punya siz...
~iLLa's Diary! · 1M ago

Selamat Pengantin Baru Aqilatul Afifah & Anas Bukharie

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُهMinggu lepas anak sedara mama aqilah telah selamat menamatkan zaman bujangnya.Telah dinikahkan dengan Anas Bukharie,pemuda yg berasal dr ...
~iLLa's Diary! · 1M ago

Selamat pengantin Baru Nurul & Insp.Farhan.

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه Last month sepupu mama kawin kt kampung.Kawin dengan orang dari Johor.Tapi dia kerja posting kt Kedah.Kira kutub utara kutub selatan kan...
~iLLa's Diary! · 1M ago

Karnival Saudagar Seni

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه  Weekend lepas kt Bandar Tun Hussein Onn ada buat Karnival Saudagar Seni.Adala org meniaga2 aktiviti2 anjuran Saudagar Seni ni..Sampai2 ...
~iLLa's Diary! · 2M ago

Happy Birthday Adinda Mea Marissa yang ke 6 tahun.

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه  21/4/2017 -  ulang tahun kelahiran buat Adinda Mea Marissa Bt. Mazlan yang ke 6. Mama x bercadang pun nak bt apa2 majlis... opah cakap ...
~iLLa's Diary! · 2M ago

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه  Sudah lebih kurang seminggu abah mertuaku pergi mengadap ilahi...Beliau pergi pada 10/4/2017 jam 6.43ptg sewaktu tengah buat dialisis.....
~iLLa's Diary! · 4M ago

Selamat Bertunang Nurul Sharwani & Farhan

Assalamualaikum..Alhamdulilah nurul sudah selamat bertunang.Pertunangan di antara kutub utara & kutub selatan.Kikikikikiki... Sampai2 jek 2 org ni mmg hadap la si nurul ni sampai sudah. Espe...
~iLLa's Diary! · 4M ago

Short Trip ~ Penang ~

Assalamualaikum..ini merupakan short trip yg pertama pada tahun 2017.Ewahhhhh...hihihih...kebetulan ada sepupu mama nak bertunang kat kampung,jd kami menyinggah la ke Penang dulu.Nasib baik ...
~iLLa's Diary! · 5M ago

Adinda Menang Contest Pokoks..

 Assalamualaikum...x silap bulan October ari tu kot adinda ada join contest dgn pokoks ni.korang kenal kan pokoks?pakaian yg unik2 bagi aku..cantik simple..material pun best.