Add Your Blog | | Signup
~iLLa's Diary! · 1d ago

Karnival Saudagar Seni

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه   Weekend lepas kt Bandar Tun Hussein Onn ada buat Karnival Saudagar Seni.Adala org meniaga2 aktiviti2 anjuran Saudagar Seni ni..Sampai2...
~iLLa's Diary! · 5d ago

Happy Birthday Adinda Mea Marissa yang ke 6 tahun.

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه  21/4/2017 -  ulang tahun kelahiran buat Adinda Mea Marissa Bt. Mazlan yang ke 6. Mama x bercadang pun nak bt apa2 majlis... opah cakap ...
~iLLa's Diary! · 1w ago

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه  Sudah lebih kurang seminggu abah mertuaku pergi mengadap ilahi...Beliau pergi pada 10/4/2017 jam 6.43ptg sewaktu tengah buat dialisis.....
~iLLa's Diary! · 2M ago

Selamat Bertunang Nurul Sharwani & Farhan

Assalamualaikum..Alhamdulilah nurul sudah selamat bertunang.Pertunangan di antara kutub utara & kutub selatan.Kikikikikiki... Sampai2 jek 2 org ni mmg hadap la si nurul ni sampai sudah. Espe...
~iLLa's Diary! · 2M ago

Short Trip ~ Penang ~

Assalamualaikum..ini merupakan short trip yg pertama pada tahun 2017.Ewahhhhh...hihihih...kebetulan ada sepupu mama nak bertunang kat kampung,jd kami menyinggah la ke Penang dulu.Nasib baik ...
~iLLa's Diary! · 3M ago

Adinda Menang Contest Pokoks..

 Assalamualaikum...x silap bulan October ari tu kot adinda ada join contest dgn pokoks ni.korang kenal kan pokoks?pakaian yg unik2 bagi aku..cantik simple..material pun best. 
~iLLa's Diary! · 4M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~Day 2

Assalamualaikum..Hari ke2 masih lagi area Kundasang,dan hari ke2 jugak kami bertolak ke KK.Kali ini selepas balik dr Dairy Farm terus ke :Kundasang Memorial WarJambatan Gantung TamparuliRuma...
~iLLa's Diary! · 4M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~Day 2

Assalamualaikum...Hari ke2 di Kundasang,Seawal jam 7pagi kami dh keluar untuk ke Desa Dairy Farm.sampai2 kami kenderaan yang ke 2 beratur untuk amik tiket..patutla tourist guide tu ckp kena ...
~iLLa's Diary! · 4M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~ Day 1

Assalamualaikum..11hb Disember 2016 - 14hb disember 2016tarikh ini dipilih sempena cuti umum yang panjang untuk kami 1 keluarga berjalan hihihihih..flight ke KK jam 6.45pagi.awal2 tgh malam ...
~iLLa's Diary! · 4M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~