Add Your Blog | | Signup
~iLLa's Diary! · 1M ago

Selamat Bertunang Nurul Sharwani & Farhan

Assalamualaikum..Alhamdulilah nurul sudah selamat bertunang.Pertunangan di antara kutub utara & kutub selatan.Kikikikikiki... Sampai2 jek 2 org ni mmg hadap la si nurul ni sampai sudah. Espe...
~iLLa's Diary! · 1M ago

Short Trip ~ Penang ~

Assalamualaikum..ini merupakan short trip yg pertama pada tahun 2017.Ewahhhhh...hihihih...kebetulan ada sepupu mama nak bertunang kat kampung,jd kami menyinggah la ke Penang dulu.Nasib baik ...
~iLLa's Diary! · 2M ago

Adinda Menang Contest Pokoks..

 Assalamualaikum...x silap bulan October ari tu kot adinda ada join contest dgn pokoks ni.korang kenal kan pokoks?pakaian yg unik2 bagi aku..cantik simple..material pun best. 
~iLLa's Diary! · 3M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~Day 2

Assalamualaikum..Hari ke2 masih lagi area Kundasang,dan hari ke2 jugak kami bertolak ke KK.Kali ini selepas balik dr Dairy Farm terus ke :Kundasang Memorial WarJambatan Gantung TamparuliRuma...
~iLLa's Diary! · 3M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~Day 2

Assalamualaikum...Hari ke2 di Kundasang,Seawal jam 7pagi kami dh keluar untuk ke Desa Dairy Farm.sampai2 kami kenderaan yang ke 2 beratur untuk amik tiket..patutla tourist guide tu ckp kena ...
~iLLa's Diary! · 3M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~ Day 1

Assalamualaikum..11hb Disember 2016 - 14hb disember 2016tarikh ini dipilih sempena cuti umum yang panjang untuk kami 1 keluarga berjalan hihihihih..flight ke KK jam 6.45pagi.awal2 tgh malam ...
~iLLa's Diary! · 3M ago

#KundasangKamiDatang ~Sabah~

~iLLa's Diary! · 6M ago

Good Meowing,Bandar Tun Hussein Onn

Assalamualaikum..Good Meowing,mesti ramai yg pernah dengar kan cafe berkonsepkan ada kucing kt dalam kedai tu.Harap maklum dari segi kebersihan,sangatlah bagus kedai ini.Masuk dalam tempat k...
~iLLa's Diary! · 6M ago

District 21,ioi City Mall.

Assalamualaikum....Hari birthday boy Adam mukhridz dia request nak pg District ni,kebetulan hari jadi dia papa pun cuti..mama pulak half day la pe lagik..maka bawak la mereka ke District ni,...
~iLLa's Diary! · 6M ago

Aidiladha Kami

Assalamualaikum...Salam Aidiladha buat semua..rasanya bole la lagik yer...kekekkee..kenapa nth bila update blog dr hp asik kena tendang jek..sejak update ios10 ni...eeeeee...Raya Haji thn ni...