Add Your Blog | | Signup
inginkan perubahan · 55m ago

Resepi Popia Goreng

Resepi Popia Goreng ,bulan ramadan ni bermacam-macam yang kita akan fikir untuk hidangan berbuka puasa sampai tak tau nak masak apa dan yang pastinya akan ada dua ke tiga jenis kuih untuk be...
inginkan perubahan · 3d ago

Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang

Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang. Korang yang plan nak berniaga di bazar pada bulan ramadhan inilah tempat paling sesuai untuk berniaga. Tempat pun strate...
inginkan perubahan · 3d ago

Me'nate Steak Hub Seksyen 14 Shah Alam

Me'nate Steak House Seksyen 14 Shah Alam. Bulan puasa nak dekat mesti ramai yang survey tempat berbuka puasakan? Bila dengar Me'nate pasti ramai yang nak cuba bagaimana rasa makanan steak di...
inginkan perubahan · 1W ago

Buffet Ramadhan Streat Thai 2017

Buffet Ramadhan Streat Thai 2017, Makanan Thai sangat popular di Malaysia dengan aneka rasa dan kesedapan yang tiada dalam masakan melayu. Pelbagai hidangan yang di sediakan menjelang bulan ...
inginkan perubahan · 3W ago

Muhibbah Makan Place Plaza Alam Sentral Shah Alam

Sekarang dekat Plaza Alam sentral dah ada food cord jadi bila korang beli belah kat sana boleh singgah Muhibbah makan place, pelbagai aneka makanan yang korang boleh cuba. Nasi Kukus dan Lak...
inginkan perubahan · 3W ago

Sajian Citarasa Dua Sempadan di Laman Kayangan Shah Alam

Sajian Citarasa Dua Sempadan di Laman Kayangan Shah Alam, bila puasa nak dekat ni mesti macam-macam nak makan, mana taknya perut dah lapar tengok semua makanan rasa sedap je kan. Citarasa du...
inginkan perubahan · 3W ago

Hadiah Mug Sempena Hari Ibu

Hadiah mug sempena hari ibu ramai yang tak tahu nak bagi apa sempena hari ibu. Ada di kalangan korang mesti tertanya-tanya apa yang istimewa dan hadiah apa yang simple untuk bagi mak gembira...
inginkan perubahan · 1M ago

Majlis Perasmian Shah Alam Hari Tanpa Kenderaan Dan Hari Bumi 2017

Majlis perasmian Shah Alam hari tanpa kenderaan dan hari bumi 2017, tak sabar pergi dataran Shah Alam esok pada 16 April 2017. Acara bermula 9.00 pagi hingga 12.00 tengahari. Jom ramai-ramai...
inginkan perubahan · 1M ago

Pameran Pengantin Yang Sangat Popular Jika Sebut

Pameran Pengantin yang sangat popular jika sebut MEFA. Kau orang pun tahu setiap tahun pasti akan ada pameran pengantin cuma tarikh je yang tak tau. Kini Festivel Pengantin yang paling popul...
inginkan perubahan · 1M ago

5 Produk Terbaik Untuk Jeragat

5 Produk terbaik untuk jeragat, masa aku nak balas Whatsapp customer ada sorang customer ni pergi Pm aku tanya macam mana nak hilangkan jeragat. Fuh, risau juga sebab nak jawab apa dekat dia...