Add Your Blog | | Signup
inginkan perubahan · 3d ago

Tip Kecantikan l Cara Penjagaan Rambut Dari Gugur

Tip Kecantikan cara penjagaan rambut dari gugur. Siapa yang jarang basuh rambut? sebenarnya kita kena selalu basuh rambut sekurang-kurangnya 2 hari sekali sebab rambut kita tak boleh ada min...
inginkan perubahan · 1w ago

Tip Kecantikan l Cara Berfacial Di Rumah Menggunakan Vibration Lontophoresis Instrument

Tip Kecantikan, Cara berfacial di rumah menggunakan vibration lontophoresis instrument, Ia juga di kenali sebagai setrika wajah. Tentu anda tak pernah dengar atau jarang dengar. Nampak biasa...
inginkan perubahan · 1W ago

Cara Paling Mudah Untuk Edit Gambar Bergerak Dalam Masa 5 Minit

Cara paling mudah untuk edit gambar bergerak dalam masa 5 minit, Team marketing wajib tahu teknik ini! Sebab ini salah satu cara nak tarik pelanggan, gambar yang unik dan style membuatkan or...
inginkan perubahan · 1W ago

Imaan Hi-Tea at Palace Of The Golden Horses Kuala Lumpur

Imaan Hi-Tea at Palace Of The Golden Horses Kuala Lumpur, hari ni pertama kali Imaan Suci World buat hi-tea, jadi zira teringin juga nak tengok suasana hi-tea orang-orang bisnes buat, selalu...
inginkan perubahan · 1W ago

Tip Kecantikan

Tip kecantikan kulit, Setiap orang mempunyai masalah yang berbeza, tentu ramai yang tanya macam-macam produk dah cuba sama ada harga mahal hinggalah murah. Kenapa tak cantik, kenapa tak flol...
inginkan perubahan · 1W ago

THYMOS Atasi Masalah Resdung Yang Berpanjangan

THYMOS, tentu ramai anda yang mengalami benda sama seperti Zira gatal-gatal hidung, tak boleh kena habuk kalau tak bersin je memanjang. Kalau bersin je okey lagi ini sampai keluar benda hija...
inginkan perubahan · 2W ago

Promosi Februari Jardin Foundation Free Loose Powder

Promosi Februari Jardin Foundation free loose powder, rata-rata ramai wanita nak cantik dan cepat bersiap. Anda tau tak apa kandungan yang ada di luar sana? walaupun bagus-bagus kita sebagai...
inginkan perubahan · 3W ago

Rawat Mata Dengan BerryBright Keputusannya Sangat Menakjubkan

Rawat mata dengan BerryBright keputusannya sangat menakjubkan, ramai yang inginkan mata yang sihat tanpa penglihatan yang kabur serta penglihatan yang terbatas. Kehidupan seharian kadang kal...
inginkan perubahan · 3W ago

4 Langkah Mudah Untuk Orang Kenal dan Tahu Kita Wujud Di Facebook

4 Langkah mudah untuk orang kenal dan tahu kita wujud di Facebook. Pertama jika anda nampak ada sesiapa yang post status rajin-rajin kan diri + Like posting orang lain, Bukan susah kadang ki...
inginkan perubahan · 3W ago

Tip Dengan Tukar Ayat Doa Boleh Ubah Hidup Selamanya

Dengan tukar ayat doa boleh ubah hidup selamanya, sebenarnya zira sedar sejak tukar cara doa ni rasa nak menangis ada nak meraung pun ada. Mana taknya lepas tukar cara berdoa rasa hidup maca...