Add Your Blog | | Signup
Intan Nur Anum · 10M ago

Shit My Husband Says #15

Hujung tahun ni Shakir akan ambik cuti lama pastu aku dah arrange la nak ke mana sepanjang kami bercuti nanti. Mostly tempat yang kami tak pernah pergi la. Time dia tengah basuh pinggan kat ...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Shit My Husband Says #14

Semalam Shakir balik keje pukul 8.45 malam tak bawak makanan. Selalunya kalau balik lewat, opis sediakan makanan untuk diorang. "Aik, kenapa malam ni takde makanan? Bukan ke kalau korang bal...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Lipstick Ditahan Kastam dan Jabatan Farmasi

      Aku sedih ni sebab lipstick brand US yang aku order secara berjemaah (168 batang semuanya) telah ditahan kastam dan jabatan farmasi kat airport dan insyaallah akan menyebabkan aku keru...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Homemade Nugget untuk Hana Banana

Hana tak suka makan nasik. Hari-hari makan roti, roti, roti. Aku sampai dah jemu dah tengok roti. So di hari yang tenang ini (dah pos barang customers yihaaa!), aku berjaya buat nugget ayam ...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Jenama Skin Care Terbaik untuk Wanita

Semua orang nak cantik, kan? Ada yang memilih jalan singkat untuk cantik iaitu dengan menggunakan barang solekan tapi personally bagi aku, kulit yang cantik adalah kunci utama untuk kelihata...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Nintendo eShop Cards Malaysia

Aku rasa orang yang buat region US saja boleh guna sebab sebelum ni aku set Canada tapi tak boleh, sampaikan aku terpaksa delete Nintendo Network ID aku untuk buat yang region US punya. Ada ...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Mi Bolognese untuk Hana Banana

Dah lama aku beli benda ni tapi aku tak tahu nak masak apa. So pagi ni aku dapat idea, iaitu Mi Bolognese.Bahan-bahan yang diperlukan:Bawang Merah, cincangBawang Putih, cincangLobak Merah, d...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Shit My Husband Says #13

Sebagai seorang isteri yang solehah seperti isteri orang lain dalam cerita Melayu, mesti lah lepas masak aku akan tunggu suami aku balik rumah pastu baru makan sama-sama kan? Pastu kalau sua...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Pasta Salmon Mudah

Aku buat untuk Hana waktu dia umur 8 bulan. Bahan-bahan yang diperlukan:- Salmon fillet, buang tulang dengan tweezers- Keju- Sedikit minyak zaitun- Susu formula/susu badan (lebih kurang 5 su...
Intan Nur Anum · 1Y ago

Shit My Husband Says #12

Aku macam biasa la, bila nak ke mana-mana je, aku jadi buntu, tak tahu nak bawak barang mekap yang mana. Semuanya tetiba rasa macam perlu bawak walaupun aku sendiri tahu last sekali aku cuma...