Add Your Blog | | Signup

IT NOT ABOUT SIZE Nothing with SIZE to build yourself.

English
http://www.atikahnorbaki.com/
IT NOT ABOUT SIZE · 1Y ago

HADAPI DULU. JANGAN JUDGE TERUS.

Sebelum ni aku ada masalah dengan tempat kerja.Itu tak kena.Ini tak kena.Dah semua orang aku judge sama.Dok fikir semua tak suka aku.Termasuk dengan Bos-bos sekali aku fikir macam.Sampai sat...
IT NOT ABOUT SIZE · 1Y ago

KEMBALIKAN MOOD BLOGGING DARI SURAM

Assalamualaikum...Suram....Memang aku nampak suram dah sekarang dunia blogging ni..Mungkin sebab sekarang dah terlalu trend secara "live update" melalui FB, INSTAGRAM. TWITTER or what so eve...
IT NOT ABOUT SIZE · 1Y ago

AKHIRNYA DIA BERNIKAH JUA

Tak sengaja... tapi ini terjadi....Kau bersanding... duduk di pelaminan...Air mata jatuh tak tertahankan...Kau khianati cinta suci ini....Assalamualaikum...Nak kata frust, eemm taklah frust ...
IT NOT ABOUT SIZE · 1Y ago

TAMPIL SIHAT JELITA BERSAMA CITYSKIN MEDISPA

Assalamualaikum semua. Terlambat rasa nya saya nak update dan kongsi dengan korang semua tentang pusat rawatan rambut yang di kendalikan oleh bangsa Bumiputera kita sendiri. Apa nama pusat r...
IT NOT ABOUT SIZE · 1Y ago

APLIKASI MY CALENDAR KHAS UNTUK WANITA

Gambar Sumber Google.Dah lama sebenarnya aku nak kongsikan dalam blog aku ni. Mungkin ada sesetengah yang tahu dan mungkin ada yang tidak. Dan aku sendiri pun pada awalnya tak pernah tahu ad...