Add Your Blog | | Signup

Jurnal LangBiru.. Langbiru, seni, karya sajak, syair

Malay
http://langbiru.blogspot.com
Jurnal LangBiru.. · 2W ago

Rahsia Golden Ratio Fibonacci ŌÜ

Kali ni explore mengenai ciptaan Allah Ta'ala yang kita perlu lihat tanda-tandaNya supaya iman taqwa bertambah kukuh. Malah itulah suruhan Allah seperti firmanNya dalam surah Adh-Dhariyat ay...
Jurnal LangBiru.. · 4W ago

Rahsia POWER Telegram ūüĎć Special Edition !

Nak Tahu Rahsia POWER Telegram ? Nak Ribuan Database Pelanggan ? --------------------------------------------------------------------------- Lebih Mudah , Lebih Untung , Lebih Pantas ! ...
Jurnal LangBiru.. · 1M ago

Rahsia Peti Emas SuperTools 2017

Ramai yang nak tahu bagaimana nak buat ebook atau produk digital yang lumayan sepertimana jutawan online buat sama ada Dr Irfan Khairi di Malaysia maupun peringkat global seperti Patric Chan...
Jurnal LangBiru.. · 4M ago

Petua Hilangkan Gatal Kulit

Ok salah satu rahsia untuk mudah hilangkan gatal kulit anda boleh guna Morhabshi yang sebenarnya dah wujud lebih dari 40 tahun dari generasi ke generasi allahyarham sheikh abdul hamid al-der...
Jurnal LangBiru.. · 5M ago

Dah try semua teknik marketing.. tapi masih ke laut...?

Ada yang mengeluh sebab takde sales hari ni... Dah guna fb ads sampai beriban tapi x mampu tampung kos terlalu tinggi. Macam-macam dah cara marketing buat... tapi semua ke laut. Pelanggan p...
Jurnal LangBiru.. · 7M ago

Rahsia Magnet Rezeki Yang Melimpah Ruah

Alhamdulillah...  Apa yang ditunggu telah pun tiba masanya. Sebuah karya khazanah ilmu yang penuh padat, sarat dan tepat pada waktunya di saat waktu ketika ekonomi semakin menggusarkan su...
Jurnal LangBiru.. · 8M ago

Jom Gegarkan Jualan Turbo Bisnes Anda Tahun 2017 !

Ramai yang tanya kat mana web official saya sebenarnya. So nak tak nak blog 'lejen' ini memperkenalkan semula web official saya di RahsiaEbiz.Com yang dah di'update' baru bagi menepati citar...
Jurnal LangBiru.. · 11M ago

Rahsia Infoproduk Terbaik Bernilai $1,000usd !

Nak tahu rahsia infoproduk digital yang menguntungkan ? Ketahui bagaimana saya jimat hampir RM5,000 dengan lubuk terbaik ini. Inilah yang sentiasa dicari-cari bila mana banyak reque...
Jurnal LangBiru.. · 11M ago

Bersara seawal 29 tahun & kini fulltime business bersama ribuan usahawan !

Jurnal LangBiru.. · 11M ago

Nak Design Cover Ebook 3D Sepantas 5 Minit ?

Nak Design Cover Ebook 3D Sepantas 5 Minit ?Nak Jimat Duit Dan Masa ?Kini semua orang boleh design macam professional graphic designer walaupun tanpa guna sebarang software mahal atau canggi...