Add Your Blog | | Signup

Jurnal LangBiru.. Langbiru, seni, karya sajak, syair

Malay
http://langbiru.blogspot.com
Jurnal LangBiru.. · 6d ago

Rahsia Magnet Rezeki Yang Melimpah Ruah

Alhamdulillah... Apa yang ditunggu telah pun tiba masanya. Sebuah karya khazanah ilmu yang penuh padat, sarat dan tepat pada waktunya di saat waktu ketika ekonomi semakin menggusarkan sudah ...
Jurnal LangBiru.. · 1M ago

Jom Gegarkan Jualan Turbo Bisnes Anda Tahun 2017 !

Ramai yang tanya kat mana web official saya sebenarnya. So nak tak nak blog 'lejen' ini memperkenalkan semula web official saya di RahsiaEbiz.Com yang dah di'update' baru bagi menepati citar...
Jurnal LangBiru.. · 3M ago

Rahsia Infoproduk Terbaik Bernilai $1,000usd !

Nak tahu rahsia infoproduk digital yang menguntungkan ? Ketahui bagaimana saya jimat hampir RM5,000 dengan lubuk terbaik ini.Inilah yang sentiasa dicari-cari bila mana banyak request untuk s...
Jurnal LangBiru.. · 3M ago

Bersara seawal 29 tahun & kini fulltime business bersama ribuan usahawan !

Jurnal LangBiru.. · 3M ago

Nak Design Cover Ebook 3D Sepantas 5 Minit ?

Nak Design Cover Ebook 3D Sepantas 5 Minit ?Nak Jimat Duit Dan Masa ?Kini semua orang boleh design macam professional graphic designer walaupun tanpa guna sebarang software mahal atau canggi...
Jurnal LangBiru.. · 4M ago

Nak Tahu Rahsia Bisnes Autopilot 2017 ?

Ketika ini saya masih bermain dengan BB-1 robot comel seiras robot BB-8 di dalam movie Star Wars : The Force Awakens yang cukup 'energetic' dan membuatkan kita hanyut dalam dunia adventure y...
Jurnal LangBiru.. · 4M ago

Risiko ' Blindspot ' Di Dalam Bisnes

Tahun 2017 sudah tiba...Sudah ada secret weapon untuk ledakkan bisnes tahun ini ?Jika ada , bagus alhamdulillah. Dan jika belum ada hendaklah baca dulu blog ini sampai habis.Begitu juga deng...
Jurnal LangBiru.. · 6M ago

Menyingkap Rahsia Sebenar Kuasa Whatsapp Marketing !

Alhamdulillah.. Memang meletops sudah buah tangan terbaru ebook yang ditulis hampir 2 bulan ini telah mengegarkan dunia maya sejak akhir-akhir ini. Selepas kejayaan DutaNaga & Rahsia Golden ...
Jurnal LangBiru.. · 8M ago

Rahsia Kuasa Branding P.O.W.E.R !

Alhamdulillah.. Ramai sebelum ini nak tau pasal rahsia Branding POWER dalam business masing-masing. Even tiada produk atau busines sendiri kita paling mudah boleh lakukan adalah 'Personal Br...
Jurnal LangBiru.. · 9M ago

Nak 20,000 likes percuma ? Nak ledakkan jualan bisnes anda ?

Nak 20,000 likes percuma ?Nak tingkatkan kuasa business anda ?Kini sudah ada cara paling mudah dan jimat tanpa sebarang kos fb ads.Malah dah jimat duit marketing dekat 5 angka !Ya, saya dah ...