Add Your Blog | | Signup
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 9h ago

School Holiday ---> Back To School

Assalammualaikum & Salam Sejahtera.Mood nak update blog kembali ke-laut.Takpelah..sekali u...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 2W ago

Birthday Treat : Tusuk Foumous House Cafe

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..1st, saya nak ucapkan jutaan terima kasih buat semua yang wish & doakan sayakat entri sebelum ni... Serta yang wish & doakan di FB mahupun IG.Alhamdulillah... Dah menginjak ke usia 32 tahun.Rasa macam tak percaya p...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 2W ago

It's OK

Assalammualaikum & Salam SejahteraIt'ok...Takpe. ..Ok jer...No hal lah....Mmmmm...Takpelah...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 3W ago

Malam Minggu Di Pantai Teluk Chempedak

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..Baru-baru ni Terengganu cuti 3 hari...Bersempena Perta...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 3W ago

Sharing Is Caring....

Assalammualaikum & Salam SejahteraSharing is caring gittew...Sebenarnya tak ada apa pon sangat...Cuma bila bab nak fikir title tu selalu problem...Mati kutu mak...Just nak simpan cerita kat ...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 4W ago

Dear March... Please Be Nice ;-)

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..2017 beralih bulan ke-3...Semoga yang datang dalam keh...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 4W ago

Nikmat kesihatan adalah segalanya...

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...Sejak kebelakangan ni kesihatan agak kurang baik.Ming...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 1M ago

R.a.n.d.o.m

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..Dalam hp banyak sangat gambar..Delete-delete...penuh b...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 1M ago

Picnic Time

Assalammualaikum & Salam SejahteraSebenarnya dah lama anak dara mama ajak berkelah tepi pa...
~~KISAH HIDUP KITA~~ · 1M ago

Check-up, 8 Tahun Berkhidmat & Kisah Hujung Minggu

Assalammualaikum & Salam sejahtera..Ehh..rasa rajin luar biasa pulak update blog ni. Aritu...