Add Your Blog | | Signup
cercite Kami · 5M ago

Lil Khaleef Journey Started

2017Our lil Khaleef dah masuk 5yoMakanya bermula lah perjalanan menuntut ilmu secara rasmi bt KhaleefKami masuk kan Khaleef di Tadika Nurul Iman Kampung Melayu Subang TambahanAtas sebab ada ...
cercite Kami · 8M ago

Ziarah

Kalau dulu Shaya ok je kalau sesiapa ajak g ziarah orang yg kurang sihat dekat hospitalNamun sekarang Shaya amat keberatan untuk pegiSebab Shaya akan jadi DejavuHati Shaya akan jadi teramat ...
cercite Kami · 8M ago

Peace

Balik Alor GajahSbb ada kenduri kawinOmey request nak bergambar kat mini pelaminSekarang budak omey niKalau amik gambarMesti nak buat simbol 'peace'Namun omey masih tak pandai nak buat jari ...
cercite Kami · 8M ago

Makan Cara Sofea

Our Lil Sofea aka OmeyKalau hal yang berkaitan dengan makananDia memang the bestDia tak takut utk try Apa pun yg kita bagiterkecuali fruits la coz dia automatic je akan mcm loya.hahahahaOne ...
cercite Kami · 8M ago

Throwback~ Siti Sara Sofea

Our Lil Cupcake lepas dah siap dimandikanMata sepet mcm amoi
cercite Kami · 8M ago

Little Diva

Our Little diva mengayakan satin scarve ngan quay shades. Spek tu dah cover muka omey pun. Ngam2 je sangkut kat idung pun ha.. 😆
cercite Kami · 8M ago

Gula-gula hidup

Petang td after pegi pos barang kat ppl otw balik singgah kejap Kat kekedai jual bunga sbb nak beli tanah.Pokok-pokok semaian semua dah bercambah. Masa tuk alihkan pepokok namun tanah plak x...
cercite Kami · 8M ago

Multitasking

Salam semua Harini sesambil mencurik masa sekejapUpdate blog NiKan ritu da janji Nak active blk mcm dlSemenjak dah jd WAHM ni seriously Masa utk diri sendiri sgt terhad Nak ngadap biz online...
cercite Kami · 8M ago

2 weeks

Alhamdulillahdah 2 weeks Shaya jd WAHMMasih lg 'berperang' utk membahagikan masaAntara si ensem khaleef imran dan si omey siti sara sofeaDengan biz online Adhwa SofeaSo far ada sedikit keleg...
cercite Kami · 8M ago

Hijrah

Harini last Shaya kerjaInsyaallah semoga ia akan menjadi permulaan kpd sesuatu yg lebih hebatKalau nak dikira dgn betulLast day Shaya adalah 15/3/2016Tarikh Shaya join semula ritu adalah 15/...