Add Your Blog | | Signup
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Orientasi Nawfal @ Tadika Budak Cerdik (TBC)

BismillahAssalamualaikummeh meh dekat-dekat...nak story kisah orientasi nawfal nih hehehe...seminggu minggu lepas tak abis celoteh dia dok citer pasal school baru,kawan baru and teacher baru...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Hari Pertama Persekolahan 2016

BismillahAssalamualaikumTahun ni 2016 amirul dah darjah 3....si nawfal plak dah 5 tahun...1st day sekolah dedua tu excited bangun pagi...maklum la dah lama bercuti dari sekolah kan....siap l...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Universal Studios Singapore (USS)

BismillahAssalamualaikumPenutup bagi sesi jenjalan dgn famili ni diakhiri dgn destinasi ke Universal Studio Singapore...tarikh yg kitorg amik ni sebelum start cuti sekolah...sbbnya kalu dah ...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Cabutan Bertuah Grand Prize, TV 40'

BismillahAssalamualaikummemang tak disangka rezeki kami sekeluarga.rezeki akhir tahun 2015....ada gak yg kata rezeki baby dlm perut hehehe...alhamdulillah syukur, kami sekeluarga menang gran...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Tampal Gigi @ Klinik Kesihatan 18, Putrajaya

BismillahAssalamualaikumalkisah citer nawfal yang dok ngadu sakit gigi....dah byk kali gak dia ngadu sakit gigi nih...bila dah kerap sgt ngadu sakitnya,umi papa bw la ke klinik presint 18 tu...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Aquaria KLCC

BismillahAssalamualaikumcuti raya deepavali yg lepas mr.papa berhajat nak bawak kiddos gi Aquaria...maka ke sana la kami....kami angkut si maksu skali hehehe...pepagi lagi kitorg dah siap......
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Exam Week (Amirul)

BismillahAssalamualaikumsetelah tertangguh seminggu akibat jerebu,akhirnya hari ni berlangsung lah exam utk anak-anak sekolah,termasuklah anak umi si amirul tu...ni pic yg cikgu dia whatsapp...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

Jenjalan Kat Melaka

BismillahAssalamualaikumkisah Sabtu 3hb Okt 2015...mr.papa ajak gi Melaka..sesaje nak bershort holiday dgn famili...umi dan anak-anak pe lagi,lompat happy la...si kiddos lg la sonok sbb kata...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

JJCM : Maggi Ketam @ Relax Cafe

BismillahAssalamualaikumJJCM kali ni diteruskan lagi dgn kunjungan ke Relax Cafe yg pemes dgn Maggi Ketam...siap masuk paper utusan lg...kedai ni terletak area Pasir Pekan...betul-betul tepi...
LOVE UMI PAPA · 1Y ago

JJCM : Ikan Bakar Kukup

BismillahAssalamualaikum...lama gak tak update blog nih...mood ke laut uols huhuhu...ok la sebelum lagi lama draf citer ni terperap meh kite kasi update yeh....kisah balik raya haji hari tu....