Add Your Blog | | Signup
Make U Beautiful & Wonderful · 6h ago

MAC SALE (RM22 EACH ONLY) - LIMITED TIME OFFER

Assalammualaikum ladies,SALE bagi bulan Mac dah bermula ok 😊Ada beberapa design yang kami ...
Make U Beautiful & Wonderful · 3d ago

DOUBLE LOOP VERA #DLV

💓 Assalammualaikum 💓Memperkenalkan instant double loop shawl Vera untuk koleksi minggu ini.Vera adalah double loop dari fabrik heavy chiffon dengan tambahan jahitan pleated memberi sedikit kelainan apabila anda menggayakan Vera."susahnya tengok tutor...
Make U Beautiful & Wonderful · 2W ago

MAC SALE INSTANT TUDUNG MOSS CREPE (SOFT AWNING) #JM

💕 INSTANT TUDUNG MOSS CREPE (SOFT AWNING) 💕Assalammualaikum...Hai semua kesayangan 😉😉Disebabkan ramai customer IB ni suka sangat soft awning kami, jadi kami makbulkan permintaan semua...😆Jadi sila grab cepat2, semua limited pieces.. jangan nangis kal...
Make U Beautiful & Wonderful · 2W ago

MAC SALE DOUBLE LOOP MOSS CREPE (SOFT AWNING) #MDM

💕 DOUBLE LOOP MOSS CREPE (SOFT AWNING) 💕Assalammualaikum...Hai semua kesayangan 😉😉Alhamdulillah, termakbul juga permintaan korang yang nak soft awning untuk moss crepe printed ye..😆Jadi sila grab cepat2, semua limited pieces.. jangan nangis kalau dah...
Make U Beautiful & Wonderful · 4W ago

MAC SALE LIMITED EDITION ( PREMIUM DOUBLE LOOP MOSS CREPE PRINTED) #MDL

❤LIMITED EDITION❤😊 PREMIUM DOUBLE LOOP MOSS CREPE PRINTED 😊Assalammualaikum ladies,Minggu ini kami bawakan koleksi yang memang HOT dari dulu.. Sebab apa??💗 Sebab fabrik yang mudah jaga, sejuk je pakai, flowy lagi..💗 Saiz ukuran boleh laras dari M- XL...
Make U Beautiful & Wonderful · 1M ago

4 HELAI RM100 (INSTANT SHAWL ADORA) #ACR

Assalammualaikum ladies!!! 💕Antara koleksi GREAT OFFER minggu ini ok.. Instant shawl Adora...
Make U Beautiful & Wonderful · 1M ago

4 HELAI RM100 (INSTANT SHAWL HIJRAH PRINTED) #SH

Assalammualaikum ladies!!! 💕Antara koleksi GREAT OFFER minggu ini ok..Instant shawl Hijrah...
Make U Beautiful & Wonderful · 1M ago

4 HELAI RM100 (BASIC DOUBLE LOOP ALANA) #BDA

Assalammualaikum ladies!!! 💕Antara koleksi GREAT OFFER minggu ini ok.. Basic double loop A...
Make U Beautiful & Wonderful · 1M ago

DOUBLE LOOP MADALINE PRINTED 8.0 #MCP

Assalammualaikum dearies!!!Ok kita release Double loop Madaline printed pula uolsssss :)Ada yang nak match denngan baju plain katanya... so boleh pilih ok.. Ada 12 warna pilihan.. Madaline adalah koleksi instant shawl 2 muka beserta soft awning yang ...
Make U Beautiful & Wonderful · 1M ago

DOUBLE LOOP MADALINE DUO 17.0 #MCC

💕RESTOCKED!!!!!💕Assalammualaikum ladies ;)Batch ke-17 dah ye double loop Madaline duo kegemaran ramai ni... Alhamdulillah setakat ini kami dah keluarkan almost 196 kombinasi warna. Batch kali ini adalah yang terakhir untuk madaline duo ye.. madaline ...