Add Your Blog | | Signup

MamaTisya .:: My life & My loves ::.

English
http://mamatisya.blogspot.com
MamaTisya · 17h ago

Gema Ramadhan @The Venue Shah Alam

salam uolsss....pernah dengar tk The Venue Shah Alam??ok kalo tk pernah meh nk citer skit kt uolsssbaru2 ni aku dpt jemputan buffet ramadhan kt sinitmpt ni terletak kt seksyen 15, Shah Alam....
MamaTisya · 1d ago

lunch with MAMA & MIL @Grand BlueWave Hotel Shah Alam

sabtu lps bw mama & mil aku lunch kt Grand BlueWave Hotel Shah Alammasa minggu mother's day tu mama ku blk kampungso vkend aritu la bw p mkn2sementara tgu main menu...layan starter dlu...geb...
MamaTisya · 2d ago

jumpa Maria Tunku Sabri & Mat Dan time food review Buffet Ramadhan

salam uolsss....hah sronok org KEDAH sbb smlm PIALA FA milik KEDAH ye...tahniah2...smlm aku lalu sekitar stadium shah alam..mmg rmi...kebetulan aku ada food review area sebelah sana..nasibai...
MamaTisya · 4d ago

"Dining Under The Stars” @Oakwood Hotel & Residence Kuala Lumpur

Tinggal beberapa hari je lagi, umat Islam akan menyambut kedatangan bulan Ramadhan..dh abis ganti puasa ke belum??? Kalau yg belum abis ganti tu, cpt2 tau. Kalini nk share menu2 yg disajikan...
MamaTisya · 5d ago

Goo Leng Ping....pernah dengar tak???

hah pernah dgr tk air Goo Leng Pingaku 1st time dgr...tgk gmbr tu mcm sirap bandungbila smp ni la rupa airnya...mmg sah sirap bandung :)
MamaTisya · 5d ago

JEPUK PISEY gara2 tgk video #TheFatimahShow

since kelmarin adik aku share video kt ig ..bdk ni nama fatimah dok kt overseas tp petah kecek klatemmg terhibur sgt tgk kepetahan die kecek klate sambil masak2die suka masak2...pastu video ...
MamaTisya · 6d ago

rezeki voucher makan bernilai RM 300..alhamdulillah

 alhamdulillah rezeki mkn2 lg kt Grand BlueWave Hotel Shah Alam last week dpt 2 voucher niyg ni dpt smlm...alhamdulillah rezeki blogger knaritu ada lg balance voucher rm 100 so total smua nk...
MamaTisya · 6d ago

Dating @Serai, Jaya One Shopping Centre

sharing is caring ...romantik tk :)vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
MamaTisya · 1w ago

jumpa Nabil Ahmad & Teh Tarik Madu sedap @ Warung Pak Mat Pulau Pisang

terliurrr btul tgk Teh Tarik Madu niadik aku saje je bg kakak nye jelesvkend aritu parent & adik aku blk kbbole plak singgah Warung Pak Mat Pulau Pisangkatanya xplan pn..nk p beli kopok..pas...
MamaTisya · 1W ago

IBU TAK PAYAH MASAK!!!

hah ni sign dr Nando's sempena mother's day knso uolsss kuar mkn2 mana sempena mother's day???aku tk kuar pn so masak2 kt umh je labreakfast homemade sandwich sardin & egg mayo