Add Your Blog | | Signup

MamaTisya .:: My life & My loves ::.

English
http://mamatisya.blogspot.com
MamaTisya · 1d ago

Persiapan Raya 2017 & Jalan TAR yg meriah sokmo menjelang Raya

hah camne persiapan raya korang...tinggal beberapa ari je lg nk raya kn...ada yg dh smp kampong ke?? ke masih bekerjaactually persiapan raya thn ni ingt nk pki bj mana ada jesbb masa tu xsur...
MamaTisya · 4d ago

e-kad raya 2017 utk bloggers

STICKY MODE (normal entry sila scroll ke bwh ye)salam uolsss....sure rmi dh mood raya knspt thn2 sebelum ni ....aku buat e-kad raya utk pembaca setia blog MamaTisyatp tahun ni bz so aku just...
MamaTisya · 2d ago

collect Ramadhan Voucher & berbuka puasa @ Sime Darby Convention Centre

 ingt tk aritu entry hubbyku menang voucher berbuka puasa kt Sime Darby Convention Centresmlm br dpt collect & redeem ...mmg full house btul ni view kt dlm ballroom...mmg penuh la...meja kam...
MamaTisya · 2d ago

200,000 kenderaan dijangka masuk KELANTAN

Adik aku tagged td.. Kemain macam ler die xblk naik kete 😝😝 fuhhh 200,000 kenderaan 🚘🚗🚃🚂🚌✈🚛🚊🚎🚒 rmi #oreklate merantau #setkitojangepecoh 💆💆💆 lastyear #teamrayakl tp thn ni #mamatisya kelik #...
MamaTisya · 3d ago

Birthday Girl nak berbuka puasa tempat fav

smlm birthday girl nk berbuka puasa kt Johnny'snasibaik la ada last 1 meja kosong sbb blk keje aku singgah aeon jp trus booking tmptrezeki birthday girl la kn dpt mkn tmpt favber4 je smlm ng...
MamaTisya · 4d ago

ALYA BATRISYIA turn 10 today

Alhamdulillah hujan di pagi #25ramadhan.. Harini genap 10thn dh anakdara kesayangan 👧 Kali ke-3 birthday #alyabatrisyia jatuh bulan Ramadhan, dia tanya aritu, birthday die buat kt mana, sbb ...
MamaTisya · 4d ago

tisya happy dapat jumpa Fattah Amin ~ Hero Seorang Cinderella

sabtu lps ke Quill City Mall nk cari kasut raya utk anakdarapastu die nmpk Fattah Amin trus soh aku snap..kemain knsiap cover sebelah tu gmbr fazura :-pdie layan drama Hero Seorang Cinderell...
MamaTisya · 5d ago

jumpa Fattah Amin @ Quill City Mall

sabtu lps ke Quill city mall nk cari kasut raya utk anakdarapastu die nmpk Fattah Amin trus soh aku snap..kemain knsiap cover sebelah tu gmbr fazura :-pdie layan drama Hero Seorang Cinderell...
MamaTisya · 5d ago

1st time ke Mood Republik @ PWTC, KL

hah smlm 1st time pegi mood republik...tk pernh2 pegi, smlm tersampai :)dlm kul 11 pg ++ gtu...tkde la sesak walaupun org rmitime ni kt stage ifa raziah tgh berceloteh & mengalu-alukan kedat...
MamaTisya · 1W ago

ANDAINYA TAKDIR

lama tk tgk drama ni nk2 plak waktu mlm cpt je ngantuk kntp aritu tertgk citer ni ...tu pn bkn dr awal tgk...dh tgh2 juganextweek dh minggu akhirSINOPSIS Mengisahkan ketabahan Fatihah (Nina ...