Add Your Blog | | Signup

MamaTisya .:: My life & My loves ::.

English
http://mamatisya.blogspot.com
MamaTisya · 3h ago

breakfast set @ Meals Station, KL Sentral

masa opis lama, Meals Station ni mmg tmpt fav breakfastmenu2 yg slalu order mcm dlm gmbr tu laset breakfast tu bole pilih air panas or sejuk...kalo pilih air panas free, kalo pilih air sejuk...
MamaTisya · 18h ago

Satay Perut...korang suka tak???

lama btul tk mkn satay perut...korang suka tk satay perut??? hubbyku tapau satay ayam, daging & perut...dkt area au2 keramat 
MamaTisya · 20h ago

Satay Perut...korang suka tak???

lama btul tk mkn satay perut...korang suka tk satay perut??? hubbyku tapau satay ayam, daging & perut...dkt area au2 keramat 
MamaTisya · 23h ago

Kuih Koci & Sagu Gula Melaka

aritu masa aku tk sihat, hubby singgah beli kuihdie ckp kuih koci nya sedap...mmg sedap pn..dh la panas2 br masaksagu gula melaka tu lama dh nk buat tp tk terbuat ...so beli je la5 ketul ...
MamaTisya · 1d ago

lama tak makan kerang bakar yg sedap ni !!!

lama btul ankdara tk mkn kerang bakar...pi mkn tmpt fav kitorang kt BARAKAH PATTANI TOMYAMmmg wajib order kerang bakar sedap ni
MamaTisya · 1d ago

Nasi lemak makcik ketat yang sedap !!!

aritu masa tido umh adik aku kt shah alam..die belikan breakfast nasi lemak daun pisang niaku mmg fav la kalo nasilemak daun pisang ni..nk plak yg ni kena ngan tekaknasi lemak & kuih koci
MamaTisya · 2d ago

Roti John Cheese Tarik Leleh

sebelum ni pernah mkn roti john yg ada cheese yg Roti John Titiwangsakalini Roti John Cheese Tarik Leleh namanya nmpk tk cheezy tu yummmmm
MamaTisya · 2d ago

Coklat Snickers Hazelnut & Almond

aritu tgk ada snickers perisa hazelnut & almondtry la beli sbb tk pernh tgk sebelum niyg hazelnut tu manis...yg almond tu kacang mmg bykni aku bli kt aeon big..rege rm 2.70 tk silapaku lg...
MamaTisya · 2d ago

Coklat Snickers Hazelnut & Almond

aritu tgk ada snickers perisa hazelnut & almondtry la beli sbb tk pernh tgk sebelum niyg hazelnut tu manis...yg almond tu kacang mmg bykni aku bli kt aeon big..rege rm 2.70 tk silapaku lg...
MamaTisya · 2d ago

dating layan Nasi Kandaq

nasi kandaq....ayam madu & ayam goreng + telur dadar#nasikandaqA post shared by shahril (@shahril1610) on Jan 12, 2018 at 10:36pm PST ni nasi kandaq bkn kt penang la...k