Add Your Blog | | Signup
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

Bulan November ~ Percutian sebelum cuti sekolah

Assalamualaikum...Bulan 11 masa ni belum mula cuti sekolah lagi.. tapi kami decide nak cuti-cuti dekat-dekat je.. hehe..memandangkan tiket ke sunway lagoon tak dapat so kami ke water world p...
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

Little Caliphs Meru Impian ~ Selling & Buying Activity

AssalamualaikumBest betul LC Meru Impian ni.. hehe.. banyak aktiviti yang menarik. Masa bulan Ogos aritu LC buat aktiviti berjual beli. Teacher mintak parents sediakan barang untuk dijual. M...
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

GMP ~ GMP's Baby ~ Makwan's sweetheart

Assalamualaikum...Tanggal 29.9.2015 makwan telah bergelar mama...tahniah wan.. setelah menunggu dengan sabar bertahun lamanya.. akhirnya Allah telah memenuhi doa wan selama ini... berkat kes...
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

Selamat Hari Raya Aidiladha ~ From Taiping With Love

Assalamualaikum...Bulan september banyak kenangan... kenangan kena operate kali ke 2.. haishhh... dugaan dari Dia.. Maha Pencipta... saya terima.. nanti saya buat entry lain ye... lebih deta...
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

Little Caliphs Meru Impian ~ Hajj Simulation

Assalamualaikum...Sempena musim haji aritu.. LC ada buat Hajj Simulation.. menarikkan... peralatan yang perlu disediakan oleh parents adalah.. batu-batu kecil untuk melontar dan kain telekun...
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

Selamat Hari Raya Aidilfitri ~ From Taiping With Love

Assalamualaikum...Selamat Hari Raya Aidilfitri.....Ya ampun.... sampai dah lepas raya haji baru nak update cerita raya Aidilfitri... hahahaha... punyalah sibuk...Ok.. Hari Raya tahun ni bers...
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

Random Photos ~ Julai 2015

Assalamualaikum...Entah kenapa bulan Julai tak banyak pulak gambar... hehehe... taktau apa nak cerita... cumanya.. bulan 7 kami sekeluarga ada balik taiping untuk setelkan rumah taiping sebe...
Muhammad Khalish Mifdhal · 1Y ago

Random Photos ~ Jun 2015

Assalamualaikum...Lamanyaaaaaaa...... tak bersua... hehehe... ok kita sambung balik ye... random photos untuk bulan Jun 2015. Bulan Jun ni ada 2 minggu cuti sekolah... awal bulan terus cuti ...