Add Your Blog | | Signup
My simple life story · 1Y ago

Resepi ayam phad phet

Assalam & hai, haritu saya rindu sangat dengan ma. Sampaikan teringat pulak dekat masakan ma yang sedap2..(oucch macam mane nak diet ni makk oii)Maka terhasil lah menu yang tak seberapa dari...
My simple life story · 1Y ago

"ABANG, SILALAH PERGI MENGAIL"

Heee....Ada kawan saya share gambar ni kat group whatsapp..Terus saya upload dekat instagram saya (hamelia_hamid) dan tag di Facebook encik suami saya. Memang kena lah dengan situasi kami se...
My simple life story · 1Y ago

Resepi Gulai ikan Tongkol @ ikan aya (KELANTAN STYLE)

Resepi Gulai ikan Tongkol @ ikan ayaBy : Hamelia_HamidBahan2:-4-5 ekor Ikan tongkol (saiz kecil)2 cawan santan pekat1 cawan airBahan kisar/tumbuk:-5 ulas bawang merah1 ulas bawang putih keci...
My simple life story · 1Y ago

ANGKA 7

Sebelum ni time pregnant je berat saya angka 7..ni tak peknen tapi berat masyaallah seram nak nengoknye..sakit mata saya tau! (Kalau tengok depan cermin lgi lah sakit hati...grrr)Apa taknya....
My simple life story · 1Y ago

Haseef dah tumbuh gigi

Malam tadi saya dah rasa yang macam kasar2 dekat gusi bawah haseef. Bila saya ngan husb nak belek tengok betul2 haseef mengamuk tak bagi. Tup2 tengahari tadi pengasuh haseef wassap bagitau.....
My simple life story · 1Y ago

Rindu blog

Assalam & hai korang..Ape kabar? Saya harap semua sihat2 di samping keluarga tersayang  hendaknya..Maaf dah lama tak bersiaran..sejak start keje lepas cuti bersalin, mood nak tulis blog ni t...
My simple life story · 1Y ago

RUMAH PERTAMA : PART 4 : PERMOHONAN BEKALAN ELEKTRIK Teratak ShahNeamy

Masa dapat kunci rumah baru2 ni (boleh baca entry2 sebelum ni) , pihak pemaju dah bagitau saya yang bekalan elektrik masih belum settle . So diorang bagi balik duit deposit booking lot dulu ...
My simple life story · 1Y ago

RUMAH PERTAMA : PART 3 : TERIMA KUNCI Teratak ShahNeamy

Lately ni saya agak sibuk sampaikan nak lipat kain baju sendiri pun rasa macam terkejar-kejar, inikan pula nak buka blog lama2 ni ha... Nasib baiklah ada adik bongsu kesayangan saya yang raj...