Add Your Blog | | Signup

myliferia Myliferia.com | Be healthy, be happy,

English - Healthy, Parenting, Beauty
http://www.myliferia.com/
myliferia · 2d ago

Hobi Yang Mengasyikkan Walau Tak Semua Orang Suka

Ada tak suka suka menjahit? Kalian suka jahit apa? Menjahit ni adalah salah satu daripada hobi KIM tau. Boleh tak tidur malam bila mengadap jahitan ni. Memang tak rasa mengantuk bila menjahi...
myliferia · 2d ago

Matlamat KIM Terlibat Dalam Dunia Bisnes

Mula-mula buat bisnes Shaklee dulu, dalam kepala duk bayangkan nak duit banyak. Nak kumpul harta. Bila jadi kaya, banyak perkara yang kita boleh buat dan capai dengan mudah. Tapi bila dah ma...
myliferia · 2d ago

Struggle (Cabaran) KIM Dalam Dunia Perniagaan

9/10 punca rezeki datangnya daripada perniagaan. Biasa dengar kan ayat ni? Betul, dengan berniaga ni, InshaaAllah peluang menjana pendapatan tu terbentang luas. Cuma perlu juga kita faham ya...
myliferia · 2d ago

Recharge Cara Terbaik Hilangkan Stress

Dah 5 hari jadi mama rempit, weekend jadi mem besar pulak😁 5 harini memang kalut mengejar masa. Hari nilah nak uruskan anak-anak sekolah, harini lah nak settlekan urusan rumah tangga dan har...
myliferia · 2d ago

Hidup Bagaimanakah Menjadi Impian Hati?

Best kan, bangun-bangun pagi jer, boleh buat apa yang kita suka. Lepas solat subuh, siapkan anak sekolah, boleh jogging ke, kemas rumah ke atau join aktiviti kemasyarakatan. Rasa nak pergi m...
myliferia · 2d ago

Tips Mudah Goreng Keli Tanpa Meletup

Haaaa…ni dia bukti ikan keli tak meletup bila digoreng. Berani akak hang ni nak hendap dekat-dekat…hehehe Tapi sila berhati-hati jugak sebab ada lah kadang-kadang sesekali tu dia meletup. Ma...
myliferia · 2d ago

Kenapa Sales Adalah Nyawa Orang Bisnes?

Dalam dunia bisnes, sale ni merupakan nadi utamanya. Kalau takde sale, macam mana nak buat untung, kan? Biasanya kalau yang jenis kata tak perlu buat sale atau, sediakan jer sejumlah duit, n...
myliferia · 2d ago

Vision Board Ni Penting Sangat Ke Untuk Berjaya?

Kawan-kawan pernah dengar tak tentang Vision Board? Vision Board ni biasanya dihasilkan untuk merealisasikan impian atau target hidup kita. Malah, banyak successful story yang dikongsikan be...
myliferia · 2d ago

Turning Point Dalam Hidup Mampu Mengubah Diri Seseorang

Mengenali Shaklee bukan sebab bisnes semata-mata tapi Shaklee telah banyak mengubah persepsi dan amalan seharian KIM khasnya dalam penjagaan kesihatan. KIM bukanlah pengamal kesihatan tegar ...
myliferia · 2d ago

Kenapa Perlu Travel Kalau Nak Ubah Hidup?

Peribahasa “Jauh Berjalan, Luas Permandangan” tu memang betul. Boleh tambah lagi “Jauh Berjalan, Luas Permandangan, Tambah Pengalaman,  Tingkatkan Pengetahuan”. Alhamdulillah, walaupun dah l...