Add Your Blog | | Signup

myliferia Myliferia.com | Be healthy, be happy,

English - Healthy, Parenting, Beauty
http://www.myliferia.com/
myliferia · 1W ago

Risiko Berbahaya Kencing Manis Semasa Hamil (GDM) Kepada Ibu

GDM atau kencing manis yang berlaku semasa tempoh kehamilan boleh terjadi kepada mana-mana ibu hamil yang sebelum ini tidak pernah mempunyai masalah GDM sebelum hamil. GDM berlaku apabila pa...
myliferia · 3W ago

Vitamin Bantu Pesakit Batu Karang

Sakit terkena batu karang ni, sakitnya adalah yang amat-amat sakit. Kalau kene cara serangannya tu, rasa sakit sampai tak mampu nak bergerak. Sakit batu karang ni juga boleh berpindah dari b...
myliferia · 3W ago

Panduan Membuka Buku Pink Ibu Mengandung

Buku pink dan ibu mengandung berpisah tiada, hehehe, macam sepasang kekasih pula. Buku pink (biasanya di klinik kesihatan kerajaan) akan dibuka apabila ibu didapati telah hamil. Kiranya buku...
myliferia · 1M ago

Resipi Ikan Patin Masak Tempoyak Simple

Orang Pantai Timur dari KL yang lalu ikut highway Temerloh, mesti ramai yang singgah kat R & R nak pekena ikan patin masak tempoyak, ye tak? Sedap ikan patin tempoyak sana. Kuah dia tu, tera...
myliferia · 1M ago

Vitamin Bantu Pesakit Batu Karang Agar Buah Pinggang Tidak Rosak

Upline saya pernah berkongsi yang arwah ayah beliau pernah mengalami masalah batu karang ni. Melihatkan betapa seksa dan sakitnya yang terpaksa ditanggung oleh arwah ayah beliau, membuatkan ...
myliferia · 1M ago

Vitamin Berhentikan Darah Period Berpanjangan Lebih 15 Hari

Ya Allah, harini dah masuk hari ke-18 datang period. Tak pernah-pernah pun sepanjang hidup, period datang lama macam ni. Selalunya 7-9 hari jer. Ni dah lebih 2 minggu. Memang naik risau dan ...
myliferia · 1M ago

eQuran Pro Aplikasi Mobile Percuma Mudahkan Semakan Al-Quran

eQuran Pro merupakan aplikasi mobile yang memudahkan kita untuk melakukan carian daripada al-Quran. Aplikasi eQuran Pro ni dibangunkan khas untuk memudahkan rujukan terhadap al-Quran bersama...
myliferia · 2M ago

eBook Percuma 9 Amalan Semasa Mengandung Rangsang Anak Genius

Saya baru menyiapkan eBook 9 Amalan Semasa Mengandung Rangsang Anak Genius. Nak beri percuma jer kepada semua. Semoga eBook ni memberi manfaat kepada kalian semua 🙂   Jemput download eBook n...
myliferia · 2M ago

7 Sebab Buat Bisnes Melalui Blog Guna WordPress

Bisnes online melalui blog, contohnya wordpress memang menjadi pilihan pada masa sekarang. Malah dah ramai usahawan online yang sangat berjaya. Muda-muda lagi dah jadi jutawan.         Kenap...
myliferia · 2M ago

Selamat Hari Raya Aidil Adha 2017 (1438 H)

Selamat Hari Raya Aidil Adha 1438 Hijrah kepada semua pengunjung myliferia.com. Saya doakan semoga kalian berada di dalam rahmat, perhatian, kasih-sayang dan perlindungan Allah sentiasa. Maa...