Add Your Blog | | Signup
Oooo La...La...My Stories · 18h ago

KISAH ADIK & SAHABAT JULIANA IDRIS (Part 1)

JULIANA BINTI IDRIS (29.2.1980 - 6.10.2016)Orgnya sangat manja, suka senyum, suka tegur org setiap pagi di pejabat di mejanya kini tiada lagi kedengaran suara & wajahnya. Kami telah kehilang...
Oooo La...La...My Stories · 18h ago

Anak Oh Anak

Dah lama bersarang blog ini....tak apa, bukannya ada org baca pun...tak famous macam blogger lain. Tulis pun sekadar utk kenangan di masa akan dtg.Esok Hari Raya Aidiladha...satu persiapan p...
Oooo La...La...My Stories · 1Y ago

Bermulanya Kisah Mary Kay Dalam Hidupku

Semuanya bermula dengan rakan Maktab dulu yg bertemu di fb, Zuraida yg memperkenalkan Mary Kay.  Nisa memang suka masuk macam2, tertarik dgn Mary Kay tambahan dengar drpd Guru Kanan sekolah,...
Oooo La...La...My Stories · 1Y ago

Rezeki Yang Datang & Pergi (Part 2)

Tak sangka ramai juga yg membaca post sebelum ini...maaf, sibuk tak update2....DisemberSepjg tempoh ini...sibuk berulang alik ke sekolah utk buat jadual waktu sekolah. Ramai rakan2 pun dah m...
Oooo La...La...My Stories · 1Y ago

Rezeki Yang Datang & Pergi (Part 1)

26 Nov 2015Pada bulan Nov macam pelik knp period tiba2 tak datang2...lepas tue asyik lapar jer & asyik nak gi toilet aje. Tak terfikir pun utk pregnant sbb dah 9thn kot jadi mgkn false alarm...
Oooo La...La...My Stories · 2Y ago

Percutian ke Melbourne (Last Part)

15 Jun 2014Hari terakhir di sini...malam dah nak bertolak balik dah....jadi, ambil gambar depan hotel...best hotel ini sebab boleh masak...sebelah pulak restoran halal...org Indonesia..
Oooo La...La...My Stories · 2Y ago

Percutian ke Melbourne (Part 6)

14 Jun 2014Hari nie gi shopping kat Victoria Market yang famous tue...jalan kaki aje dari hotel...jauh jugak tapi cuaca sejuk tak ler terasa...Dah sampai depan Queen Victoria Market
Oooo La...La...My Stories · 2Y ago

Percutian ke Melbourne (Part 5)

13 Jun 2014Hari yang kami nanti-nantikan utk bermain salji di Mt Buller...sejuk betul waktu pagi...hujan pulak tue..lagi ler sejuk.Saksikan gambar sepjg perjalanan...jauh betul dr pekan Melb...
Oooo La...La...My Stories · 1Y ago

Percutian ke Melbourne (sambungan Part 4)

12 Jun 2014Dah sampai dah Wildlife Park..
Oooo La...La...My Stories · 1Y ago

Percutian ke Melbourne (Part 4)

12 Jun 2014Hari ni kami nak ke Philip Island...so, kami g ambil kereta dulu kat Budget....sewa 2 kereta..tgh discuss sapa nak naik yg mana...hehehe...Kami naik yg nie ramai2...Isi minyak dul...