Add Your Blog | | Signup
PermataHatiku.......... · 3M ago

Ingat 5 Perkara Sebelum 5 Perkara

Pejam celik pejam celik dah nak akhir bulan Mac 2017. Terlalu cepat masa berlalu. Korang rasa macam mana? Masa itu berlalu dengan pantas atau lambat?  Semua orang impikan kehidupan yang le...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Kenapa Kita Perlu Memilih Skin Care Yang Selamat? Penting ke?

Kalau dah namanya PEREMPUAN,pastinya tak dapat dipisahkan dengan produk penjagaan wajah dan kecantikan.Dari dulu hingga kini,produk kecantikan merupakan produk yang paling laris di pasaran...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Vivix Bantu Kurangkan Oxidative Stress

Lambakan radikal bebas dalam badan kita menjadikan sel-sel kita “berkarat” kerana tindakan oxidative stress. Takutnya…Jadi, mulai sekarang tak mahu ikutkan rentak stress tu ye. Untuk kesihatan dan kecantikan kita juga kan?Banyak cara untuk membantu t...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Peranan Facebook untuk Pengiklanan

Dulu masa orang lain sibuk buat akaun facebook, Cheq Nik buat tak hirau je. Sebab fikir harapkan internet kat pejabat je. Maklumlah masa tu mana reti lagi nak main internet. Tapi bila dah sekali daftar akaun facebook, syok pulak rasa. Sebab boleh ...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Omega Guard untuk Antiradang Terbaik

Ada tak bila bangun pagi rasa kaki tangan susah nak bergerak? Ataupun selalu rasa kebas-k...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Empayar Cheq Nik

Rata-rata customer yang mesej Cheq Nik bertanyakan harga produk Shaklee dan suka survey harga. Ye itu normal bila kita ni jenis suka nak beli barang dengan harga murah. Tapi menjadi masalah ...
PermataHatiku.......... · 3M ago

ESP untuk Pesakit Kencing Manis

Diabetes merupakan salah satu ancaman kepada rakyat Malaysia. Statistik Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menunjukkan bahawa sebanyak 300 juta orang di seluruh dunia dijangka menghidap diab...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Set Gastrik Shaklee

Gastritis atau penyakit gastrik yang dikenali umum adalah satu penyakit yang seringkali dikaitkan dengan pedih atau sakit pada bahagian perut atau ulu hati . Mengikut ilmu kedoktoran, pen...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Apa itu NECROSIS?

Apa itu NECROSIS? pernah dengar tak? Cheq Nik pun tak pernah dengar tapi hari ini kita berkongsi maklumat pasal NECROSIS dan sama-sama berkongsi ilmu ye kawan-kawan.. Sebelum tu kenalah ta...
PermataHatiku.......... · 3M ago

Cycle Closing 2016/2017

Alhamdulillah...bulan lepas last untuk cycle 2016/2017. Ada yang masih tak tahu ke? Yang sid pastinya mengertikan kan kan... Dalam cycle lepas terselit kenangan manis Cheq Nik. Cer teka....dah lama mengidam dan alhamdulilah Allah makbulkan. Naik ran...