Add Your Blog | | Signup
PermataHatiku.......... · 8h ago

Luka Berkhatan Cepat Sembuh Dengan Set Berkhatan Shaklee

AssalamualaikumHari ni hari terakhir persekolahan bagi tahun 2017. Sukalah anak-anak semua kan?Memandangkan cuti sekolah yang agak panjang ni agaknya ada di kalangan mak ayah yang nak khatan...
PermataHatiku.......... · 5d ago

VIVIX untuk Masalah Sembelit Dan Buasir

AssalamualaikumPernah sembelit ? Pernah disahkan ada sakit buasir?Pasti sakit kan?Hari ni Cheq Nik nak terangkan bagaimana Vivix membantu bagi yang ada masalah sembelit atau buasir. In Sha Allah kita ikhtiar kan?Sepertimana yang korang pernah baca se...
PermataHatiku.......... · 6d ago

OMEGA GUARD : Siapa Yang Perlukan Ia?

AssalamualaikumPernah dengar pasal minyak ikan Shaklee? Namanya ialah Omega Guard. Ramai yang telah mengamalkannya dan alhamdulillah berpuas hati dengannya.Hari ini Cheq Nik nak senaraikan s...
PermataHatiku.......... · 1w ago

5 Alasan yang membuatkan saya masih setia bersama SHAKLEE

Assalamualaikum dan selamat pagiJika diperhatikan, ramai yang mula berjinak-jinak dengan bisnes online. Tak kisahlah buat bisnes tudung ke, pakaian kanak-kanak ke, suplemen ke.. Janji boleh tambah income dan sedikit sebanyak boleh bantu meringankan b...
PermataHatiku.......... · 1W ago

Vitamin untuk Ibu Hamil. Perlukah semua itu?

AssalamualaikumHari ni nak cerita tentang set ibu mengandung Shaklee. Yang sedang mengandung tu boleh la amalkan set ini ye. Dalam set ibu mengandung Shaklee terdapat 4 produk Shaklee yang s...
PermataHatiku.......... · 2W ago

PROMO VIVIX NOVEMBER 2017 : FREE MEMBERSHIP

AssalamualaikumLama rasanya tak menulis di blog sendiri. Dah bersawang rasanya.Oklah, kini...
PermataHatiku.......... · 1M ago

Set Radiant 4 : Set Cantik yang Memukau

Bestnya offer bulan ni. tapi dah nak habis pun.Ramai yang rebut set radiant ni tau.Apa yan...
PermataHatiku.......... · 7M ago

Ingat 5 Perkara Sebelum 5 Perkara

Pejam celik pejam celik dah nak akhir bulan Mac 2017. Terlalu cepat masa berlalu. Korang rasa macam mana? Masa itu berlalu dengan pantas atau lambat?  Semua orang impikan kehidupan yang le...
PermataHatiku.......... · 7M ago

Kenapa Kita Perlu Memilih Skin Care Yang Selamat? Penting ke?

Kalau dah namanya PEREMPUAN,pastinya tak dapat dipisahkan dengan produk penjagaan wajah dan kecantikan.Dari dulu hingga kini,produk kecantikan merupakan produk yang paling laris di pasaran...
PermataHatiku.......... · 7M ago

Vivix Bantu Kurangkan Oxidative Stress

Lambakan radikal bebas dalam badan kita menjadikan sel-sel kita “berkarat” kerana tindakan oxidative stress. Takutnya…Jadi, mulai sekarang tak mahu ikutkan rentak stress tu ye. Untuk kesihatan dan kecantikan kita juga kan?Banyak cara untuk membantu t...