Add Your Blog | | Signup
Pokli · 1W ago

Lama tak update blog

Assalamualaikum wbtapa khabar?maaf sebab saya lama tak update blogmacam2 perkara bersarang di minda dan dengan aktiviti kerja yang boleh tahan seronok dan mengujakan...harini nak kongsi tips...
Pokli · 1M ago

Cawangan Wisma Pokli Lembah Klang - KL Sentral

Assalamualaikum wbt.Terima kasih pada yang masih sudi singgah blog poklikadang2 masa tu terlalu sibuk sehinggakan nak kongsi di blog pun kadang2 tak sempat24jam Allah bagi pun rasa macam tak...
Pokli · 3M ago

Projek 2017

Assalamualaikum wbtterima kasih pada yang sudi buka blog ini. walaupun saya tahu anda mest...
Pokli · 4M ago

Hala Tuju 2017

Assalamualaikum wbtTerima kasih pencaba blog pokli yang masih setiap sejak berblog tahun 2008 hingga 2016....tengok pada angka yang sampai blog ini dekat 1 juta orang.....wowowowoowowwoo.......
Pokli · 5M ago

Semangat Berpasukan di Public Gold & Rangkaian Pokli Wealth Management PG000079

Assalamualaikum wbtHarini kami nak update aktiviti kami minggu ini... berpeluang di jemput pihak Uitm Seremban 3 Negeri Sembilan untuk buka Booth sempena hari Inovasi..bermula 15hb - 17hb November 2016 bermula jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang....wowo...
Pokli · 5M ago

ASET UTAMA KITA

Assalamualaikum wbt & Selamat PagiASET UTAMA KITA ADALAH MASA, MAKSIMAKAN MASA KITA UNTUK ...
Pokli · 6M ago

Jadi Pengedar Emas Bersama Rangkaian Pokli Sekarang

Assalamualaikum wbtSebagai Ketua Keluarga Bajet Tak Cukup Apa Nak Buat ?1 - Kurangkan Perbelanjaan.2 - Tambah Pendapatan sampingan.Potensi pendapatan sampingan Public Gold. Manfaatkan promosi menjadi pengedar rasmi Public Gold bulan Oktober 2016:i) R...
Pokli · 6M ago

Nak beli Emas 999.9 di Indonesia

Assalamualaikum wbtPublic Gold Indonesia in the making. Renovasi sudah semakin lengkap.Bis...
Pokli · 6M ago

Impian sempena tahun baru 1438H

Assalamualaikum wbtSelamat tahun baru. Anda dah baca doa akhir tahun dan awal tahun. Semoga kita mendapat keberkatan & keampunan dari Allah swt. Semoga diberi taufik dan hidayahPada rakan2 b...
Pokli · 7M ago

Update Contact

Assalamualaikum wbtPokli nak update contact terbaru kami011-11 514 916 - whatsapp wisma poklisebarang aktiviti jual / beli / pajak / kelasApabila dahagakan ilmu emas dan perak. Ada rakan2 Fb...