Add Your Blog | | Signup

puterism the beautiful life journey about being a mother

http://puteri-nuur.blogspot.com
puterism · 1Y ago

Kenapa Saya Menjadi Independent Distributor Young Living Essential Oils ?

Semenjak saya menggunakan Young Living Essential Oils (YLEO) dan  menjadi Independent Distributor ni, ada beberapa orang kawan bertanya, kenapa saya menjadi ahli? KENAPA SAYA MENJADI AHLI? ...
puterism · 1Y ago

DEMAM | BATUK | SELSEMA

Semalam Lope demam. Cerita sebalik Lope demam tu, Mama dan Lope tidur kat ruang tamu, sebab Lope tak boleh tidur dalam aircond. Si abah dan adik, dua-dua berasal dari lilin, tak boleh tidur ...
puterism · 1Y ago

Januari 2016

Sudah lama tidak menulis. Entah ke mana semangat dan semangat untuk menulis sudah terbang pergi. Hari ini, sambil bertemankan Love Yourself saya sedikit bersemangat untuk melakar cerita. 41 ...
puterism · 1Y ago

Wordless Wednesday 1/2016

puterism · 1Y ago

Allah knows best. Kipidap. Dongibab. Ukenduit. Yurock.

Jangan marah ye baca tajuk >.< Sesekali nak jugak merasa tulis macam vangla macam tu. Hahahahha. Saya mula kenal Jiey Wan Aziz sewaktu dalam pantang bersalinkan Sophia. Waktu tu, Ian be...
puterism · 2Y ago

FoodgasmFest :)

Kali ini, saya pun akan join jadi salah seorang vendor bernaung di bawah The Food Co, Korang jangan lupa singgah ye :)
puterism · 2Y ago

Selamat Hari Lahir ke 74, Aboh :')

Aboh, 12 Oktober datang lagi.Hari ini, kalau Aboh masih ada, usianya genap 74 tahun..Jika Aboh masih ada, Aboh akan jadi seorang datuk yang dikelilingi oleh 18 orang cucu-cucu. Pasti rumah ...
puterism · 2Y ago

Grilled Chicken Fillet with Lemon.

Resepi ringkas. 15 minit sahaja untuk dimasak. Sesuai untuk orang yang nak buat bekal ke office setiap hari (macam saya). . Bahan-bahan: - Isi ayam (bahagian dada) - Lada hitam (ditumbuk...
puterism · 2Y ago

Egg Rolls with Shrimp & Veggie Fillings

Atkins? NO!  . Hahahahahaha. Cuma makan tanpa karbohidrat dan tak minuman bergula. Bolehlah nak panggil atkins tapi saya tak ikut 100% seperti yang disarankan. Seronoknya kali ini, sebab b...
puterism · 2Y ago

Selamat jalan, Cik Mah.

Hari ini hari sabtu yang luar biasa untuk saya. . Hari sabtu 19 September 2015 yang untuk dikenang. Rasanya, kali terakhir saya terasa seperti ditampar, jatuh terpampan dan saya kehilangan...