Add Your Blog | | Signup

Rio Azzaro Persahabatan,Perjalanan & Mengisi Perut Dari Kaca Mataku

http://www.riodenaz.blogspot.com
Rio Azzaro · 1M ago

Jemputan berbuka

 Diam tak diam hari ini dah 22 Ramadan kita berpuasa.Tinggal seminggu je lagi nak hari raya,haiish cepat sungguh masa berlalu.Memandangkan hari ini hujung minggu mesti ramai yang kat luar tu...
Rio Azzaro · 1M ago

Menu Ramadan Dari Dapur RA

 Salam Ramadan 1438Hijrah semua.Sebenarnya RA takde benda nak cerita pagi-pagi ni,cuma nak berkongsi menu berbuka RA yang paling ringkas pada hujung minggu.Menu ini tah apa-apa jek sebab RA ...
Rio Azzaro · 1M ago

Iftar Kami di Belanga 1 Bistro

Hari ini RA amik cuti separuh hari , maklumlah nak bersiap-siap berbuka puasa dengan geng keluarga Krik-Krik di Belanga Satu Bistro di Adda Height.Waktu berbuka puasa hari ini ialah 710malam...
Rio Azzaro · 1M ago

Buka Puasa Di Galleria Kotaraya

  Salam Ramadhan semua, nampaknya inilah penulisan pertama RA dalam bulan puasa.Dah masuk 5 Ramadhan baru kesempatan untuk berbuka puasa di luar.Medan Selera Galleria Kotaraya JB ini memang ...
Rio Azzaro · 1M ago

Buffet Ramadan 2017 Pilihan RA

 Ok buat tatapan pembaca blog, di bawah ini adalah senarai buffet yang menjadi pilihan RA untuk tahun ini.Menu-menu yang di tawarkan di sini memang sangat menjanjikan walaupun saban tahun ha...
Rio Azzaro · 1M ago

Riadah di Central Park Damansara Alif

 Lama dah tak beriadah kat sini.Tempat ini dulu mana ada nama, tapi sesejak di bangunkan untuk di jadikan apartment berkonsep kondominium bersebelahan dengan taman ini maka tempat ini pun di...
Rio Azzaro · 2M ago

Rakaman Langsung Konsert Komedi

Hari ini RA bersama Ashlina sekeluarga ke rakaman siaran langsung di Pinewood Studio Nusajaya yang akan menyiarkan Konsert Komedi.Ashlina nak tengok macamana rakaman di buat katanya.Maklumla...
Rio Azzaro · 2M ago

Lepak Pizza dan Komplek EduSpot

 Ada orang nak belanja makan pizza malam ini , jadi di jemputnya RA dan beberapa rakan ke komplek "Eduspot City" di Nusajaya.Ini pertama kali RA ke sini , selalu lalu tengok dari lebuhraya d...
Rio Azzaro · 2M ago

Ke Gunung Panti & Air Terjun Pelepah Kiri

Hari ini bermulalah percubaan pertama RA mendaki gunung.Sebelum nie masa kat sekolah dok jenuh kengkawan sekolah ajak daki gunung tapi tak amik kisah pun sampai lah sekarang nie bila Kak Ros...
Rio Azzaro · 2M ago

J.J.N.M : Atok's Kitchen

J.J.N.M : JALAN - JALAN NAK MAKANATOK'S KITCHEN TAMAN UNIVERSITI SKUDAI Hari ini bukan sahaja jalan-jalan cari makan , tapi jalan jalan sambut ulang tahun kelahiran rakan sekolah RA iaitu Li...