Add Your Blog | | Signup
shark utopia · 3M ago

rak kasut ssf

assalamualaikum salam sejahtera..harap semua sihat di petang jumaat penuh barakah..bersambung entry yang lepas pasal rak kasut..kene cerita bagi habes kalau tak nanti azri tanya, mana rak ka...
shark utopia · 3M ago

jalan2 di ssf, the starling mall

assalamualaikum salam sejahtera salam satu melaysia..cam tu bole hehe :) semoga sehat sejahtera semua..hari ni dah jumaat pun..penghulu segala hari..harap hari ni memberi manfaat dan syafa...
shark utopia · 3M ago

wetworld shah alam ..

Assalamualaikum..salam sejahtera semua kawan2 blog..semoga sihat hendaknya.. jom update blog laju2 hehe..ada kelapangan skit kan..cerita ni dah basi pun sebab berlakunya ialah pada cuti tah...
shark utopia · 4M ago

Dannet & Co, Kulim

assalamualaikum kawan2 blog kesayangan..semoga diberi kesihatan yang baik juga hari ni :) ada cerita nak share..bole la merapu sikit kat blog kan..hehe.. :)well, minggu lepas saya pulang ke...
shark utopia · 4M ago

besday makcik nely 3/2/2017

assalamualaikum salam sejahtera..semoga sihat berbahagia semua kawan2 blog kesayangan saya..lama betul lah tak update blog..gila punya lama..dan ini ada post pertama tahun 2017..dahsyat haha...
shark utopia · 6M ago

mini library

Assalamualaikum semua kawan blog kesayangan saya..harapnya sehat sejahtera lah hendaknya.. hari khamis dah hari ni..22 Disember 2016..kakcik nely pun dah hampir seminggu lebih orientasi se...
shark utopia · 6M ago

black console table

Assalamualaikum salam sejahtera kawan2 blog kesayangan..salam Jumaat barakah, hari ni 16/12/2016..hampir dah penghujung tahun 2016 harap tahun 2016 berakhir dengan baik..dan beri permulaan ...
shark utopia · 6M ago

GA Chicken Tandori :)

assalamualaikum kawan2 blog..semoga sihat sejahtera dan dibawah lindungan Allah s.w.t :)sesi cuti sekolah dah pun bermula..jadinya bulan november lepas, banyak acara penyampaian hadiah or le...
shark utopia · 6M ago

makcik nely di ujian diagnostik darjah 1

Assalamualaikum salam sejahtera kawan2 blog sekalian :)harapnya semua sehat sejahtera..cuti sekolah dah bermula..jalan kurang skit jem hehe..mak2 surirumah mulalah pening kepala sebab semua ...
shark utopia · 7M ago

short trip ke Kelantan pula :)

assalamualaikum salam penuh keberkatan kepada semua kawan2 blog..diharapnya semua sehat dan dibawah barakah Allah s.w.t insyaAllah..seminggu berselang selepas balik dari Terengganu, kami ke ...