Add Your Blog | | Signup

Singgah Sebentar It's All About Love and Passion :

English - Personal, Work, Family
http://shidazam.blogspot.com
Singgah Sebentar · 7M ago

My boys

 They had hair cut.Baru la kemas 😜
Singgah Sebentar · 7M ago

My new gajet

Salam...Bersawang sudah blog kesayangan. Banyak sangat la kerja skrg ni. Terlalu banyak sampai nan ado masa. Update facebook pun dah slow. Apa lagi nak menulis blog.Yeah. One year sudah saya...
Singgah Sebentar · 10M ago

Cerita lepas

Salam. Lama betul tak update blog.Work?? Erm kerja tak pernah habis. Tak tahu la. Kerja separuh mati kata org. Demi anak2. Tp last month anak2 masuk hosp. Jemaah lagi. Hahaha.Ari tu ammar an...
Singgah Sebentar · 12M ago

My little helper

Tahun ni amani 5 tahun.....Minggu depan sambut birthday ammar yg ke 2. Ari tu besday jatuh bulan pose. So aku biasalah. Bab anak2 ni aku terlebih excited. Bila anak2 dah besar diorg sendiri ...
Singgah Sebentar · 1Y ago

Selamat hari raya

Baru ada kesempatan tuk bloging. Selamat hari raya uols. Tak sempat nak sediakan entry. Aiman so attached ler dengan aku. Sampai nak buat apa2 pun susah. By the time dia tido aku pun berlaya...
Singgah Sebentar · 1Y ago

Highest potential

Review product eoylKali ni nama di beri highest potential. One of the emotion oil. Biasa la untuk amani la kalau bab emotion oil. Org kata bagus. Tp aku tak pernah terpikir nak gune oil2 ni ...
Singgah Sebentar · 1Y ago

Happy birthday Muhammad Ammar Yusuf

Aman.... bila anak2 dah tido. Tak nak ketinggalan tuk buat entry buat my second born. Or shall i said my third born?Lepas amani 3 tahun we decide to have second child. Bagi amani kawan. Dan ...
Singgah Sebentar · 1Y ago

Release Young Living

Product review. Emotion oilsPerubahan pada amani.... Hari ni aku perasan bila amani kena marah or kalau tengok aku or abak dia naik hangin, dia mcm takut. Muke bersalah. U know kalau ko teng...
Singgah Sebentar · 1Y ago

Oregano...

Product review....Ni namanya oregano. Bau dia serupa minyak enjin. Kemain busuk. And may be sbb tu la kuman senang mati. Since dah start kerja, aku mmg nak kump oil dr young living ni sbb ak...
Singgah Sebentar · 1Y ago

Lets bake

Bukan pasal prodak yer... Ari tu, anak2 buah sibuk nak buat kek. Yg request yg perempuan. Si amani and raeesah. Tp end up yg syok bujang2 ni....Si raeesah kesabaran hanya bertahan berapa min...