Add Your Blog | | Signup
something to share with · 1Y ago

#throwback :: ekspedisi mendaki Bukit Broga, Semenyih

Assalamualaikum, awal bulan Ogos hari tu, opis ada buat trip mendaki Bukit Broga kat Semenyih yang famous amous tu..... ala2 nak bagi fit badan kan, so aku sesaje la join..... hurm, dah lam...
something to share with · 1Y ago

deko deko terataKami :: kunyit oh kunyit

Assalamualaikum,lama dah tak cerita pasal deko-deko nye..... hehe, tak ada apa nak cerita..... angan-angan nak buat taman balkoni terbantut sebab haiwan peliharaan tak memberikan kerjasama ...
something to share with · 1Y ago

#throwback :: Sambutan Hari Raya Haji = Family Ghatering

Assalamualaikum, throwback lagi.....sempena sambutan hari raya haji yang lepas..... dan juga sempena cuti sekolah..... Hubby ajak balik kampung beliau di Terengganu..... erm, dah lama juga ...
something to share with · 1Y ago

#throwback :: Menu Western Di Hospital Selayang, Selangor

Assalamualaikum, Orang lain buat throwback, dia pon nak jugak.... hihi, mood kejap timbul kejap tenggelam..... tu yang nak buat entry throwback jerrr..... cerita apa kejadian yang berlaku s...
something to share with · 1Y ago

Nana the purple teddybear

Assalamualaikum,    Hai, nama saya Nana.Nama tuan saya Aisha.Tuan saya dapat saya, masa Mama tuan saya masuk hospital awal bulan hari tu.Masa gambar ni diambil, saya baru je berusia 2 jam b...
something to share with · 1Y ago

hello masz

Hi masz http://vanguardiaresidencial.com.br/slightly.php?similar=v1s68mszkcqv6ev7 Yours Truly masz
something to share with · 1Y ago

Salam Aidilfitri 2016

assalamualaikum,tangan dihulur tanda ingatan,jari disusun tanda kemaafan, moga ikatan terbina terus berkekalan, dengan penuh takzim kami ucapkan,vvvvv  
something to share with · 1Y ago

Exam 3 minggu berturut-turut

Assalamualaikum,   hurm..... lama x mencoret kat sini..... mood kelaut lorrr..... huhusekarang ni tengah minggu exam untuk anak dara.....3 minggu berturut..... hah dah macam exam kat U dah,...
something to share with · 1Y ago

deko deko terataKami :: taman balkoni ~ pagar siap cat

assalamualaikum,nak share sikit pasal taman impian aku..... taman balkoni a.k.a balcony garden..... sekarang ni tengah set-up sikit sikit taman balkoni kami tu..... x boleh la nak buat seka...
something to share with · 1Y ago

haiwan peliharaan :: presenting!!!!! kaka & kiki

assalamualaikum, sebelum ni cerita je pasal haiwan peliharaan baru kami si Kaka & si Kiki kan..... x der pon nak share gambar dorang..... kalu ada gambar pon, pinjam dari internet..... huhu...