Add Your Blog | | Signup
storymory · 7M ago

Kisah Awal Kelahiran Adam Fatah

Assalamualaikum dan salam jumaat semua.Last entry dulu bulan januari 2014 dan baru semalam datang balik kesini..ha dah 2tahun lebih tu aku tinggalkan blog nie. Banyak story mory yang terting...
storymory · 7M ago

Antara geram dan kelakar

Assalamualaikum dan salam sejahtera  Antara geram dan kelakar perangai Iris, kisah petang
storymory · 7M ago

Gelagat Tasnim Faris dan Adam di Sekolah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ini adalah minggu ke 2 persekolahan dan aku terpaksa mengadap karenah Tasnim yang memang tak di jangka. Ntah ape sebab pun aku tak tahu tetiba dia buat p...
storymory · 7M ago

2014 : Perancangan dan Harapan

Assalamualaikum dan salam sejahtera Alhamdullilah syukur dapat jugak buat n3 pertama utk tahun 2014. Lepas mengharungi pelbagai hal umah tangga yg tak pernah berpenghujung dapat jugak aku ...
storymory · 7M ago

Penang street art dan welded iron wall caricalture

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Rupanya time aku masukkan gambar2 percutian kat penang dalam instagram dan fb tu ari, ada yang bertanya kat mana penang street art tu. Ada pulak yang ang...
storymory · 7M ago

Kisah di Bukit Rakit

Assalamualaikum dan salam sejahtera  Selepas kami bermalam di telok cempedak keesokkan harinya kami pun teruskan perjalanan ke seberang takir. Saja ubah angin untuk stay jauh sikit dari pusa...
storymory · 7M ago

Kisah naik bus dan lepak di teluk cempedak

 Assalamualaikum dan salam sejahteraNampaknya tuan umah dah takde modal nak kuarkan n3...jadi ini ar modalnya iaitu kisah jalan2 jer, sebab asyik sangat dok g berjalan. Dan ini kisah awal cu...
storymory · 7M ago

Sambutan ulang tahun papa mama dan iris

Assalamualaikum dan salam sejahteraSeronok aku tengok gambar nie..masih terdengar ketawa dorg kat telinga ni jerit pekik iris yang manja..hehehehe...kali pertama dia buat macam ni. Nak balin...
storymory · 7M ago

Jejak kaki di penang hill

Salam penghulu segala hari..hari jumaat dah..yehuuu!!!Tahukan apasal aku melompat subuh2 buta ni?..hehehe arini last ar cuti sekolah, Bagi yg kerja surirumah mcm aku nie mesti ar rasa nak be...
storymory · 7M ago

Rancangan mama

Assalamualaikum semua Sekejap jer dah khamis esok last anak2 sekolah. Aku sebagai mama yang nak melompat hip hip hooreey!!..suka sangat boleh ar rehat sebulan setengah dari memikir dan men...